Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי בסוף להקדיש את כל ה 15K למערכת..

המערכת שבסוף נבחרה היא בסגנון ה SQ

המחיר כולל האיטום , ההרכבה כבלים וכו'.

בבקשה תעזרו לי ברצינות כי ברשותי הכסף ואני רוצה להתקין את המערכת בזמן הקרוב ..

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברצינות, איזה רכב בבעלותך ? האם הוא רק שלך או שגם הוריך יעשו בו שימוש ? (אין לי מושג בין כמה אתה) איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב ? האם יש לך העדפה ספציפית למותג כזה או אחר מסיבה מסויימת ? האם אתה מעוניין בקומפ' קדמי + סאב ? קומפ' קדמי + אחורי + סאב ? ואיזו הגברה ?

למען האמת יש לי עוד שאלות, אך אתן לך קודם לענות על אלו ונמשיך.

בהצלחה, מושיק.

פורסם

תודה רבה גבר

וכן אני רציני

הרכב שלי הוא מזדה 323 שנת 01 .

אני מחפש כל מה שיגרום להנאה.

אין לי העדפה מסויימת אבל אתה יודע עם כבר 15K שיהיו מותגים כמו pnionner וכו'..

אמממ לא חייב dvd אם זה יהרוס את המערכת עצמה .

להורים שלי יש רכבים משלהם מסקנה זה שלי .

"האם אתה מעוניין בקומפ' קדמי + סאב ? קומפ' קדמי + אחורי + סאב ? ואיזו הגברה ?"

מה כלל אלה אומרים ? אני מעוניין בהרבה סאב ובאס ווליום חזק מאוד .

אני אוהב טרנסים היפ הופ לא הרבה רוק וכל השאר טיפה ישראלי טיפה כזה אתה יודע בקיצור הכל מהכל.

תודה לך מושיק.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=149156

חסר כאן תשובות?

15K אתה רוצה לזרוק על מותגים כמו פיונאיכס?

עצה ידידותית?! תשתמש בנתיים ב- 5K או שתלמד קצת על עולם הסאונד ורק לאחר חודש חודשים כאן תדע מה לקנות ב- 15K!

וגם זה לאחר שתשמע מערכות/רכיבים בכל רחבי הארץ!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=149156

חסר כאן תשובות?

15K אתה רוצה לזרוק על מותגים כמו פיונאיכס?

עצה ידידותית?! תשתמש בנתיים ב- 5K או שתלמד קצת על עולם הסאונד ורק לאחר חודש חודשים כאן תדע מה לקנות ב- 15K!

וגם זה לאחר שתשמע מערכות/רכיבים בכל רחבי הארץ!

אחי אני מבין. ושמעתי כמה מערכות בזמן האחרון עקב לחץ לקנות .

אני לא רוצה עכשיו לקנות עד 5K ואז לעבוד וגם את ה 5K האחרים שלי להשקיע כאן .

אני רוצה עכשיו את כל הK 15 אפילו 12K לשקיעה כדי להנות מסאונד כמו שצריך.

הסברתי מה אני אוהב ... אני לא יוכל להגיעה בזמן הקרוב למפגשים לפי הזמן המתוכננן שלי .

לפחות עד ל 1.8.07 ועד אז .. לא חבל ?

ובאמת תודה על ההגבות בדיון הקודם

יעקב.

פורסם
אחי אני מבין. ושמעתי כמה מערכות בזמן האחרון עקב לחץ לקנות .

אני לא רוצה עכשיו לקנות עד 5K ואז לעבוד וגם את ה 5K האחרים שלי להשקיע כאן .

אני רוצה עכשיו את כל הK 15 אפילו 12K לשקיעה כדי להנות מסאונד כמו שצריך.

הסברתי מה אני אוהב ... אני לא יוכל להגיעה בזמן הקרוב למפגשים לפי הזמן המתוכננן שלי .

לפחות עד ל 1.8.07 ועד אז .. לא חבל ?

ובאמת תודה על ההגבות בדיון הקודם

יעקב.

אז את העצה שלי אני כבר נתתי בתר"ד הקודם שלך..

מערכת לא קונים בלחץ.

פורסם

בדיוק קראתי את הדיון הקודם את זה האיש הטוב בן ה 19 :>

משהו בסגנון הזה רק של מחירים גם אני בניתי אבל אני ממש צריך לראות מפרט ..

כאילו רמקולים : חברה-דגם .

כדאי שכבר אני יכול ללכת לשמוע אותם ולהחליט .

הפורום הזה יקבע הרבה בעניין המערכת של האוטו.

איך אפשר להגיעה ל 300 כ"ס בתקציב כזה+לקנות מערכת?

ד"א מה אני צריך לשפר וכמה בערך יעלה לעלות את המכונית בכ"ס (לא אגזוז חרא ! וזה בגלל אבא שלי גם בלי ספויילרים וחרא כזה הוא לא סובל את זה :

פורסם
בדיוק קראתי את הדיון הקודם את זה האיש הטוב בן ה 19 :>

משהו בסגנון הזה רק של מחירים גם אני בניתי אבל אני ממש צריך לראות מפרט ..

כאילו רמקולים : חברה-דגם .

כדאי שכבר אני יכול ללכת לשמוע אותם ולהחליט .

הפורום הזה יקבע הרבה בעניין המערכת של האוטו.

איך אפשר להגיעה ל 300 כ"ס בתקציב כזה+לקנות מערכת?

