Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כחלק מהעבודה שלי, יוצא לי להתעסק עם כמות ניכרת של דיבוריות, ומה שאני יכול לאמר זה שדיבורית הבלוטוס הניידת, היא הכי נוחה ומשתלמת:

ניתן להעביר בקלות בין רכב לרכב, בחלק מהדגמים הדיבורית זוכרת מספר משתמשים, נוחות שימוש מאוד גבוהה, ואיכות שמע טובה לרוב.

דווקא בדיבוריות עם המסך (שיודעות לסנכרן את ספר הטלפונים) נתקלנו במעט בעיות, שקשורות לרוב בסוג המכשיר שמקושר אליה ולא דווקא באביזר.

זו בעצם הבעייה הכי גדולה של הבלוטוס היום - אין כזה דבר "תאימות מובטחת", ואביזר צריך להבדק עבור כל מכשיר בנפרד.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אצלי בפיאט אוליסה יש טלפון מקורי מובנה במכשיר הרדיו דיסק. אני לא מבין למה לא מייבאים לארץ יותר מכוניות עם האופציה המצויינת הזו. ראיתי גם בוולוו S40 החדשות, במרצדס, אאודי, במוו ופיז'ו 607 אחת. בדרך כלל אפשר לזהות מכוניות עם טלפון מקורי ע"פ אנטנה קצרצרה בחלק האחורי של הגג דמויית אצבע או סנפיר (ולא לבלבל עם בעלי עונדה שהרכיבו סנפירון מאחור כי הם ראו שגם לבמוו יש...)

פורסם

לידיבורית בלוטות' במצת של הרכב, (לי ולאבא שלי, המשתמשים ברכב, יש שני מכשירים שונים ולכן אין לנו ברירה אחרת - אוזניה זה לא בשבילי) 500 שקל עלה המכשיר, התלונה היחידה שלי היא שאיכות המיקרופון דיי לוקה בחסר, כלומר לא תמיד שומעים אותי טוב. מעבר לזה - היא מזהה את המכשיר לבד, יש תפעול קולי לאנשי קשר (אמנם זה דורש העברה של איש הקשר בבלוטות' לדיבורית - אבל לא נורא).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אצלי בפיאט אוליסה יש טלפון מקורי מובנה במכשיר הרדיו דיסק. אני לא מבין למה לא מייבאים לארץ יותר מכוניות עם האופציה המצויינת הזו. ראיתי גם בוולוו S40 החדשות, במרצדס, אאודי, במוו ופיז'ו 607 אחת. בדרך כלל אפשר לזהות מכוניות עם טלפון מקורי ע"פ אנטנה קצרצרה בחלק האחורי של הגג דמויית אצבע או סנפיר (ולא לבלבל עם בעלי עונדה שהרכיבו סנפירון מאחור כי הם ראו שגם לבמוו יש...)

אני רוצה להתקין כזה באוטו שלי..

הבעיה היחידה שפרט למערכת המקורית של הרכב שעולה כמה אלפי (או עשרות אלפי) שקלים, האופציה של הבלוטות' עולה עוד כמה אלפי שקלים ותלוי למי, אבל לרוב האנשים זה לא משתלם.

עדיף לקנות אוזניה או סתם דיבורית בפחות מ1000 שקל ולסגור עניין...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

משתמש כרגע באוזניית בלוטות'.

חסרון: תמיד הסוללה שלה ריקה כשצריכים אותה.

חוטא לפעמים גם בשימוש בספיקר הפנימי של המכשיר.

שוקל קניה של דיבורית קבועה בלוטות' - אשמח לשמוע על נסיון של אנשים עם הדיבורית של JATY.

לא קיימת למכשיר שלי (V3) דיבורית קבועה בחיבור רגיל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

WIL , עם הדיבורית של JATY (איזה דגם דרך אגב?) אין לי הרבה נסיון.

מה שכן, אני עובד די הרבה עם דיבורית של THB מדגם Comfort Compact והיא לא רעה בכלל.

איכות שמע טובה, סנכרון די יציב עם המכשיר, בלה בלה בלה.

מה שכן, שמעתי כמה תלונות שבזמן שימוש במזגן השמע מתעוות (אבל זו לא הדיבורית היחידה שכבר שמעתי עליה את התלונה הזו).

מצד שני, אני היום משתמש בT305 של מוטורולה - דיבורית ניידת בגודל של חצי מכשיר סלולרי. שמים אותה על סוכך השמש, יש לה רמקול מפתיע בעוצמתו יחסית לגודל המכשיר, איכות שמע סבירה + בצד השני (יעני, לא אתה), ואיכות שמע מעולה ברכב.

לפי דעתי החבילה המשתלמת ביותר (ויש לי את האפשרות להשתמש בהרבה סוגים של אביזרים).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

יצא לי לראות את הפטנט של דיבורית(בלוטות') + צג שיחה מזוהה על המראה של הרכב - או כאלה שמשולבות ברדיו דיסק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

PARROT LS3200 ברכב של ההורים - דיבורית BT קבועה עם זיהוי מספרים.

עובדת מצוין, מסך מצוין - סאונד דרך המערכת של הרכב ומיקרופון מצויין.

אין בעיות סנכרון עם מוטורולה V3 , נוקיה 6230, 6230I וסוני אריקסון.

חוץ מזה שהיא לא מטעינה - הדיבורית הכי טובה שיצא לי להשתמש בה.

היתה לי אוזניה של מוטורולה שהפסיקו ליצר ואני בעווני דרסתי אותה בטעות (סיפור ארוך) שגם הייתי מרוצה מאוד ממנה.

ברכב שלי - עונה לשיחות עם הספיקר ונותן לחברה להחזיק :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
PARROT LS3200

ליביו שלום רב,

הואיל ואני גם מחפש דיבורית BT לרכב, לקחתי את עצתך בשתי ידיים,

אבל לצערי לא מצאתי את הדיבורית המדוברת, חיפשתי גם ב ZAP וגם דרך גוגל (בגוגל מצאתי המון אבל לא בישראל)

מצאתי CK3200 החל מ - 1,270 ש"ח (שנראה לי קצת הרבה לטעמי)

היכן רכשתם ?

פורסם

-----

PARROT LS3200 ברכב של ההורים - דיבורית BT קבועה עם זיהוי מספרים.

עובדת מצוין, מסך מצוין - סאונד דרך המערכת של הרכב ומיקרופון מצויין.

אין בעיות סנכרון עם מוטורולה V3 , נוקיה 6230, 6230I וסוני אריקסון.

חוץ מזה שהיא לא מטעינה - הדיבורית הכי טובה שיצא לי להשתמש בה.

היתה לי אוזניה של מוטורולה שהפסיקו ליצר ואני בעווני דרסתי אותה בטעות (סיפור ארוך) שגם הייתי מרוצה מאוד ממנה.

ברכב שלי - עונה לשיחות עם הספיקר ונותן לחברה להחזיק :)לא חוקי, אותו דבר בדיוק כמו לדבר עם הטלפון באוזן.

ליביו

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בסיטרואן יש את המוטורולה ספיריט.

באיסוזו יש מכשיר למירס עם לחצן ווקי טוקי על הידית הילוכים.

אני משתמש באוזניות של הסוני אריקסון.

C5 INTERIOR.jpg

sony ericsson k750.jpg

פורסם

עוד אופציה זולה לדיבורית קבועה -לקנות נוקיה 5100 והדיבורית שלו (או מכשיר זול אחר שיש לו דובורית טובה) ולקחת SIM נוסף. זה כמו טלפון קבוע ברכב -רק זול יותר .

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...