Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה רועשת רנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו קליאו 2002 אוטומט

כשאני מניע בבוקר ללא שהכנסתי ל R או D אין רעש, אך כשאני מכניס להילוך עים ברקס או בלי אז שומעים רעש בערך דקה

גם בקור וגם בחום (מזג האויר)

יש למישהו קצה חוט, תודה

פורסם

טוב

תאור הרעש הוא כמו מאורר רועד, או אולי גירגור (מצחיק משהו....) למקסימום דקה וזהו וזה מגיע ממרכז המנוע ייתכן מתחתיו (גיר אולאי???)

אים תרצה אני אקליט זאת

פורסם

ניחוש שלי.

כשהרכב קר והאטימה בין סעפת הפליטה לאגזוז לקוייה ישמעו רעשים כמו שאתה מתאר, לאחר שהמקום מתחמם ובעקבות זאת מתרחב האטימה נהיית טובה יותר והרעש מפסיק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני עדיין עים הבעייה....המיבחנים לא נותנים זמן לנשום

:shock: (מה לעשות)

בכל מיקרה מה יש לעשות לגבי האטימה, מבחינה מכנית איןלזה השפעה אבל זה מעצבן, אים מישהו יודע איך לתקן איפה לתקן ומחיר אודה לו

פורסם

לפי התאור שלך או שמשהוא מתפרק לך בתוך הגיר או שהתושבות גיר/מנוע לא תקינות ואז כשהמנוע קר ורועד יש רעש

האם יש לך רעידות חזקות ב D או R בזמן שהרכב בסרק ?

ערן בלגאן - נהג ליסינג מדופלם :roll:

פורסם

וכמובן שיתכן שצנור הפליטה (אגזוז) מתנדנד מעט ורועש בגלל תושבת גומי קרועה או מנותקת.

כפי שאתה רואה אז יש כמה אפשרויות שלצערי לא ניתן לאתרן במדויק דרך המסך והמקלדת, אבל קבלת כמה כוונים ואפשרויות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה אנשים

השבוע אלך למוסך וואודיע מה התוצאות אם ישנה אפשרות להערכת מחיר

1. "משהו מתפרק בגיר", הרכב נוסע סבבה אוטמט פחות סביר מבחינתי, למרות שאכן האוטו רועד בהנעה גם כאשר נותנים גז

2. "חיבור אגזוז סעפת פליטה"

הכי חשוב איך להציג את הבעיה (במוסך אני מקווה למוסך מורשה )

פורסם

שלום,

טוב חזרתי מהמוסך (בדקתי אגזוז), מצאו בורג משוחרר ותוקן, אגב מישהו יודע מה זה (תושבת אגזוז), אך זה לא פתר את הבעייה של הרעש בשלמותו.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

פיתרון

לאחר זמן ומוסך לא מורשה ניתגלה שזו רצועת פולי מנוע שפשוט משום מקום עובייה ירד ב10 מילימטר וצריך להחליפה

כנראה הרבה ליפני הוראות יצרן

• תוכן חדש...