Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשיםם אם מישהו צריך יש מנטה זרוקה בבניין שלי בדשא...אם מישהו מעוניין שיפנה אליי

היו . . . !

HoNDA AccoRD 96

HoNDA CIvIC 93

מי הבא בתור. . . ?

פורסם

אני מעוניין. אני נוסע הליילה ל 10 ימים לחו"ל, אני חוזר ב 12 לאוקטובר.

ב 13 אני אצלך.

שלח לי בפרטי טלפון וכתובת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כנראה פספסתי משהו באמצע , את מכניס מנוע V8 עם 150 כ"ס , זה לא ממש לא מסתדר לי.

חוצמזה , סחתיין ח"ח וכו' וכו' , אני מאוד אוהב אופל וזה פרויקט שהייתי שמח אפילו סתם לעמוד ולהתסכל עליך עובד מהצד לראות את החלקים לאט לאט נכנסים לאוטו.

זה כבר 147 סוסים ועדיין סופר!8)

פורסם

נישמע מאוד מעניין קראתי הכול עכשיו....לא שמתי לב כול כך לתאריכים אבל כבר הורכבו הדיסקים והקיט הנמכה? מצפה לתמונות בקוצר רוח...

כמו כן אם אני לא טועה יש מנטה כזאתי כמו בתמונות זרוקה במושב שלידי אני ייקפוץ מחר לבדוק לך ממה שאני יודע וזוכר היא סתם יושבת בשדה מתחת לשככה של הסוסים פעם היא לא שייכת לאף אחד אני חושב אני ייבדוק את זה....היא מתחת לשככה של האורווה צמחו עליה עשבים קצת וכאלה אבל היא במצב אחלה האמת...לא יותר מידיי חלודה וכאלה...אני ייבדוק ויישלח לך ה"פ אם היא לא שייכת לאף אחד ד"א היא צבע כחול

פורסם

אשמח לקבל הודעות פרטיות כאלה , איפה יש אוטו שאפשר פשוט לקחת...ובכלל אם מישהו יודע על רכבים ישנים למכירה , אני כרגע צריך רק שלדה להתחלה , עדיף למכוניות שרירים קלאסיות אבל גם אירופיות משנות ה-70 זה אחלה.

(אם מישהו משיג לי שלדה של מוסטנג 67 אני אפילו אשקול טובות מיניות)

זה כבר 147 סוסים ועדיין סופר!8)

פורסם
וזה פרויקט שהייתי שמח אפילו סתם לעמוד ולהתסכל עליך עובד מהצד לראות את החלקים לאט לאט נכנסים לאוטו.

יש לך מזל שאני מכיר אותך אחרת הייתי חושב שאתה סוטה :-D

ובהחלט פרוייקט מרשים !:wink:

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

• חודש מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קראתי את כל השרשור מההתחלה ועד הסוף וחיכיתי וחיכיתי לתמונות והן לא באו, רוצים תמונות!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון קטן לאור הבקשות שלכם.

יש חדשות רבות בקשר לפרויקט:

1. גיר 5 הילוכים הנעה אחורית הגיעה בשעה טובה לארץ.

2. כל הפרונט פורק ונשלח לגילוון.

3. סט בולמים +קפיצי הנמכה ב 55 מ"מ כבר בארץ.

4, סט פאוור פלקס קדמי + אחורי גם בארץ.

כל החלקים הדרושים להרכבה הסופית נאספים להם, עד שכולם לא יגיעו אני לא מתחיל בהרכבה ולכן אין בזמן האחרון עידכונים או תמונות.

תוך כחודש יגיעו כל החלקים הנוספים לארץ ואז תחל מלאכת המרכבה (ואז גם יהיה מה לצלם).

בינתיים,תודה לכולם על ההתעניינות בפרויקט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...