Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שרשרת BMX שונה משרשרת באופני הרים ולכן הגלגל שאתה רוצה לקחת מטורפדו של אופני BMX לא יתאים.

תוכל במקום זאת לפרק פריילוף מגלגל ישן של אופני הרים ולהרכיב אותו על הסטרטר (צפויה עבודת התאמה לא פשוטה).

שרשרת של אופני הרים וBMX אותו השרשרת הגלגלי שיניים תואמים בדיוק וזה בדוק אולי שרשרת של אופני הרים יותר עבה אבל זה מתאים בדיוק ... אז אם יהיה מאחורה הילוכים זה יהיה בסדר?

פורסם

אם השרשור יהפוך לאיך אני מחבר מתנע לאופניים אני מייד מטיס אותו לאופ-טופיק.

בעצם נגמור עם זה עכשיו.

פורסם

זהו זאת השאלה האחרונה ואפשר לסיים עם השרשור הזה..

שרשרת של אופני הרים וBMX אותו השרשרת הגלגלי שיניים תואמים בדיוק וזה בדוק אולי שרשרת של אופני הרים יותר עבה אבל זה מתאים בדיוק ... אז אם יהיה מאחורה הילוכים זה יהיה בסדר?

זאת האחרונה וזהו..

תודה

פורסם
זהו זאת השאלה האחרונה ואפשר לסיים עם השרשור הזה..

שרשרת של אופני הרים וBMX אותו השרשרת הגלגלי שיניים תואמים בדיוק וזה בדוק אולי שרשרת של אופני הרים יותר עבה אבל זה מתאים בדיוק תודה

אז יש לי חדשות בשבילך. בדוק את עצמך שוב.

פורסם
אז יש לי חדשות בשבילך. בדוק את עצמך שוב.

די כבר, אני בטוח במה שאני אומר ב 100% עכשיו הלכתי למחסן וחיפשתי איזה רבע שעה את הגלגלי שיניים של אופני הרים ומצאתי ובדקתי וזה מתאים לשרשרת BMX בדיוק!

למה סתם ליכתוב "בדוק את עצמך"?

אני מצטער שאני נשמע תוקפני זה רק כדי להוכיח יכול להיות שאני עוד מעט יצלם לך את השרשרת שמתאימה לגלגלי שינים

פורסם

אל תהיה תוקפני :-)

כנראה הפוך זה לא עובד (שרשרת הרים על גלגלי שיניים של טורפדו). בכל מקרה מבחינת עובי שרשרת טורפדו לא יכול להיכננס בין גלגלי השיניים של פריילוף.

פורסם

קח בחשבון שמנוע סטרטר זה מנוע אלים מאוד, מנוע DC טורי שיכול להגיע ל7000 סל"ד ללא עומס.

ובמקרה אחר גם יכול לקרוע לך את השרשרת, אני לא חושב שהיא בנויה למכה אלימה כזאת.

פורסם
אל תהיה תוקפני :-)

כנראה הפוך זה לא עובד (שרשרת הרים על גלגלי שיניים של טורפדו). בכל מקרה מבחינת עובי שרשרת טורפדו לא יכול להיכננס בין גלגלי השיניים של פריילוף.

מצטער שנישמעתי תוקפני...

פשוט הייתי בטוח במה שאני אור ואז מה שארת לי גרם לי לחשוב שאני טועה למרות שבדקתי אז חיפשתי במחסן גלגלי שיניים של הרים והם התאימו...

ולעיניין:

ההילוכים שאני מחר ירכיב לאופניים יעזרו למנוע יותר נכון לסטרטר נכוטן?

אני יתחיל בהילוך ראשון ויעביר הילוכים לפי הצורך אני מאמין שזה יועיל לא?

פורסם

אתם יודעים עכשיו שאני חושב על זה, הרי מדובר המנוע חשמלי- כלומר ניתן לשלוט בעוצמה שלו בעזרת בקר מתאים.

הרי הגיוני שצריך שליטה במהירות גם ככה. פרוייקט חדש- בניית בקר PWM למנוע DC. בהספק של הסטרטר זה לא יהיה קל אבל אפשרי.

פורסם

אם אני לא טועה אתה חייב לחבר גלג"ש קטנטן לסטרטר ואחד גדול מאד לגלגל, אחרת הוא יסובב את הגלגלים מהר מדי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...