Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מבקש חוות דעת על BMW 318I שנת 1998 אטומט


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני מעוניין לקנות לקנות את הרכב .

רוצה לדעת פרטים לגבי אמינות , טיפולים ( האם אפשרי לטפל במוסך רגיל ) צריכת דלק , והאם בכלל כדי לקחת אוטו כזה ( האטו יד ראשונה אם קלומטרזי נמוךושמורה מאוד ) . - האוטו צורה ישנה

 

תודה מראש לכל עונים

פורסם

במחיר שלה יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות.

היא לא חזקה,לא מי יודע מה מרווחת,לא בטוחה,ההנעה האחורית כמעט ולא באה לידי ביטוי בגלל המחסור בכח ותוסיף לכל זה עלויות אחזקה גבוהות יחסית בגלל הסמל(ביטוח מאוד יקר) אני הייתי מוותר.

פורסם

לי יש במוו 328 שנת 97 ולפי דעתי במוו זה אוטו שרק כיף לנהוג בו , נהגתי על הרבה רכבים ואין מצב שאני ימכור את הבמוו שלי אולי רק ישדרג , לפני שאתה קונה תברר את המחיר של הביטוח כי הוא יקר לי עולה מקיף + איתורן 7500ש"ח וזה עוד דרך העבודה , לי לא יצא עוד לבקר במוסך אבל יש חלקים שאפשר לטפל בכל מוסך לא חייב במוסך המרכזי לפי דעתי , תחפש אבל מנוע יותר גדול לפחות 2.0 ואתה תהנה מהנהיגה.

×
×
  • תוכן חדש...