Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך עזרה בבחירת מגבר מחו"ל. התקציב שלי הוא עד 400$ בלי שום חריגה מהתקציב, ועם עדיפות לפחות.

המגבר שאני חשבתי עליו הוא - Hifonics Brutus BXi 2006D http://www.maxxsonics.com/hifonics/amps_brutus.html

-המחיר הכי זול שמצאתי אותו בחו"ל הוא 340$.

אוקיי, אז לפני הכל, הצרכים שלי:

*אני חובב SPL מושבע.

*כרגע אין לי סאב רציני(מה שיש לי עכשיו זה Sony Xplod 1300W... לא מדגדג אותי בשיט... ובטח שלא ל-SPL)

*אני רוצה מגבר מונובלוק בלבד.

*אני רוצה לקנות עכשיו מגבר נורמאלי שגם יהיה טוב לעתיד, שאני אוכל לשדרג את הסאב לאחד נורמאלי.

תודה רבה לכל החבר'ה הטובים שעוזרים פה לכולם.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

יש את המגבר הזה בדיוק למכירה פה בפורום יד שניה אצל OPTISUB.

בכל מקרה, מה הכוונות שלך לעתיד, כלומר באיזה סדר גודל יהיה הסאב שלך (מבחינת העוצמה, לאיזה כיוון עוצמה אתה הולך)?

כי יש המון מגברי מונו במחיר הזה, ולכן צריך קצת כיוון כלשהו.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר - כרגע אני לא יודע איזה סאב יהיה לי בעתיד(ה-Pioneer TSW121SPL נראית אופציה לא רעה.. במיוחד לאור העובדה שאני מעוניין ב-SPL ואני אוהב לשמוע את הסאונד יותר "מרוח" מאשר חד ונקי)

DisCReeT - שים לב שהדגם שאני רוצה עולה 340$ כמו שרשמתי מקודם.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

אפשר לקבל עזרה בנושא? אני מעוניין לקנות את המגבר כמה שיותר מהר, אז אני אשמח מאוד להצעות נוספות ו/או חוות דעת על המגבר הנ"ל.

בעקבות ההודעה הבאה:

• תוכן חדש...