Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז ככה יש לי רדיו דיסק Clarion 646, וקומפוננט Infinity REF6510CS, ורמקולים אחוריים Pioneer 6991

אני ממש מרוצה מאיך שהמערכת נשמעת, אבל מתי שאני עובר גבול מסויים של הווליום אני מרגיש את הגבול שלה, כשהבאסים צורמים, השאלה אם כדאי לי לקנות את המגבר 75.4 JBL מהדיוטי, ולהוסיף סאב ולחבר אליו גם את הקומפוננט..

אם כן איזה סאב, אם לא, אולי מגבר אחר?

האם זה יחיה לי את המערכת , או שזה לא ישנה כלום ולהשאיר ככה?

תודה מראש לעוזרים

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

יהיה הבדל, והבדל ניכר. אתה כבר תשמע את ההבדים לבד. אם יש לך את הסכום להשקיע ואתה מעוניין מאוד להשקיע במגבר שיביא לך יותר איכות מעכשיו אז שווה להשקיע. סאב? זה כבר עיניין של טעם וריח.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואיך הJBL? יתאים למערכת שלי?

Renault Megane RS Trophy

פורסם

א. אם הקומפוננט מחובר לרדיודיסק משמע אתה לא מנצל אפילו לא עשירית ממה שהסט יכול לתת לך , משמע כדי רצוי ואף מומלץ לרכוש מגבר כדי להגבירם כראוי.

ב. הJBL המדובר , יגביר אותם בכבוד .

ג. תמיד עדיף להוסיף סאב לחבילה (זו דעתי!)

בברכה רוני

פורסם

גם אני בדעה שלהוסיף סאב למערכת זה דבר טוב וחשוב, אבל איזה סאב כמו שאמרתי לך זאת כבר החלטה שלך. אני החלטתי לפרוש היום, לילה טוב ובהצלחה עם הקניה והבחירה שלך.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני בדעה של להוסיף סאב.. השאלה איזה, אני בעיקר שומע רוק, לא טרנסים וכאלה.

אז חשובה לי יותר האיכות מאשר החוזק, אני מתכנן להשקיע 2000 שח, כולל התקנה למגבר ולסאב. אני מוכן לגלוש ל2500 אם זה משתלם באופן מיוחד.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אם סה"כ אתה מרוצה ורק קצת יותר זה מה שאתה מחפש הייתי מנסה ללכת על מגבר עד 1000 ש"ח + סאב סביר עד 700-800 ש"ח , 300ש"ח התקנה(רדיונית ברחוב הירקון בת"א למשל) ותצליח לעמוד ב+/-2000 ש"ח.

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1102&CatCode=87 מגבר

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1117&CatCode=84 סאב.

ביחד 650+1150 =1800.

התקנה של מגבר לא צריכה לעלות על 300 ש"ח בממוצע . לפה ולפה .

פורסם

בתקציב של 2000 שקל ועם רמת הרכיבים שלו, נראה לי שה ג'י בי אל 4.75 מהדיוטי פרי וסאב פניקס גולד אר 12, ינצל יותר טוב את התקציב שלו, והוא ישאר אפילו עם עודף. אולי אפילו לאיטום דלתות. תנסה להסתכל פה בלוח יד שנייה בפורום... תוכל לקנות רכיבים ברמה גבוהה יותר , באותו התקציב. אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ברוך השם יש עוד JBL 74.5 שזה מגבר שנמכר כמו לחמניה חמה בדיוטי פרי במחיר זנות.

אני קיבלתי את שלי אתמול ואני בשמיים רק מלהסתכל על הקופסא.

בקרוב אצלי ברכב :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני גם מצטרף להמלצה על הJBL.

קאררה !! אני קיבלתי את שלי רק היום חח :)

תתחדש גבר, באמת נמכר כמו לחמניה במחיר זנות, אהבתי את הדימוי חח.

פורסם

בלי קשר אני מצטרף להצעה שהציע אמיר. לטעמי, אין יותר טוב מזה. בתקציב הזה, אם אתה מעוניין בכך, רק יד שנייה.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ה-JBL גם מאוד שווה מיד שניה. יש כאלה שמוכרים חדש (ככה הם אומרים) במחיר שהוא פחות מהדיוטי פרי וחלקם אפילו עם אחריות. תשאלו איפה ראית,אני יגיד תחפשו לבד :twisted: .

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חח.

תאכלס אמיר נתן הצעה מעולה.

ה-JBL גם מאוד שווה מיד שניה. יש כאלה שמוכרים חדש (ככה הם אומרים) במחיר שהוא פחות מהדיוטי פרי וחלקם אפילו עם אחריות. תשאלו איפה ראית,אני יגיד תחפשו לבד :twisted: .

בברכה,גיא.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...