Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לקבל מכם דעה לגבי הרכיבים הללו המיועדים לחיפו שלי,

יש לי כרגע מגבר של פרופייל 200 וואט 2 ערוצים עם גישור ואפשרות לסאב,

HU -אחרי התלבטות קשה בקשר לפנסוניק 5310 החלטתי להשקיע עוד קצת ולקחת משהו פחות בעייתי(פנל חשמלי)שלא נופל ממנו מבחינת תכונות -DEHP 4800MP של פיוניר במחיר של 950 (עם אחריות של יבואן מקורי)

רמקולים-רציתי משהו עם אחריות ואכותי קראתי פה המון והגעתי למסקנה שJBL CS3196 נותן לי את התמורה הכי טובה למחיר 340 שח עם אחריות שנה

סאב-אחרי המון תשבוחות אני חושב ללכת על הקיקר CS 12 הבנתי שיש בעייה איתו מבחינת אחריות וזה סיכון שאני מוכן לקחת בגלל האיכות שלו והתאימות למגבר שיש ברשותי,הסאב הנ"ל מגיע לי בהנחה במחיר 260בגלל שריטה שקיבל בדרך למדף לפי דברי המוכר הוא לעולם לא עבר שימוש ואני מאמין לו,

עד כאן דעתי הענייה למדיי אני פתוח ורוצה לשמוע דעות אחרות,עצות מנסיון..

תודה

פורסם

ה4800 נופל מהפנסוניק מבחינת תכונות. הפנסוניק לפי דעתי עדיף, המנגנונים החשמליים האלה באמת בעייתיים, אבל לכמה זמן יש לך אחריות על הפנסוניק?

בקשר לJBL אני לא מכיר אותם, אבל נראה לי שקומפוננט פשוט של מאגנט יעשה את העבודה טוב, שמעתי אותם( בול פאוור)

והם עשו עבודה טובה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אתה רוצה לחבר את הרמקולים לרדיו דיסק? או שאתה הולך להוסף מגבר?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

האחריות לפנסוניק כמו לפיוניר שנה,

ואני מתכוון לחבר את הרמקולים למערכת ..

אבל רוצה לשמור את האפשרות לחיבור מגבר בעתיד לכן הלכתי על 3 יציאות,

מה אתם ממליצים אולי מערכת אחרת?

מה לגבי קומפוננט? אפשר למצוא משהו סביר ואכותי במחיר ש350 (ולא משומש)

פורסם

קומפוננט איכותי ולא משומש מתחיל אצלי לפחות בתחום ה1200 שקל

אם נרד קצת יותר נמוך הייתי אומר לפחות 700 שקל.

לגבי הסאב - עד שאתה לא רואה אותו פועל, אתה לא משלם עליו!

אם אתה מביא סאב אתה גם מביא מגבר בשבילו (בעצם יש לך אחד)

אתה בטוח תרצה להביא עוד מגבר לפחות לרמקולים הקדמיים בעתיד אבל לבינתיים אתה הולך לחבר לHU לפי מה שאני מבין.

דווקא הייתי מציא לך לנסות את שוק היד השניה - אבל לוודא שיש לך מקור מהימן.

או לחסוך עוד קצת - אני יודע שזה קשה אבל סבלנות משתלמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...