Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

טוב, לאחר שביצעתי מספר חיפושים בפורום הגעתי להרכבת המערכת הנ"ל (עלות כוללת של בערך 4000 שקל):

1. פאנל - SONY CDXM7815 - עלות סביבות 1000 שקל. האם יש אלטרנטיבות אחרות טובות יותר שאתם מכירים (אפילו מיד שנייה שכדי להמתין להם)?

2. מגבר - MAC Audio Z4200 - עלות 1200 שקל. הבנתי שהמגבר הנ"ל מאוד אמין ואכותי ביחס למחיר. אתם מכירים אחר מיד שנייה שניתן להשיג במחיר כזה - טוב יותר? הוא לא צריך להיות חזק מידיי כי הוא מגביר פולס 6.5.

3. ערכת חיווט מקצועית של סטינגר (אין לי מושג מאיזה דגם מה מי מו) להתקנת מגבר + כבל RCA איכותי - מחיר 400 שקל. פה ההתלבטות העיקרית. האם שווה לקנות סט איכותי? או שפשוט ניתן למצוא כבלים ללא שם במחיר טוב?

4. סאב - עדיין לא סגור על עצמי, כנראה ואני יקח KICKER כלשהו (מיד שנייה), אבל זה כמובן לאחר שאני יתקין את כל החבר'ה. כי הבנתי שזה עניין של טעם. חשוב לציין כי מספיק לי סאב קטן כי הבגאג' ממש ממש לא גדול - כך גם החלל ברכב.

5. קופמ - ברשותי הפולס 6.5 הישן והטוב.

6. רמקולים אחוריים - ברשותי 6x9 של מורל שיוגברו ע"י הפאנל.

7. התקנה - בערך 1000 שקל לשריין בצד.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

פאנל טוב מאוד לפי דעתי הכי טוב במחיר.

את המאק לא שמעתי.

פולס סט מעולה למחיר

אני לא יודע אם הייתי משקיע כ"כ הרבה בסט חיווט.

7 מטר G4 של סאונד קווסט עלה לי 120 שקל. RCA פשוט כמו שעובר אצלי עולה 30 שקל בערך.

והתקנה, 1000 שקל?

וואלה. נראה לי פחות. 1000 שקל על להעביר חיווט לחבר קומפוננט ור"ד נראה לי הרבה, יש כאלה שבכיף ישימו את זה על השולחן, אני מעדיף שהידיים שלי יעבדו ויתלכלכו קצת יותר מאשר חור בכיס.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

שלום לך

את הפנל אני לא מכיר אז לשיקולך.

אני אישית לא אוהב סוני!

מגבר מעולה למחיר שלו וקיבלת מחיר טוב.

סט חוטים תמיד טוב להשקיע..

התקנה מאוד יקרה.

התקנת מגבר +קומפ' קדמי+סאב +6X9

לרכב לא מסובך סביב ה600 ש"ח

ואם אתה קונה את הכל מחנות התקנות שיעשה לך מחיר על ההתקנה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

עדיף חור בכיס מאשר חור בסאב(המבין יבין:lol: ) אם אין לך ניסיון בהתקנות אני לא ממליץ לך להתקין לבד ולהיות שפן ניסיון.

קח איתך חבר שמבין ושהוא ידריך אותך או שתילך למתקין וזהו.

צריך להיות סובלני בהרכבת מערכת לאט לאט לא ליקנות הכול ישר לא ליפסול יד שנייה ולחפש היזדמנויות ,ככה תוכל להגיע רחוק בתקציב יחסית נמוך.

פורסם

אני רק יכול לפרסם את מה שעשיתי עם התקציב שלי, כשהייתי צריך לקנות ציוד. החלטתי ללכת על יד שניה, ובגדול.

פאנל - 9856 יד שניה במצב מצויין, 1000 ש"ח. פאנל מעולה למחיר שלו. אוהב אותו מאוד, ולא מתכוון להחליף בקרוב (למרות שאין לו את החיתוכים של 9855), יש לו סאונד של אלפיין, הבאס הפתוח וטיפה מודגש, חיבור אייפוד, ועוד כמה דברים. שווה את הכסף.