ד"א מה אני צריך לשפר וכמה בערך יעלה לעלות את המכונית בכ"ס (לא אגזוז חרא ! וזה בגלל אבא שלי גם בלי ספויילרים וחרא כזה הוא לא סובל את זה :

כל התקציב נראה לי ילך לך רק על שיפור המנוע השאסי וכו' וכו'..

פורסם

עם מזדה 323 לא תוכל להגיע ל300 כ"ס אלא אם תקשור לה 150 סוסים מקדימה.

תראה, בוא אני אלמד אותך מנסיון אישי. קניתי את המערכת לפני שלושה שבועות. אני בפורום מאוקטובר 2006, מאז אני מאוד פעיל ועוקב אחריי המון ת'רדים. למדתי המון, הכרתי את כל המושגים ושמעתי מערכות וחוות דעת על אלף ואחד מוצרים. לפני שהייתי בטוח במאה אחוז שאני מבין כל מה שאני צריך להבין למערכת בסדר גודל שאני רוצה (6K) לא קניתי כלום ולא זרקתי כסף.

רק לאחר ששמעתי את הרמקולים והסאב שקניתי לבסוף, וראיתי את המגבר ושמעתי עליו חוות דעת, החלטתי מה לקנות.

אמר דרגסטר מעליי- מערכת לא קונים בלחץ, הוא צודק, הוא מאוד מאוד צודק ואני ממליץ שתקשיב לו. חכה לפחות עד מפגש הפורום הבא, תשמע, תתרשם, תשאל, תשאל ועוד פעם תשאל, אין גבול למה שאתה יכול ללמוד על סאונד לרכב - תאמין לי.

בהצלחה.

מושיק.

פורסם

שוב ביקשתי הצעות . אני מודה לכם על העזרה הזאת אבל עד שאני יגיעה למפגש זה לא בזמן הקרוב .

אני רוצה להיות איתכם לשמוע ולראות את מה שיש להציעה. שוב אני מחפש יותר sql או sq ב

פורסם
שוב ביקשתי הצעות . אני מודה לכם על העזרה הזאת אבל עד שאני יגיעה למפגש זה לא בזמן הקרוב .

אני רוצה להיות איתכם לשמוע ולראות את מה שיש להציעה. שוב אני מחפש יותר sql או sq ב

מה אני הייתי קונה?

רדיו דיסק קלריון 776/775 בעל 3 WAY קרוס!

מגבר לבי אמפ AUDISON LRX 4.1K

(130W RMS כפול 2 + 140W RMS כפול 2 !)

מידבאסים: פוקל K2P או הרץ אנרג'י

טוויטרים: מורל סופרימו

כבר הלכו יותר מ- 10K

סאב הרץ הי אנרג'י HX300D (דגם בעל 2 סלילים של 4 אוהם כל אחד)

מגבר מונו AUDISON LRX1.400

(650W RMS ב- 2 אוהם)

נגמרו ה- 15K ואין התקנה :roll:

תחשוב על משו בסגנון..אולי תוריד קצת מהרמה של ההגברה.

הייתי ממליץ אולי לקחת סט קומפוננט שלם כגון K2P/מורל אליט/הרץ היי אנרג'י ולהגביר אותו פאסיבית (דרך הקרוס שבא מהחברה) ע"י ה- LRX 4.1K ואת הערוצים האחורים לגשר ולקבל 800W RMS ב- 2 אוהם לסאב כגון ההרץ שהמלצתי. יצא 12K בערך (כי אין צורך במונו)

נשארו 3000 ש"ח לחיווט איטום והתקנה לא רעה בכלל!

פורסם

לא הצלחת להכניס התקנה ב15K ?? לא רציני.

ההמלצות שלך טובות אך לא מספיק מאוזנות. מגבר של 4000 שקלים לרמקול של 1000 ? אני הייתי הולך על מגבר של 2500 ורמקול של 1500, כלומר מגבר מיד אנד - היי אנד על היי אנרג'י או פוקאל K2P !

סאב מעולה,רדיו דיסק מעולה,טוויטרים מעולים.

מושיק.

פורסם
לא הצלחת להכניס התקנה ב15K ?? לא רציני.

ההמלצות שלך טובות אך לא מספיק מאוזנות. מגבר של 4000 שקלים לרמקול של 1000 ? אני הייתי הולך על מגבר של 2500 ורמקול של 1500, כלומר מגבר מיד אנד - היי אנד על היי אנרג'י או פוקאל K2P !

סאב מעולה,רדיו דיסק מעולה,טוויטרים מעולים.

מושיק.

זה מגבר של 5500 ש"ח על 3000 ש"ח..במקרה וזה בי אמפניג על סופרימו ומיד פוקל/הרץ

במקרה של הגברה פאסיבית? זה הגברה של 5500 ש"ח על קומפוננט + סאב של קרוב ל- 5000 ש"ח ביחד!

**אין טעם לקנות דרייברים רציניים יותר כל עוד ההגברה שלך לא מוציאה מהם את רוב הפותנציאל**

פורסם

כל הכסף הזה ולא נכנס 2 סאבים ?

מגבר ב 5.5K? !#@

רק 2 רמקולים + 2 טוויטרים ?

פורסם

יעקב, זה לא "רק" , זה טוויטרים ומיד ברמה עולמית !!

2 סאבים? ממש אין צורך, אבל ממש. כל סאב של 500 RMS ומעלה יקרע לך את הגב ואת עור התוף, אל תדאג.

ואם אתה רוצה עוד עוצמה, תוסיף קואקסיאליים בדלתות מאחורה, עם כיוונים נכונים, גם ישלימו סאונד בכל הרכב, וגם יוסיפו עוצמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...