Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי מחדרה לרמת גן ,בתחילת הנסיעה הבחנתי שכאשר מהילוך ראשון אני משלב לשני ואז לוחץ על הגז יש רעידות קלות זה קרה לי למשך 3 דקות ועבר.

לאחר מכן היה לי בעיות בטורים ,כשהייתי מנתק את ההילוך ע"י לחיצה על קלאץ וניוטרל אז הטורים היו נוחתים בבום ל500 סלד עד לרעידה מהמנוע אחר מכן היו עלים ל800,[כאילו המנוע צעדים לא מתפקד]עד למצב שהאוטו התחבא לי פעם אחת באמצע נסיעה.

כמו כן, היה לי מצב שבאתי לעקף משאית הורדתי הילוך ל3 כדי להאיץ ואז הטורים נחתו כרגיל במהרה ולחצתי גז ונידלקה ל2 שניות מנורת ה"צ'ק אנג'ן".ולאחר מכן חיביתי והתנעתי בשנית והאוטו חזר לפעול רגיל [מבחינת הטורים]

בשלב האחרון והמכריע שכבר הגעתי ליעד שלי ומשם באתי לסוע חזרה אז הנעתי וכל פעם שלחצתי על הקלאץ אז היה מן רעש של חריקות כזה,אבל הקלאץ מפריד רגיל והכל רגיל -רק יש רעש כזה של שריקות מתכתיות.

אני סבור שמדובר על המיסב לחץ,השאלה שלי האם גם אתם חושבים?

לאחר כל הסיפור הגדול הזה והתסמינים שעברתי היום,מה לדעתכם הסיפור של ה106 שלי שהחליטה לשגע אותי ?

1.בהנחה ומדובר במייסב לחץ שעומד לסיים את חייו,אמרו לי חברים שלא קריטי ואני יכול למשוך איתו במצב הזה עוד הרבה זמן בלי בעיה חוץ מהרעש שילווה אותי בלחיצה על הקלאץ,האם זה נכון?ואם לא אז מה ההשלכות של נסיעה עם מייסב במצב שלי?

2.כמו כן,האם זה עסק יקר בפגו 106 להחליף מייסב,מבחינת הנדסת אינוש ונגישות?וזמן עבודה?והאם על הדרך שווה לי להחליף קלאץ ברכב כי גם ככה פירקו את הגיר?

תודה מראש לעוזרים.

אסף,שהצרפתיה שלו החליטה לפנק לו את הארנק:roll:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

נמשע כמו שתי בעיות שלא קשורות אחת בשנייה, או קשורות בצורה אקזוטית כלשהי.

הדבר הראשון לעשות הוא לבדוק עם מחשב תקלות שמורות. אם נדלק check engine סביר להניח שיש תקלה שמורה וצריך להבין את המשמעות שלה ולמה הטורים יורדים והרכב כבה.

לאחר מכן יש לבדוק את נושא הרעש מהקלאץ'.

פורסם

ראוי לציין שלאחר הסיפר עם המנורה שנידלקה ל2 שניות ניכבתה,והנפילות טורים שהיו לי כאשר עזבתי את הגז בפתאומיות ,הכל חלף כאשר הנעתי את הרכב בפעם השניה ,והכל חזר לקדמותו,זאת אומרת שאין בעיות עם הטורים.

הבעיה היחידה עכשיו היא מכיוון הקלאץ שלחצים עליו והא משמיע רעש מתכתי של משהו מסתובב.

אגב המנורה נידלקה ל2 שניות וכבתה ולא נישארה דולקת,זה אמר שעדין יש תקלה מסויימת ברכב וקוד תקלה נירשם ויש להתייחס לזה באופן רציני?

1.בהנחה ומדובר במייסב לחץ שעומד לסיים את חייו,אמרו לי חברים שלא קריטי ואני יכול למשוך איתו במצב הזה עוד הרבה זמן בלי בעיה חוץ מהרעש שילווה אותי בלחיצה על הקלאץ,האם זה נכון?ואם לא אז מה ההשלכות של נסיעה עם מייסב במצב שלי?

2.כמו כן,האם זה עסק יקר בפגו 106 להחליף מייסב,מבחינת הנדסת אינוש ונגישות?וזמן עבודה?והאם על הדרך שווה לי להחליף קלאץ ברכב כי גם ככה פירקו את הגיר?

אשמח אם תענו לי על כך על שאלתי

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...