Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה חברים ..

סאן רוף לקופרה עולה בתוספת של כ- 4K - את זה הוספתי ויש לי פרוט של המחיר על גבי ההזמנה.

לגבי הקסנון ביום ראשון אני אתקשר אליהם כי כשאבא שלי היה שם הם לא שאלו אותו לגבי העניין.

ראיתי בתמונות מהאינטרנט שהקליפרים מגיעים בצבע אדום, אך בכתבה של מגזין "אוטו" הקליפרים של הקופרה לא צבועים..

תשובה מוזרה קיבלתי מאחד מאנשי המחירות בטלפון, הוא אומר שזה תלוי, חלק הם צובעים וחלק לא..

יש למישהו מידע בכדי להאיר את עיניי בדבר ?

שתיהיה לנו שבת שלום.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז ככה :

1.להוסיף בהזמנה קסנון, הוא לא מקורי והוא מותקן באחד הסדנאות בארץ. קסנון 6K

והמחיר לקנות אותו דרך הצ'מפיון זה 3500 שקל.. שזה קיט מפלסטיק באיכות מאוד ירודה ולא רק זה.. ב3500 שקל לא קיבלת את הרפלקטור.. שזה מין מנורת יהלום כזו שרואים בANGEL EYES... אם אתה רוצה להזמין קיט מקורי מספרד שזה כמו ANGEL EYES + XENON זה בסביבות ה10 אלף שקל.. אני ביררתי במוסך קלדס בראשון לציון וזה מה שאמרו לי לגבי המחיר של קיט מלא.

2.בחו"ל הקופרא מגיעה עם קליפרים של בראמבו לפי מה שידוע לי..

3.קופרה רכב הוט האץ' מדהים.. מכוייל הייטב ומנוע מדהים וידוע גם לזמזם מאוד יפה :)

בקיצר אני בטוח שלא תתאכזב... תהנה :)

פורסם

תודה תמיר, התגובה שלך עשתה לי טוב, כולי תשוקה לנהוג בה כבר..

לגבי הקסנון, מאכזב לשמוע שזה מה שמקלים בסכומים כאלה גבוהים.

למרות שעדיין נראה לי משתלם לשלם 3.5K על קסנון בהתקנה מקצועית ואחריות - זה בטוח לא הקיט שמוכרים החאפרים ב 1.5K.

אנג'ל אייס ? אני מוותר מראש :)

מה עושים עם הקליפרים של בראמבו ? יש אפשרות להוסיף את זה לחבילה ?

בתודה, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

שמע הקיטים של ה1500 שקל הרבה הרבה יותר איכותיים ! בניגוד למה שאתה חושב!

תקנה קיט ב1500-1200 שקל... תוצרת אמריקה ותתקין בסדנא בצורה מקצועית למרות שזאת ממש לא בעיה להתקין..

לא ביררתי בנוגע לבקליפרים של בראמבו

אנג'ל אייס

showroom06vq3.gif

והרגיל.שזה האוטו שלי ספציפית.. שקיבלתי עם פנסים בצבע אדום מבפנים:

p1100045uy7ld7.jpg

אגב אין Angel eyes באפטר מארקט.. זאת אומרת שלא תמצא בEBAY סדנאות וכד'

פורסם

היי תמיר.

קודם כל הרכב שלך נראה מ-דהים..

בעניין הקסנון זה עפ"י חוו"דים של אנשים שכתבו מאמרים ברשת.. ויצאתי מנקודת הנחה שיש אמת בדבר.

שורה תחתונה.. איזה קיט התקנת ברכב ? ועל איזה אתה ממליץ ? (חברה, דגם, מחיר ומאיפה ניתן להשיג)

חוץ מזה הפלסטיק האדום מאחורי הפנסים, זו גם תוספת מהחברה או שקנית בנפרד ? (ראיתי כזה באחת התמונות ברשת, על קופרה צהובה... העתקה מפרארי נדמה לי, ומתיישב יפה מאוד על הרכב.)

ד"א .. החלפת את הג'נטים ? או שזו אחת מאופציות הבחירה ?

בתודה, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אבי, הצביעה הזאת בתוך הפנס היא מקורית עם הרכב.. זה מגיע ככה באיביזה לפי הצבע שלה..

(צהוב עם צהוב, אדום עם אדום, שחור עם שחור, לגבי הכסוף אני לא בטוח)

הג'נטים שבתמונה שלו אלו הג'נטים המקוריים של הFR כמדומני.. לCUPRA יש ג'נטים בעלי עיצוב שונה ומיוחד יותר (וגם יפה יותר לטעמי)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היי Discover ..

