Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין שום סיאט איביזה שבא מהמפעל בספרד עם הסאן רופ![quote]

פשוט חבל שאתה מטעה אנשים.. כי הסאן רוף מגיע מחו"ל וזה 100% נכון לפחות לגבי הדגם SPORT והFR 100%!

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי אנשים, אני רואה שהשרשור ממשיך לתפקד אחרי יום שלם בלי הודעות, לכן התגובה המאוחרת שלי.

תודה רבה על ההתייחסות הרצינית של כל אחד ואחד מכם.

לאחר ישיבה בסוכנות סיאט מול בחור מאוד נחמד ששירת אותי ודאג לברר כל שאלה שלי לעומק הדברים, התשובות בפי סוכן מחירות של סיאט הן כאלה:

קאליפרים של ברמבו זה בתוספת של 8 אלף שקל, ז"א העלות של היצרן היא 3K אך לצערינו מיסי מדינת ישראל הם אנשים טובים ודורשים מיסוי של כ 130 אחוז (בא לי לבכות). - אני מוותר על הברמבו כרגע וזה כי אני לא מוכן לשלם כזה מחיר בגלל מדינה מחורבנת.

סאן-רוף - מיוצר בחו"ל והבחור מתחייב לי בכתב. - מחיר: 4K.

מחר יש לי נסיעת מבחן ברכב, אחזור עם התרשמות ..

הצצתי למסך ורשום שם שהרכב כבר בדרכו לארץ, מה שאומר שהוא אצלי גג עד לתחילת חודש שלישי.

שיהיה לנו המשך ערב טוב.

אבי.

נ.ב

שכחתי לשאול את הסוכן מחירות לגבי המראות הצידיות - הן מגיעות בניקל או שזה תוספת מחיר ? (לא ממש משנה לי, גם ככה וגם ככה זה בסדר מבחינתי.)

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

בFR הן בצבע ניקל, בקופרה הן בצבע "שחור קסום".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הסאם רוף בFR הוא מגיע ללא תשלום כך גם הגרסאת הSPORT בקופרה כמו שחשבתי זאת תוספת של כ4000 שקל.

לגבי המראות צד אם אני לא טועה זה תוספת של 750 שקל וזה בצבע דמוי ניקל(צבע בידיוק כמו של המסגרות ניקל של הלוחית רישוי)...שלא כמו בFR ששם זה כסף מט.

לגבי הבראמבו.. זה באמת מצער...אבל שלא תטעה.. הקופרה בולמת מעולה עם הצלחות 320MM..שזה מאוד מכובד..

בFR הם 288MM

פורסם

צהריים טובים.

חזרתי עכשיו מנסיעת המבחן, הבחור שהביא את הרכב היה ממש ממש נחמד והשאיר לי ולסוכן את הרכב, הוא נכנס לאכול בנאפיס.

אחרי נסיעה קצרה בתוך העיר בכדי להתרגל לקלאצ', תנוחת הנהיגה (השונה לחלוטין מהקופה) ומההגה .. נכנסתי לכביש נטוש לחלוטין שיש בבאר שבע ושיחקתי עם הרכב - אז זה נכון שההגה לא מושלם, והמכונה אכן לא מלוטשת ומושלמת, אבל יחד עם זאת מעלה חיוך על הפרצוף בכל פעם מחדש.

נורא התרשמתי מכוח המנוע שדוחף קדימה בקצב מרשים, מהשריקה של הטורבו שמאוד נעימה לאוזן אם כי המנוע מעט רועש.

איכות ההרכבה ברמה מכובדת ביחס לתמורה לשקל (יש לציין שרכב ההדגמה שנה וחצי על הכביש עם 30 אלף קילומטר - בתנאי שימוש לא קלים בכלל)

הרכב מאוד נוקשה ובכל מהמורה קטנה בכביש מקבלים חבטה רצינית בדשבורד.. (חתך 40 נותן דעתו)

הכיסאות תומכים טוב בגוף, נראים מעולה (חותמת קופרה בצעי אדום לבן - נראה מרשים) ומספקים תנוחת נהיגה הרבה יותר זקופה ונוחה ביחס לקופה - אני חייב להסכים עם זה, זה פשוט לשבת טוב יותר מול ההגה.

לאחר מכן יצאתי לכביש הפתוח להמשיך ולהנות עוד קצת - אפילו עשיתי כמה תמונות ואז הבחור סיים לאכול בנאפיס וביקש שנאסוף אותו.

אחרי הכל, אני אהבתי, מאוד - קשה לי להאמין שבתמורה לכסף, לרכב מהסוכנות, ניתן לקבל משהו טוב יותר ממנה.

שאלה: הכיסאות הם אכן של רקארו ?

בברכה, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

שמח שנהנת...:) נסיעת המבחן הייתה על 07 ? כי אני לא בטוח שלפני שנה וחצי שווקה כבר ה07...

לגבי המושבים לא נראה שהם של ריקארו.. זה בידיוק אותם מושבים של הFR וגירסאת הSPORT... מה ששונה זאת החותמת בכל דגם..

פורסם

המושבים בקופרה שונים במעט מאלו של הFR.. אם כי אין לי מושג אם הם של רקארו.

נשמע לי תמוהה משהו שיש קופרה לנסיעת מבחן כבר שנה וחצי כיוון שלא הביאו את הקופרה בייבוא סדיר לפני שנה וחצי..

אולי אתה מתכוון לחצי שנה?

(אני ביררתי בסביבות חודש אפריל-מאי על נסיעת מבחן ואמרו לי שיש רק FR)

פורסם

היי חבר'ס בוקר טוב.

