Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , לאחרונה הצלחתי בשעה טובה למכור את הרכב שלי ואני רוצה לעבור למשהוא קצת יותר מפנק ואיכותי.

מה שעומד על הפרק לאחר סינון זה : 1.סקודה אוקטביה שנת 2001 מנוע 2000 עם 95000

2.סיטרואן C5 מנוע 1800 שנת 2002 עם 60000 ק"מ

מה עדיף ?

בהתחשב באמינות וכו' ( קצת מפחיד בסיטרואן ) לא ?

בבקשה , מה דעתכם ?

תודה ,

פורסם

שאלה קשה. מה בדיוק הצרכים שלך? אם אתה צריך פשוט להגיע ממקום למקום בלי לדאוג לאוטו יותר מדי, קנה אוקטביה. אם אתה מבלה הרבה באוטו וחשוב לך שיהיה נוח, קנה C5. זה קטע של תחושת בטן.

פורסם

האמת הנוחות זה לא הדבר הכי חשוב לי , באוקטביה קצת מפחיד אותי הגיר (אמרו לי שהגיר מתחמם ונהרס בסביבות 120000 ק"מ ).

יש מקום לדאגה ?

פורסם

להכל יש פתרונות

באוקטביה יש לך 2 דאגות מרכזיות:

1. גיר - ידוע לי על הרבה שחיברו מערכת קירור עם רדיאטור בשביל השמן גיר, ממקמים את הרדיאטור קצת מאחורי הגריל, מאחורי הרדיאטור השני שיש שם.

האוקטביה שלי עברה בינתיים 137K ק"מ ועדיין אין סימני מצוקה מהגיר, בהזדמנות שתהיה לי אני אוסיף את הקירור הנ"ל

2. אגן שמן (ובכלל החלק הקדמי) נמוך - נפתר ע"י הגבהה של כ-30 מ"מ, כמו שאתה רואה גם הרכב שלי עבר הגבהה כזאת

ההגבהה לא תמיד מספיקה, ולכן מוסיפים גם מיגון גחון של חברת אספיר, זה מיגון מאלומיניום.

ההגבהה והמיגון עולים פחות מהחלפת אגן שמן אחת, אז כדאי לשקול את זה

מחרתיים מיגון גחון ימצא את דרכו גם אל האוקטביה של אבא שלי

ובהזדמנות שתהיה לי אני אשים גם אצלי מיגון גחון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האוקטביה תהיה יותר אמינה אבל פחות מפנקת.

קח בחשבוןשהמקיף של האוקטביה יקר מאוד ועוד יעלה (הוא גניב מאוד בגלל שוק המוניות העצום) כך שה C5 לא תהיה יותר יקרה לאחזקה למרות האמינות הפחותה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...