Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו 245 משודרגת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא יודע קניתי גם וולבו 245 שנת 76 בנוסף למוריס 1800 . הוולבו משודרגת לוולבו 245 משנת 85

כל החזית הוחלפה וכל הפנים של האוטו , הגה כוח גם הושתל . האמת אוטו נחמד למי שמחפש רכב לשימוש יום יומי .

כרגע אני לא יגע בה היא תשאר כמו שהיא לימים טובים יותר.

מוריס 1800 023.jpg

מוריס 1800 021.jpg

מוריס 1800 022.jpg

מוריס 1800 024.jpg

מוריס 1800 025.jpg

פורסם

בהחלט מעניין !

האם החלקים הוחלפו ללא בעיות מיוחדות ? מה כללה ההחלפה ? פנסים , חלקי ניקל , גריל ופגוש ?

מקורי - אהבתי . :)

אגב , אם תוכל , מתישהו , להעלות עוד תמונות , קרובות יותר , שניתן יהיה לראות כיצד החלקים מתאימים , אני אשמח .

פורסם

יפה מאוד!!!

הגריל והמכסה כמו כן המראות מתאימים לפס ייצור 86

אני אהבתי את נחזית של GLE משנות השמונים רצ"ב תמונה.........

בכל מקרה עבודה יפה מאוד לירוי ,אם תצטרך עזרה כלשהיא בכל מערכות הרכב למינהן

כולל שידרוגי חשמל למינהן(חלונות חשמל,נעילה מרכזית,אזעקה,מרימי חלונות וכו'............)

אשמח לעזור .

חג שמח .

maslimpio.jpg

פורסם

להורים שלי יש 244 משנת 75 (השנה הראשונה לאחר ה- 144).

היא אצלהם כבר 17 שנה, מאז שקיבלתי רישיון (כמובן החלטה נכונה מצידם ;-) ), ועדיין נוסעת בגאון.

לפעמים מתחשק לי לשדרג אותה.

על כל פנים, ביצעת החלפה יפה מאוד של הפרונט, ואני מאחל לך הנאה רבה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
למי שלא יודע קניתי גם וולבו 245 שנת 76 בנוסף למוריס 1800 . הוולבו משודרגת לוולבו 245 משנת 85

כל החזית הוחלפה וכל הפנים של האוטו , הגה כוח גם הושתל . האמת אוטו נחמד למי שמחפש רכב לשימוש יום יומי .

כרגע אני לא יגע בה היא תשאר כמו שהיא לימים טובים יותר.

למה הסתרתה את המספר? אולי זה 85?

אוטוטו מסיים שיפוץ מקיף לפיג'ו 104 שנת 1982

• תוכן חדש...