Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש השפעה של תקינות (מעבר חופשי) של האקזוז על צריכת הדלק והביצועים של הרכב?

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

בהחלט כן!

ולפי שאלתך, אתה מודע לכך, ורק מחפש חזוקים לכך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צבי צהריים טובים,

הבחור מדבר על השפעה של דוד אחורי? ממיר? [ספציפית של מה?]

השפעה רעה או טובה[חיסכון או עליה בתצרוכת]?

בהיזדמנות זו אצרף עוד ניספח לשאלה:

בהנחה ודפקתי קלות עם ידי על דופן הממיר ונישמעו רעשי שברים מבפנים[ככל הניראה חרסינה שבורה] האם זה אומר שהממיר סיים את חייו?סתום?[האם בעצם ממיר שהחרסינה בתוכו שבורה ניקרא בהגדרה כ"סתום"?]

כמו כן ,האם חרסינה ששבורה בממיר -בעצם מורידה טוטאלית את מהותו ותיפקודו[סינון והורדת רמת הגזים]או שמה זה לא קשור ?

אשמח אם תענה לי על כל שאלותי בנידון.

בתודה מראש

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

התשובה שקיבל הבחור היא על מערכת הפליטה באופן כללי. כל אחד מרכיבי המערכת שמקטין את זרימת האוויר שהמנוע זקוק לה יגרום לירידה בביצועים- מתבטא בסחיבה ותצרוכת דלק ירודות. הירידה בביצועים יחסית לזרימת האוויר.

ממיר שהתפרק סיים או עומד לסיים את חייו. מאחר וקשה לאבחן דרך הפורום וללא בדיקה את מידת הנזק קשה להגיד לך כמה הפרעה יש אצלך (טוטאלית או חלקית). יכול להיות שהתפרקה חתיכה קטנה שרק גורמת להרבה רעש (איסתא בלגינה...).

אם אתה רוצה לבדוק את העניין יש לבצע בדיקת 4 גזים כדי לראות אם ישנה בעיה של זיהום אוויר. מעבר לזה ניתן לבדוק לחץ במערכת הפליטה ע"י שעון לחץ מתאים וכך לוודא שאין סתימה.

בנוסף ניתן לבדוק בעזרת שעון וואקום לחץ סעפת יניקה ובהתאם לכך לאבחן מצב של פליטה סתומה.

בכל מקרה אם אין בעיה של זיהום אוויר, ירידה בביצועים או צריכת דלק מוגברת באופן ניכר אין מה לחפש צרות. היכן שמחפשים צרות מוצאים אותן.

פורסם

כמו תמיד אביב לקח לי את העבודה, ענה במקומי, כרגיל בצורה מושלמת , מרוהטת, ואך ראוייה לשבח, ועל כן אין לי מה להוסיף,

מלבד שאני מצר על העובדה שאביב עוזב אותנו לטובת קורס קצינים.

בהזדמנות זו אני מאחל לו עלה והצלח, בסולם הפיקוד, וחזור אלינו במהרה בשלום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מבין מכם שלאו דווקא יש משמעות קושרת לכך שהאבן בממיר שבורה לבין כך שיעילותו פגה כתוצאה מכך.

עוד אני מבין שפחות התנגדות בצנרת הפליטה מביאה עימה יותר ביצועים אבל יחד עם זאת מגבירה את צריכת הדלק[כרגע המצב אצלי מסעפת הפליטה מתחבר ממיר עם אבן שבורה,לאחר מכן דוד אמצעי,ולאחר מכן דוד זרימה חופשית בבניה עצמית]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בוא ננסה שוב-

... יגרום לירידה בביצועים- מתבטא בסחיבה ותצרוכת דלק ירודות. הירידה בביצועים יחסית לזרימת האוויר.

עוד אני מבין שפחות התנגדות בצנרת הפליטה מביאה עימה יותר ביצועים אבל יחד עם זאת מגבירה את צריכת הדלק[כרגע המצב אצלי מסעפת הפליטה מתחבר ממיר עם אבן שבורה,לאחר מכן דוד אמצעי,ולאחר מכן דוד זרימה חופשית בבניה עצמית]

כאשר הביצועים ירודים וכן תצרוכת הדלק ירודה (=לא טובה) הרכב סוחב פחות וצורך יותר דלק.

כאשר אין התנגדות בלתי רצויה הרכב סוחב יותר וצורך פחות דלק.

פורסם

בנוסף ניתן לבדוק בעזרת שעון וואקום לחץ סעפת יניקה ובהתאם לכך לאבחן מצב של פליטה סתומה.

אביב.

ראשית - אני אודה לך אם תרחיב מעט בנושא הזה.

שנית - בהצלחה בקורס קצינים- אתה תחסר לפורום.

פורסם

שאלה :

בריחות קלות מצנרת האגזוז יכולות לגרום לעליה בתצרוכת הדלק?

אני מדבר על בריחות אחרי חיישן הלמדה ולא לפני.

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...