Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS וחיישני רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך מכשיר מחברת פלאפון. (דור3)

יש בו כבר תוכנת NEV.. עלות שרות סימלית של 19 ש'ח, ניסיתי אותו מספר פעמים דבר מצוין.

לא מצאתי שום חסרון בינו למחשב כף יד(אולי רק גודל המסך).

מאוד מומלץ!

פורסם
לרוב זה מערכת הפעלה פתוחה עם אפשרות להתקנת תוכנות צד שלישי לצפייה בסרטים והאזנה למוזיקה.

כמו כן, יש גם לפעמים תקשורת BT ואף WI-FI לאינטרנט אלחוטי.

יש גם כאלו משולבי סלולר ואז הם כוללים גם מצלמה.

הכל תלוי במכשיר הספציפי שאתה רוכש.

תיארת מחשב כף יד,נכון?

פורסם
תיארת מחשב כף יד,נכון?

כן. אני באמת ממליץ לך לשאול בכתובת שנתתי לך לפני מס' הודעות.

אני מכיר אישית את מנהלי קהילות מחשבי כף היד ותאמין לי שהם יוכלו לעזור לך מאוד בבחירת מכשיר שיתאים לצרכיך.

פורסם

רק עכשיו קלטתי שיש לחברת סלקום שירות שנקרא NAVIGATOR.

אתה צריך שיהיה לך מכשיר ממגוון המכשירים שתומכים בשירות (אני יודע ש 6280,V3X,W800,6230I נתמכים).

אתה משלם בערך 500 ש"ח או 15 ש"ח בחודש ל-36 חודשים ומקבל ערכה שכוללת סטנד לטלפון ואנטנה ומטען.

האנטנה מתחברת למכשיר דרך Bluetooth והיא יכולה לשבת איפה שאתה רוצה ברכב.

אתה שם את הטלפון בסטנד שלו, כשאתה רוצה שהוא יסייע לך להגיע למיקום מסויים אתה מקליד את המיקום בטלפון והטלפון נותן לך הנחיות קוליות, כמו כן יש גם תצוגה של מפה על המסך.

יש לי חבר שעוסק המון בנסיעות מחוץ לעיר ועל כן הוא בעל השירות הזה. הוא מאוד מרוצה ממנו. עושה את העבודה ובגרושים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
רק עכשיו קלטתי שיש לחברת סלקום שירות שנקרא NAVIGATOR.

אתה צריך שיהיה לך מכשיר ממגוון המכשירים שתומכים בשירות (אני יודע ש 6280,V3X,W800,6230I נתמכים).

אתה משלם בערך 500 ש"ח או 15 ש"ח בחודש ל-36 חודשים ומקבל ערכה שכוללת סטנד לטלפון ואנטנה ומטען.

האנטנה מתחברת למכשיר דרך Bluetooth והיא יכולה לשבת איפה שאתה רוצה ברכב.

אתה שם את הטלפון בסטנד שלו, כשאתה רוצה שהוא יסייע לך להגיע למיקום מסויים אתה מקליד את המיקום בטלפון והטלפון נותן לך הנחיות קוליות, כמו כן יש גם תצוגה של מפה על המסך.

יש לי חבר שעוסק המון בנסיעות מחוץ לעיר ועל כן הוא בעל השירות הזה. הוא מאוד מרוצה ממנו. עושה את העבודה ובגרושים.

בתור אחד שעוסק כבר זמן רב בתחום הסלולר. העניין לא משתלם. מעבר לתשלום על חבילת ה-GPS, יהיה עליך לרכוש חבילת DATA של 5MB לפחות להורדת מפות מהשרת של סלקום. התשלום הכולל עולה בערך כמו מחשב כף יד פשוט הכולל GPS(ללא תוכנת ניווט כמובן, אך לאלו שמתעקשים יש שיטות להשיג אותן בחינם).

פורסם

רק מציע :) לבחירתך האם לקחת את ההצעה או לא.

בתור אחד שעוסק כבר זמן רב בתחום הסלולר. העניין לא משתלם. מעבר לתשלום על חבילת ה-GPS, יהיה עליך לרכוש חבילת DATA של 5MB לפחות להורדת מפות מהשרת של סלקום. התשלום הכולל עולה בערך כמו מחשב כף יד פשוט הכולל GPS(ללא תוכנת ניווט כמובן, אך לאלו שמתעקשים יש שיטות להשיג אותן בחינם).

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני חיפשתי ולבסוף החלטתי על מכשיר MIO P350... רק 1500 ש"ח, ומגיע עם GPS מצויין, ועוד פיצ'רים במחיר מאוד נמוך :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

בעקבות מיסוך שיש בשמשות שלהם

תתיעץ עם מומחים בתפוז על כך. יכול להיות שיש מכשירים יותר מומלצים בעקבות הבעיה

פורסם

במחשב כף יד בעל מקלט GPS יש הכל כמעט כמו במחשב רגיל, רק פחות נפח, פחות חזק, וכו'.

יש אפשרות לגלישה ב-WI FI,מוזיקה ,סרטונים, אימיילים ,קורא כרטיסים,ממש מחשב.

בדוק מחיר בשילוב תוכנה או ללא תוכנה.התוכנה יקרה וכמובן ניתן להתקין פיראטית.

לא יודע על איזה רכב זה מיועד,בצרפתי תהיה בעיית קליטה מהשמשה הקדמית.(נדמה לי בגלל עופרת בשמשה הקדמית).

יש מכשירים ללא אנטנה מובנית,פחות מומלץ, המכשיר חייב להיות ברכב(כדי לקלוט).

מכשיר עם אנטנה מובנית(MIO למשל)אפשר להסתובב איתו בחוץ ולקלוט את הלווינים.

ALPINA-a creator of superbly rounded performance road cars.comfort and performance like no other car.Great grip, poise and stability yet very compliant

• תוכן חדש...