הרכב שנהגתי עליו היה שנת 06 עם 30K על שעון הקילומטראז'..

יש לי אפילו תמונה של הרכב מחוץ לבית שלי.

אחרי שקראתי פה בפורום שלא מקבלים נסיעת מבחן על הקופרה אלא רק על ה FR..

אבא שלי מתקשר אליי ואומר לי שעניין נסיעת המבחן סודר ויש לי ליום חמישי.

כשנכנסתי לבחור מסיאט דאגתי לשאול אותו חמישה או שישה פעמים אם אכן מדובר בקופרה..

יכול להיות שאני טועה וזה דגם 06 שהיה בפועל פחות זמן על הכביש ?

אולי לפי התמונות (מס' רכב ..) תוכלו להגיד.

בברכה, אבי.

Fix.jpg

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אם יש לך תמונת צד/אחורה יהיה אפשר להגיד ביתר וודאות לפי המראה שלה.

אם כי אני בספק ששיקרו לך.. יכול להיות שהיה לסניף בבארשבע קופרה ובסניף המרכזי לא היה :roll:

פורסם

זה גם לא כל כך קריטי האמת.. 06, 07.. בסך הכל רכב לנסיעת מבחן, בכדי לקבל תמונה כללית על הכלי ובמה מדובר בכלל.

עם כל הויכוחים שיש על הסאן-רוף, זה הדבר היחיד שעוד יש לי ספק קטן לגביו - במידה וזה מיוצר בארץ - אני מוותר - בפירוש.

יש דרך יותר רצינית לבדוק את הדבר ? כי בסך הכל אם נציג השירות אמר שזה מיוצר מחו"ל וטענה - אי אפשר לעשות כלום נגד זה (אולי פיצוי כספי, שגם לא עוזר לי כל עוד יהיו דליפות מים/חלודה/פיצוצי פח/גומיות זולות שנראות מכוער מאוד מאוד לעין), מטרתי היא להקדים תרופה למכה.

אולי מספר טלפון למקום של סיאט בישראל שנמצא "בראש הפירמידה", ז"א שהם יודעים בפירוש שהרכב כרגע על האנייה בדרך לישראל והסאן רוף כבר ישנו - מממ ? :roll:

אני מקווה שהשאלות שלי לא הפכו למטרד.

בכל אופן אתם עשר !

שבת שלום, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
אם יש לך תמונת צד/אחורה יהיה אפשר להגיד ביתר וודאות לפי המראה שלה.

אם כי אני בספק ששיקרו לך.. יכול להיות שהיה לסניף בבארשבע קופרה ובסניף המרכזי לא היה :roll:

התמונות..

Fix2.jpg

Fix3.jpg

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

לא יודע האם זה עוזר, אבל ב FR 2005 שלי יש גג בהתקנה מקומית.

אני גם לא יודע מה זה משנה כל כך, יש אחריות מלאה על הגג ל 3 שנים, והוא לא מותקן ע"י חובבנים, אלא ע"י החברה המובילה בארץ.

חברת ש.א.סביר

פורסם

עושה רושם שבאמת מדובר בקופרה..

(ג'נטים, אגזוז אובלי ולא כפול, צבע פנימי של הפנס בכסוף וכו'..)

לגבי הסאנרוף - אתה יכול לבקש לראות את זה במחשב.. מופיע להם בדיוק הקודים של כל תוספת שקיימת לרכב ועם איזה קודים של תוספות הרכב יוצר.

אפשרי בהחלט שחלק מהרכבים מגיעים עם סאנרוף מקורי וחלק מותקנים בארץ.

תחשוב שהם מזמינים סטוק, אז הם צריכים לקחת בחשבון שיש אנשים שלא ירצו סאנרוף, ואז הם מגיעים למצב שנשארו כמה בודדות במלאי בלי סאנרוף ומי שרוצה להזמין לא רוצה לחכות להזמנה חדשה ורוצה סאנרוף אז מזמינים לו בארץ.

בכל מקרה, אתה יכול לבקש להוסיף סעיף לחוזה שבמידה והרכב מגיע ללא סאנרוף מקורי מהמפעל, הם ידאגו להזמין לך רכב חדש עם סאנרוף מקורי ועד שתקבל אותו הם ידאגו לך לרכב חלופי.

(במידה והם בטוחים ב100 אחוז שזה סאנרוף מקורי, לא תהיה להם בעיה לחתום על סעיף שכזה. אני הוספתי משהו בסגנון כשהזמנתי את הרכב)

פורסם

חבר מהמועדון שאני שייך אליו הוא בעל CUPRA 07 עם סאן רוף מקורי מהמפעל.

שזאת תוספת תשלום בהזמנה.

זאת אומרת מי שרוצה סאן רוף ואין במלאי קופרה עם סאן רוף יאלץ להמתין..ולא יתקינו לו בארץ , אלה אם הוא ביקש אחרת.

כל הFR וכל הSPORT מגיעות עם סאן רוף מקורי ללא תוספת תשלום.

פורסם
עושה רושם שבאמת מדובר בקופרה..

(ג'נטים, אגזוז אובלי ולא כפול, צבע פנימי של הפנס בכסוף וכו'..)

quote]

בעניין הזה לא היה לי ספק בכלל שמדובר בקופרה ! עשיתי המון המון שיעורי בית ואני מבדיק בינהם בצורה אבסולוטית.

חשבתי שרצית לראות תמונות של רכב ההדגמה בכדי לדעת אם מדובר ב 06 או 07 ..

בעניין הסאן רוף אני רגוע יותר עכשיו, מקווה שהכל יהיה בסדר.

שבת שלום.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...