Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אמור לעלות השיפוץ עצמו? כמה כולל עבודה?

קיבלתי הצעה של 4000 שח , שזה מופרך לגמרי לדעתי.

דעתכם?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

תפנה לבני ל.

אם אני לא טועה הוא פרסם פעם הודעה על כך שמסובך יחסית לטפל במנוע הזה.

לדודה שלי הלך הראש בזטה 94, והיא העדיפה להחליף מנוע.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

צודק, מנוע ZETEC או זטה הוא מורכב יחסית.

לי לקחו פעם 3200 בלי מע"מ על ראש למונדאו 2000 סמ"ק עם מנוע כזה וזה נחשב למחיר מערוף למדי.

כולל כמובן מותחנים, נוזלים, רצועות וכד'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה יכול להיות מסובך בלהוריד לאוטו הזה את הראש לשלוח לחרט ולהחזיר?

יש בעיות גישה?

מומנטים מיוחדים?

מה יכול להיות עד כדי כך שעדיף להחליף מנוע?

תודה

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
מה יכול להיות מסובך בלהוריד לאוטו הזה את הראש לשלוח לחרט ולהחזיר?

יש בעיות גישה?

מומנטים מיוחדים?

מה יכול להיות עד כדי כך שעדיף להחליף מנוע?

תודה

שלום.

כול מה שיודעים קל!!!

מה שלא יודעים קשה. מראש על תפרק לא תצליח להרכיב את הטימינג יש שם שיטה מסובכת ואני לא מאמין שתצליח.

אגב אם לא הצלחתה אז אתה גדול תצטרך לפרק שוב את הראש ולהחליף את השסטומים. לא מצאתה לך אם מה להתעסק רק אם מנוע זטה? אפילו מוסכים לא מוכנים להתעסק. על כול פנים אני מאחל לך בהצלחה אבל תחשוב פעמיים.

חפש שרשור בנושא יש פרוט מדויק למה מסובך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

OK,

תודה , אני אחפש שירשורים בנושא.

נ.ב.

הכיוון הוא לא כמו בכל ראש 16V ?

פורסם

"הכיוון הוא לא כמו בכל ראש 16V ?" הוא כן.

הא לך לבינתיים את הקבצים הבאים.

כאשר אני רואה את התמונה שלך,וקורא על הבירה,אני נזכר בילדות שהיינו שרים "רומני גנב, פולני שותף." :-P

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

סתם לידע כללי , הותע לי מנוע לרכב הזה ב3500 שח ועבודה עוד 1000 , כל זה לפני משא ומתן כנהוג ביהדות.

בכל אופן , מחיר שיפוץ הראש במוסך ירד ל3000 שח כשהודעתי לו שאין לחץ על האוטו.

תודה,

אדריאן.

davidmzr,

תודה לך.

פורסם
לא הבנתי מה בסוף,אתה עושה לבד ?.

בברכה דוד.

בימים פנויים יותר הייתי עושה דברים כאלו , כרגע אין זמן . במיוחד לא לאסקורט זטה 95 :roll:

פורסם

מהיכן אתה בארץ?

אם מאיזור המרכז אז יש לי הצעה בשבלך.

במוסך שבו אני מטפל ברכב שלי יש אדם שלדעתי יודע להרכיב, לכוון את כל סוגי הטיימינגים שקיימים. אם הוא לא ידע אז הוא יגיד שלא יודעה,מסובך וכדומה.

בברכה

ארתור

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
מהיכן אתה בארץ?

אם מאיזור המרכז אז יש לי הצעה בשבלך.

במוסך שבו אני מטפל ברכב שלי יש אדם שלדעתי יודע להרכיב, לכוון את כל סוגי הטיימינגים שקיימים. אם הוא לא ידע אז הוא יגיד שלא יודעה,מסובך וכדומה.

בברכה

ארתור

תודה , האוטו בי-ם.

• תוכן חדש...