Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון הורדת חלודה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת האחרונה לאחר הרבה מאד זמן שלא הזזנו את ה-106 מסיבות מכאניות ועצלניות וגם בגלל שלא היה כל כך בשביל מה.

בתקופה שבין אימון הראלי הקודם של "מועדון מרוצי ישראל" ועד השבת הזו הספקנו להחליף את הצירייה שנשברה בחוות-פיליפ וגם לעשות אוברול על הדרך, אבל אימון ראלי לא עשינו, לא יצא.

אלון עזר לנדב להריץ את האדומה ולצבור קילומטרז' והחלטנו שזהו זה, חייבים להתעורר.

שישי בערב עוד הספקתי להכניס סיר עם ג'חנון לתנור ושבת מוקדם בבוקר אנחנו על כביש 6 דרומה .

נפגשים עם מישל וגידי, מעיין ואילן ויורדים לשטח.

אילן בחר בשבילנו קטע נסיעה מעניין של כ-10 ק"מ ששילב בתוכו את כל האלמנטים שצריך ומה שאותי הכי הדאיג זה שנדב לא ימשוך טורים יותר מדי .

יוצאים לרשום NOTES ,חוזרים וגם צביקה מצטרף עם האימפרזה התכלת שלו וזהו אנחנו מוכנים.

חוזר לשבת בכסא הספרקו השחור והמוכר, החגורות מותאמות, מחבר את הקסדה הלבנה לאנטרקום הפנימי, מחברת ביד ויוצאים לדרך.

אין ספק שזה היה חסר לנו, לי אישית כנהג-משנה ולנדב כנהג ולשנינו כצוות אבל מהר מאד הכל חוזר והחלודה יורדת.

עוד פנייה, עוד בלימה והאצה וזהירות על הטורים ואנחנו מגיעים כבר לשעת הצהריים ואני חייב לזוז משם.

אימון נוסף בקרוב, בקרוב מאד, חייבים לשמור על הקצב.

דובי מילר

K &M RALLY

צוות "אלטרנתיבי"

התמונות צולמו על ידי אחי, מתן .

m_IMG_2600.JPG

m_IMG_2604.JPG

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...