Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

היום אבא שלי קיבל אוטו מהחברה שהוא עובד בה.

לקחתי את האוטו לסיבוב וראיתי שמד הקילומטר עמד על 700 ומשהו .

לפי מה שאני יודע צריך לתת 1000 קילומטר של חסד למנוע (לא לקרוע אותו ולא לסוע מהר),או שאני טועה וכבר עשו לו הרצה בחברה?.

תודה ושבת שלום.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

**** אין צורך בציטוט הודעה צמודה ולכן היא הוסרה****

כל מנוע חדש זקוק להרצה, עד 1000 ק"מ אין לאמץ את המנוע יתר על המידה ולעבור את ה100 קמ"ש

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

לפרארי לא צריך לעשות הרצה.

חוץ מזה, בלי שום קשר לזה שלא נתת איזה שהוא מידע על איזה רכב קיבל אביך, אי אפשר לדעת איך ננהג הרכב ב-700 הק"מ הקודמים, ככה שהרצת הרכב ב-300 הק"מ הבאים לא קריטית לדעתי. יש כאלה שיחלקו על דעתי.

מה שבטוח אני משוכנע שהוא קיבל אותו מנהג יחיד בגיל 40+ עם העדר תביעות ב-20 שנה האחרונות, ללא נהגים חדשים במשפחה, ללא מכות צד שפשופים תאונות ועוד. :roflmao::roflmao:

פורסם

לפי הסטטיסטיקה של רכבים בשימוש ליסינג, הסיכוי שהאוטו הזה עבר יותר מנהג אחד, ואשר לא בטוח שחס עליו, ואולי אף היה איתו בשטח, אולי לא גבוה (בכל זאת, רק 700 קמ') אך קיים.:wink:

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

"אי אפשר לדעת איך ננהג הרכב ב-700 הק"מ הקודמים, ככה שהרצת הרכב ב-300 הק"מ הבאים לא קריטית לדעתי. יש כאלה שיחלקו על דעתי." מחזק את דעתו של ori793 ואני לא בין אלה שיחלקו על דעתך.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

זה לא קריטי בכלל... הרצה טובה יעשו עליו בטוח!

האוטו הזה יכיר צדדים שהוא לא ידע שיש בו בכלל, כמו התנהגות שטח 4X4, כן מאזדה שלוש צלחה את האוורסט ידידי!

עצה ממני, תהנה מהאוטו עם רגשות אשם ותנהג בזהירות ולא כמו חוליגן בכביש, כי חבל, תעריך את מה שיש לך ידידי!

אה... ותתחדש!

Polo 2012

פורסם

לחברת הליסינג לא אכפת אם תעשה הרצה או לא תעשה.....הם במילא ימכרו את הרכב אחרי 3 שנים בתום האחריות ומי שיאכל את התוצאות זה היד השניה או השלישית של הרכב .

ערן בלגאן - נהג ליסינג מדופלם :roll:

פורסם

כן זו מאדה 3 ,ונראה לי שהוא קיבל את האוטו חדש כי הוא הגיע עם נילונים .

ממה שהבנתי ה700 קילומטר האלו הם ההרצה שעשו לאוטו במפעל לפני שהוא יצא .

האם זה נכון?

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

בכל הרכבים החדשים שהיו לי בחיים המד קילומטרים לא היה יותר מכמה קילומטרים בודדים שנבעו מנסיעות קצרות לאוניה למחסני הערובה וכדומה

לדעתי מישהוא כבר נסע על הרכב לפני אבא שלך , אולי זה היה רכב הדגמה ?

ערן בלגאן - נהג ליסינג מדופלם :roll:

פורסם

אני יותר חושב שזה מישהו בחברת הליסינג\ בחברה של אבא שלך שעשה על הרכב קילמטראז'. רכב מקבלים עם פחות מ15 קילומטר על השעון בד"כ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בדר"כ אין סנטימנטים לאוטו מליסינג, אני לא יודע מה יש לבחור הזה.

בכל מקרה, אני לא מאמין ש700 ק"מ יעשו את ההבדל ממה שהאוטו הזה הולך לעבור בשארית חייו.

Polo 2012

פורסם

לחבר : במהלך השנים רכשנו (אשתי ואני) 8 מכוניות חדשות.

מעולם לא קיבלנו רכב עם יותר מ- 15 ק"מ על השעון. בד"כ המספר היה נמוך מ- 10.

מסקנה ה - 700 הק"מ נעשו בישראל. איך נעשו? אלוהים יודע. אבל בסבירות גבוהה - לא נראה לי שלנהג היה אכפת במיוחד. למה? כי לא מספיק שמדובר ברכב "לא שלי" הרכב הזה שימש אותו לתקופה קצרה כך שרמת האכפתיות הייתה בשפל.

ונקודה אחרונה - ככול שההרצה מתקדמת אל סופה חשיבות שמירת הכללים הולכת ופוחתת. כך למשל אם ההרצה נמשכת 1000 ק"מ ושבקילומטר ה- 1001 נוהגים חופשי - אז ברור שאין חשיבות רבה לאופן שבו ננהג הקילומטר ה- 999.

לכן ה- 700 ק"מ הרשונים הם קריטיים, אבל מי שיסבול מהם יהיה זה שירכוש את הרכב מהליסינג.

נ.ב. אני אישית בהרצה מקפיד בפאנטיות על הכללים וכשמסתיימת התקופה אני מעדיף להוסיף עוד 1000 ק"מ שהם לא הרצה אבל עדיין לא נסיעה חופשית. משהו של ביניים.

פורסם
כן זו מאדה 3 ,ונראה לי שהוא קיבל את האוטו חדש כי הוא הגיע עם נילונים .

ממה שהבנתי ה700 קילומטר האלו הם ההרצה שעשו לאוטו במפעל לפני שהוא יצא .

האם זה נכון?

כן, אם נהגו ברכב מיפן לארץ אז זה הגיוני.

אם הוא הגיע בספינה אז קצת פחות.

• תוכן חדש...