Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

כנראה שאני מחליף את הקופה הצהובה שלי באיביזה קופרה חדשה.

הצלחתי לברר דרך חיפוש בפורום (וגוגל, איך לא?) על כל דבר שלא הייתי בטוח בו, למעט הקסנון, האם יש ? (לצערי האתר של סיאט למטה, מסיבה לא ברורה)

חוץ מזה אשמח לקבל חוות דעת כוללת על המעבר מיונדאי קופה צור' חדשה 2003 2.0ל' לקופרה..

(בעיקר התנהגות.. בנוגע למנוע אין לי ספק שהתשובות ברורות.)

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את החוות דעת שלך תקבל בפורום יעוץ.

בקשר לקסנון - תדבר עם יבואי סיאט , ותשאל אותם את כל השאלות .

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ככל הזכור לי מהפעם האחרונה שבדקתי את העניין, צ'מפיון מוסיפים את הזנון המקורי בהתקנה מקומית מכיון שהדבר זול משמעותית מאשר להזמין את הרכב ככה מהמפעל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה אלעד, זה מצריך תוספת מחיר או שסיאט מקבלים את הקסנון בחבילה בנפרד ומתקינים בארץ ?

מה עם הסאן רוף ? גם כן אותו סיפור ? התקנה מקומית או במפעל ?

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

תודה חברים, עזרתם לי מאוד..

ד"א סט קסנון איכותי עולה 4-5K עד כמה שהבנתי מקריאה באינטרנט, מה גם שסטים של קסנון במחיר של 1.2K עלולים לגרום לנזק למערכת החשמל. (שוב, עפ"י קריאה שלי מבחור שעשה סיקור מקיף בנושא.)

אם הקופרה תגיע ככה, זה חוסך לי, אם לא.. נוסיף.

זה דבר מדהים.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

שלום אבי

בנסעת התרשמות שעשיתי בקופרה החדשה... הופתעתי מאוד מזמינות הכוח בסל"ד נמוך ומהשילדה המכוילת מצוין כבר לא קופצנית כבעבר, יותר מדויקת,התת היגוי פחות חריף זויות הגלגול קטנות יותר כתוצאה מהקשחת המיתלים סה"כ תמורה הכי טובה

למחיר ופערים לא גדולים בינה לבין ה FR...לאומת היונדאי קופה היא(הקופרה) יותר זריזה גם בגלל המנוע אבל בעיקר בגלל שילדה יותר קצרה וקלה.

בכל מקרה בהצלחה בבחירה

קובי

פורסם

תודה רבה קובי.

יש לי יום שני נסיעת מבחן, מקווה שלא להתאכזב אחרי המון ביקורות טובות.

יצא לך לנהוג בקופה כדי לתת חוו"ד בנוגע להתנהגות ?

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
תודה רבה קובי.

יש לי יום שני נסיעת מבחן, מקווה שלא להתאכזב אחרי המון ביקורות טובות.

יצא לך לנהוג בקופה כדי לתת חוו"ד בנוגע להתנהגות ?

יצא לי לנהוג גם בגיר הרגיל וגם בטיפיטרוניק הטיפפטורניק....."אכזבה" הגיר עושה מה שהוא רוצה!!!

עם הגיר הרגיל הרכב נוסע יפה מתנהג לא רע אבל השילדה מסורבל וכבדה ולמנוע אין מספיק כוח לטפל בשילדה הזאת והכוונה לV6

ה2.0 ליטר ממש חלשה ,תנוחת הנהיגה מהגרועות שחוויתי, בקיצור יותר פוזה פחות אוטו!!!

בהצלחה בנסיעת מבחן ולא תתאכזב, ותגיד להם שקובי שלח אותך...תקבל הנחה יפה ואולי קסנונים מתנה :wink:

קובי

פורסם

אבא שלי מעורב חזק בתחום וקיבל אחלה הנחה, אבל אם אתה מרשה לי להשתמש בשם שלך שם, אני אשמח לעשות זאת :)

חוץ מזה נורא הפתעת אותי בדבריך על ה V6, אין ספק שב 2.0 המצב לא מהיר במיוחד אך על ה V6 שמעתי תגובות חיוביות יותר. (לא יצא לי לנהוג בה..)

לגבי הקסנון הבחור מהשרשול הנ"ל טוען שהקסנון מגיע חינם, ללא תוספת מחיר, אז אולי השם שלך יעזור לי בסאן רוף :)

תודה רבה !

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
אבא שלי מעורב חזק בתחום וקיבל אחלה הנחה, אבל אם אתה מרשה לי להשתמש בשם שלך שם, אני אשמח לעשות זאת :)אם זה יכול לעזור אז בכיף

חוץ מזה נורא הפתעת אותי בדבריך על ה V6, אין ספק שב 2.0 המצב לא מהיר במיוחד אך על ה V6 שמעתי תגובות חיוביות יותר. (לא יצא לי לנהוג בה..)אמרתי שהV6 מהירה אבל עם 170 כ"ס ושילדה כבדה זה עדיין לא מספיק

לגבי הקסנון הבחור מהשרשול הנ"ל טוען שהקסנון מגיע חינם, ללא תוספת מחיר, אז אולי השם שלך יעזור לי בסאן רוף :)

אני לא חושב שהקופרה מגיע עם סאן רוף,יכול להיות שאני טועה בכל מקרה בהצלחה :mm_yeah:

תודה רבה !

אבי.

בברכה

קובי

פורסם

בקופרה הסאנרוף הוא אופציה של כ10K אם אני זוכר נכון (ובFR הוא סטנדרט..).

הקסנון לא מגיע עם האיביזה קופרה, אבל הרבה מהמזמינים של הקופרה פשוט מוסיפים אותו בארץ - הן בצורה פרטית והן דרך צ'מפיון.

אם זה דרך צ'מפיון ההתקנה נעשית ב"רדיו מילאנו" - אם פרטית, איפה שבא לך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...