יצאתי מנקודת הנחה שמדובר בקופרה ולכן שאלתי, כי גם אני חושב שלקופרה עיצבו ג'אנט מיוחד מאוד - קעור דווקא, ולא קמור כמו בכמה מסוגי הג'נטים שיצא לי לראות.

אני כנראה אזמין את הקופרה שלי בשחור, אז הצבע השחור לפנסים פחות בולט, אבל שיהיה :)

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

בוקר טוב , תודה רבה.. הג'אנטים הם מקוריים ומגיעים רק ב07... לאחר מתיחת הפנים שקיבלה האיביזה ששם שינו לאיביזה את הטמבון הקידמי לאגרסיבי הרבה יותר ודומה לCUPRA וטמבון אחורי... ואיבזורי פנים.

הפנסים קיבלתי אותם עם האוטו ללא תוספת תשלום... ככה זה שמזמינים את גרסאת הFR אני לא יודע מה בנוגע לCUPRA... אבל בטוח בגרסאת הSPORT 1.4 100HP צריך לשלם 1500 שקל בשביל הצבע בפנס

כשאני אהיה בבית (כרגע אני במשרד) אני אבדוק לך לגבי חברות של קיט XENON...

יום טוב.

פורסם

ההבדל בין קסנון מקורי שעולה 10K לבין קיט ב 3.5 או 1.5 זה תצורת הנורות. בקסנון מקורי זה D2S ובקיטים זה H.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אין ספק בכלל שהקסנון המקורי שבא מהפעל שבספרד הרבה הרבה יותר איכותי מכל בחינה שהיא.

פשוט בארץ אתה מקבל מצ'פיון קסנון לא מקורי... כמו שאמרת.. H אז עדיף בגלל המחיר לקנות מEBAY ולהתקין באחת הסדנאות.

פורסם

ערב טוב.

בעניין הקסנון - מה ההבדלים בין ה H ל D2S ? תמיר אשמח לקבל את הפירוט לגבי החברה, הדגמים והמחירים, תודה רבה !

בעניין הג'נט - נחמד ששינו לו את הצורה, אך הוא 16 אינצ' ולא 17 כמדומני, לא ?

המון תודה על העזרה המהירה, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

בין היתר, אחד הדברים שאני מצליח לחשוב עליו כרגע הוא חוסר התאמה לקסנון של הפנסים.

פנס בתצורת H מותאם לעבודה עם נורות H 4\7 ולא בנוי לעמוד בחום שמייצרת נורת קסנון, הדבר יבוא לידי ביטוי בדהיה די מהירה של הפנסים, ואולי בעוד כמה צרות.

אני בטוח שישנם חסרונות נוספים.

את שרשור הקסנון הגדול כבר קראת?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=55719

פורסם
פנס בתצורת H מותאם לעבודה עם נורות H 4\7 ולא בנוי לעמוד בחום שמייצרת נורת קסנון, הדבר יבוא לידי ביטוי בדהיה די מהירה של הפנסים, ואולי בעוד כמה צרות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=55719

קסנון HX או D2S מייצר 35W לעומת 55W בנורת הלגון, מכאן שהחום שמייצרת נורת קסנון נמוך יותר ולכן הרפלקטור לא יפגע.

החיבורים ב D2S פשוט שונים מ H. קסנון מקורי מגיע תמיד ב D2S (או D1S), מה שעושים בקיט - מחווטים את הנורות שתתאמנה לתצורת H.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
ערב טוב.

בעניין הקסנון - מה ההבדלים בין ה H ל D2S ? תמיר אשמח לקבל את הפירוט לגבי החברה, הדגמים והמחירים, תודה רבה !

בעניין הג'נט - נחמד ששינו לו את הצורה, אך הוא 16 אינצ' ולא 17 כמדומני, לא ?

המון תודה על העזרה המהירה, אבי.

קסנון - fizban הסביר לך מצויין.

ג'אנט - הג'אנט של הFR ב07 הוא 17\40\205 ובעלי צמיגים איכותיים מאוד... Firelli PZero Nero..(כמו של הקופרה) שמוגדרים כUltra High Preformance עפ"י הקטלוג של Firelli

ב06 הג'אנט היה 16\45\205... שאגב נושא הצמיגים פגע הרבה באיכות הנסיעה בFR הקודמת... לכן שינו את הדגם לפיזירו נירו.

• תוכן חדש...