Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי תקציב של 22אלף שקל לקניית רכב שיהיה שלי פרטי אני בן 23 והרבה המליצו לי על הונדה.

אתמול הלכתי לראות הונדה סיוויק האצ'בק שנת 93 עים מנוע 1500 האוטו חיצונית היה די נחמד אבל לא ממש סיפק אותי מבחינת כח\מהירות.

אני אשמח עים תוכלו להמליץ לי פה על רכב בתקציב הזה שיש לי.

חשוב לציין שזה יהיה אוטו בבעלות שלי ככה שברוב המקרים אני נוסע לבד ולא עים משפחה או משהו.

תודה לעוזרים.

bmw-530i 3.0L

פורסם

הביטוח של ההונדה ישחוט אותך.

לדעתי חפש משהו קטן יותר ועם ביטוח שפוי. אישית הייתי מחפש 306 ידנית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה שלא תנסה אלפא 145\6 ישנם כמה שמורים מאוד ביד-2 והם נותנים אחלה כיף יחסית למחיר.

רכבים שמורים יהיו אמינים יחסית.

פורסם

בתקציבך אתה יכול למצוא יופי של רובר 216 ידנית. גם יפה (מבפנים ומבחוץ, כולל סאן-רוף, מושבים מפוארים וכו') וגם אופה (כלומר מאוד זריזה ומהנה).

הבעיה: אם הרכב לא תוחזק כמו שצריך ורק במוסכים מורשים, הוא עשוי לגלות אמינות מפוקפקת - וזה סיכון שאני לא יודע אם תרצה לקחת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אל תיקח את זה אישית, אבל די נמאס לי לענות כל שבוע למישהו אחר על אותה שאלה.

לפיכך אני אפנה אותך לחיפוש. תתפלא כמה מידע שימושי אפשר למצוא שם אם תקיש "20,000" או 20 אלף" או "20K".

לגבי רובר, הייתי נמנע, אלא אם כן אתה לומד מכונאות ומחפש פרוייקט גמר.

לצערי, במוסכי ארץ הקודש לא יודעים לטפל כראוי במכוניות כאלה.

עלולה גם להתעורר בעיית חלפים, שכן החברה פשטה רגל.

בהצלחה בחיפושים ותחזור לעדכן בתוצאות.

פורסם

קרייזלר ניאון שנת 98-2000

אמנם המחירון הרשמי הוא קצת מעל ה22...

אבל אין לו שוק כך שאפשר להוריד את המוכר ל22ופחות...

אני ואחי נהנים מהאוטו הזה,יצא לו שם רע ולחינם(!),אל תיבהל מהסטיגמות על האוטו.(הרצתי חיפוש פה בפורום ואני רואה שגם פה הסטיגמות שורצות)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

החרי חיפושים איזה רכב כדאי ומה אני מחפש נגררתי לכמה רכבים שאולי חלק ממכם ממש לא יסכימו איתי,

בכל אופן אחד הרכבים שמאוד נמשכתי אליהם הוא דווקא הלנצ'יאה תמא טורבו עשיתי על הרכב סיבוב והוא פשוט מטוס הרכב שנת 94 מנוע2000טורבו שמור עשה 180אלף במחיר של 23אלף שקל הרכב משופר במנוע בלבד חיצונית יש לו אגזוז זרימה חופשית.

מה אתם אומרים ללכת עליו? יש גם לעוד חבר\שכן שלי את אותו הרכב בדיוק בגלל זה דווקא יצא לי לראות ו"להרגיש" אותו.

bmw-530i 3.0L

פורסם

אתה לא יודע על מה אתה מדבר. הלאנצ'יה הזו היא יופי של אוטו אבל מאוד יקר ומסובך לאחזקה.

זה אוטו שחייבים לתחזק בהרבה אהבה ואצל נהג לא מיומן היא גם תביא אותו לבית חולים או לבית הקברות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אוקיי מצאתי משהו נחמד מיד-2

טויוטה קורולה95 גיר ידני מנוע 1600 ב21אלף.

מה אתם אומרים?

אני חייב לציין שגם לאבא שלי וגם לאחותי יש טויוטה והם מאוד מרוצים{גם אני}אחלה אוטו.

bmw-530i 3.0L

• תוכן חדש...