Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוויקסילבר - אתה תותח על!

מסתבר שאכן יצא כבר ב97. עם זאת, אני זוכר אותו בארץ רק כמה שנים אחרי זה.

ידעתי שאפשר לסמוך על חברי הפורום בכל דבר, החל מבליסת ציפורניים ועד לטראנסים ברוסית.

תודה לכולם על הנכונות.

SERVUS

Passt scho...

פורסם

היה זכור לי טוב שזה משנות 96-97 כי זה היה באותה תקופה של השיר ALARMA - 666.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה היה מנוגן קבוע במועדון "הסבתא" למי שזוכר (זקני הפורום)

הייתי שם בכל יום שישי בתקופת הסדיר שלי (עד שנסגר המקום).

מדובר אכן על 97-98.

השיר נמצא גם באחד מהדיסקים של האוסף הבלתי נגמר HOUSE PARTY.

יש לי איזה 11 דיסקים ממנו בבית הוריי.

לאחר כמה שנים יצאה לו גירסא ממוקססת שלא ממש שונה מהמקור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אוי הזכרונות הטובים של 666 מהאלבום פרדוקס (שאיזה בת בליעל גנבה לי אותו... :( )

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

טראנסים הם לא כוס התה שלי, בלשון המעטה, אבל בכל זאת הורדתי את זה כי חשבתי שזה יהיה מצחיק. זה לא :cry:

מתעלק על השרשור: מישהו מכיר טראנס רוסי מצחיק? כזה שצועקים בו "בלאט בלאט בלאט" כל ביט ובסוף "חרשו" או משהו כזה..

פורסם

דניאל

אני לא יודע אם לזה אתה מתכוון אבל יש סגנון/סוג של שירים כאלו שרוב התוכן הוא קללות וגסויות (בלאט, נחוי וכו').

לא שמעתי טראנס כזה.

פורסם

אם כבר טראנס רוסי טוב משנת 2002, תנסה את MADRAS -VOODOORAVE גם השמיעו במועדונים בארץ וגם מנגינה שתשמע פעם אחת ותשיר אותה כל היום.

פורסם

דברתם עליו, מצאתם אותו. זה יפה. עכשיו אני רוצה לשמוע.

סדרו איזה קישור לשמוע.

בבקשה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...