מגבר קאדנס Q4000 - קניתי מחבר ב700 ש"ח, במצב טוב. טוב, אבל לא מצויין ( היו עליו שריטות). מה עושים? מפרקים את החלק העליון, מורידים ממנו את הלוגו, מנקים, צובעים במספר שכבות, בצבע הזהה למקורי. תוצאה - המתקין (!) לא שם לב שהמגבר "משופץ". זה נראה מקורי לחלוטין, גם הרבה יותר יפה. לגבי המגבר עצמו - הוא לא ממש חזק (4X60WRMS), אבל בהחלט מספק בעבודה עם פולס. לפי דעתי מגבר די איכותי, לא זבל סיני, לא מתחמם, לא נכנס לפרוטקשן. נותן 200 WRMS בגישור. פותח יפה את P2.

קומפוננט - פולס (כאילו, יש אפשרות אחרת בתקציב הזה?). קניתי ב300 שקל, כמובן יד שניה. מרוצה מאוד מהתמורה. אני עוד מעט עושה שידרוג כולל של כל המערכת (כמעט), ואני אמכור את הקומפוננט באותם 300 שקל, ללא שום בעיה. יש ביקוש. בקיצור, כאילו שהשתמשתי בהם חינם. במחשבה שניה, למה לא:-D?

סאב - P2 יד שניה. סאב מצויין יחסית ל500 ש"ח שהוא עלה לי. אוהב אותו יותר מקיקר C12. יוחלף לXXLS חדש בקרוב.

תיבה - 120 שקל חומרים, בניה עצמית.

התקנה אצל רמי קראדי ברמת השרון, 700 ש"ח כולל התקנה של כל הרכיבים (2 כבלי RCA שלי), בניה עם תאורה בתא מטען, כיוונים, וכו,.

בנוסף, עשיתי לבד בניות בדלתות, בעלות זניחה (150 ש"ח, פלוס מינוס, כולל ריפוד דלת חדש).

כמה יצא לנו כל העניין?

1000 - פאנל

+

700 - מגבר

+

300 - קומפוננט

+

500 - סאב

+

120 - תיבה

+

700 - התקנה

+

150 - בניות

=

3470 ש"ח, כולל התקנה ובנייה בבגאז' ודלתות! למערכת לא רעה בסה"כ, לרמת התחלה. מסקנה - יד שניה זה משתלם מאוד. רק חבל שבינתיים נחשפתי לכל כך הרבה ציוד טוב, אבל מי ידע אז שזה עד כדי כך ישאב אותי :screwy: (אתם והמפגשים שלכם:twisted:)...

כל זה היה כדי לתת לך כיוון כללי, בשלבים הראשונים - הרבה יד שנייה. כשתתחיל להבין קצת יותר, תוכל לשדרג בלי הרבה הפסדים. זאת בהנחה שהציוד שאתה קונה תקין, נמכר על ידי חבר פורום מוכר ואמין, ושמעת אותו לפני (כדי שלא יהיו תלונות לגבי אופי הצליל. לא לקנות לפי המלצות בלבד, גם אם יש הרבה).

בהצלחה!

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

טוב קצת עדכונים... 8)

לאחר חרישת הפורום:

1. לגבי ה-HU - אני דיי פוחד לגבי הקנייה של ה-SONY. אני מפחד ליפול באחד שלא יצא טוב. האם ניתן להשיג HU טוב יותר מבית ALPINE (אפילו במחיר גבוהה יותר)? אני מחפש יד שנייה בעל פונקציות שלא נופלות מה-SONY.

לגבי PANASONIC, PIONEER האם יש להם HU מעניינים במחיר הזה?

עד 1300 שקל, גם מיד שנייה.

2. לגבי המגבר, החלטתי לרדת מה-Z4200 ולקנות מגבר יותר איכותי. עד 1300 שקל גם כן. אני מחפש משהו איכותי מיד שנייה.

על מה אתם ממליצים?

אם במידה ואני לא ימצא משהו, אתם ממליצים ללכת לכיוון מגבר + מונובלוק לסאב? מה החסרונות בשני מגברים ברכב? האם צריך כבל?

תודה מראש.

פורסם

1000 ש"ח פשוט מוגזם להתקנה.

אני הרכבתי את המערכת שלי - חיבור מנחת לHU, התקנת קומפוננט, חיתוך מגש אחורי, התקנת 6X9, סט חיוט 4G באורך 8 מטר וגם כאבל RCA , וגם התקנת מגבר וכיוונים.

כל זה יצא לי 500 ש"ח בדיוק, אצל אדם מקצועי אמין וישר, שנתן לי שירות שבחיים לא קיבלתי.

הסדנא נקראת SOUND EFFECT והיא נמצאת ברחוב המלאכה בנס ציונה.

ממליץ בחום!

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...