Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קסנון HX או D2S מייצר 35W לעומת 55W בנורת הלגון, מכאן שהחום שמייצרת נורת קסנון נמוך יותר ולכן הרפלקטור לא יפגע.

החיבורים ב D2S פשוט שונים מ H. קסנון מקורי מגיע תמיד ב D2S (או D1S), מה שעושים בקיט - מחווטים את הנורות שתתאמנה לתצורת H.

תודה על ההסבר :-)

קראתי את המידע הזה איפשהו וכנראה שהוטעתי או שלא הבנתי נכון :roll:

מצטער אם הטעתי לשווא.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קסנון HX או D2S מייצר 35W לעומת 55W בנורת הלגון, מכאן שהחום שמייצרת נורת קסנון נמוך יותר ולכן הרפלקטור לא יפגע.

החיבורים ב D2S פשוט שונים מ H. קסנון מקורי מגיע תמיד ב D2S (או D1S), מה שעושים בקיט - מחווטים את הנורות שתתאמנה לתצורת H.

תודה, עכשיו העניין ברור לי הרבה יותר !

תמיר - תודה על המידע, כל הכבוד לסיאט על ההתמדה שלהם בשיפור הרכבים מידי שנה, גם אם מדובר בדברים מאוד קטנים המורגשים רק אצל מביני דבר (מתעניינים, חובבי הגה אמיתיים).

היום אני אכנס לסוכנות ואברר לגבי הברמבו, אדווח פה ברגע שאדע מה קורה עם זה.

בוקר טוב, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

שמע גבר...יש לי סיאט איביזה 07 אבל ספורט...בקשר לקסנון...לא מגיע מחול ולא כלום...מרכיבים את זה בארץ חברה בשם רדיו מילנו והקסנון זה קוריאני..עולה 2500 שקל גם אני שאלתי..עכשיו בגלל שהפנס אין לו אופטיקה ..יכול לקרות מצב שתסנוור נהגים אחרים..אז גם על זה ביררתי בזמנו חח...אם אתה רוצה פנס עם אופטיקה יעלה לך 2000 שקל כל פנס זאת אומרת 4 לזוג. השאלה אם אתה מוכן להשקיע על זה...לגבי סן רופ...הוא לא בא מהפעל גם. יש חברה בארץ שעושה את הסאן רופ לכל הרכבים גם אלה שכתוב בקטלוג שיש להם..זה הכל נעשה בארץ. אם יש לך עוד שאלות לגבי סיאט שלח הודעה אין משהו שאני לא יודע נראה לי על האוטו. אני גם מחפש קסנון לסיאט לסיאט שלי אבל אני רוצה משהו גרמני אין כל כך איפה למצוא \=

Got To love It

פורסם

מי מרכיב את זה בארץ? יבואן סיאט מפנה אותך לרדיו מילאנו?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תלוי. אם אתה מזמין את הקיט שאתה מזמין את האוטו אז האוטו מגיע לרדיו מילאנו מתקינים לך את הקיט ואז אתה מקבל את האוטו. אם אתה פונה לסיאט אחרי שקנית את האוטו אז הם מפנים אותך אליהם. תשמע אני לא יודע שאני התקשרתי לרדיו מילאנו הבחור שידבר איתי לא ידע בכלל מה פנס עם אופיטקה חשב אני מדבר איתו תילאנדית. חבל לשלם 2500 לחברה שאתה יכול להביא משהו קוריאני במקום אחר למשל פיט סטופ ב2000 שקל. אני כבר מלא זמן מחפש קיט גמרי כמו מה שיש ב ב.אמ.וו אבל אני לא יודע איפה למצוא . דר"כ קיט טוב מה שבא עם ב.אמ.וו או במכוניות יוקרה(טוארג למשל) זה קיט שעומד על 4100k מה שתקבל שתקנה סיאט זה או 6 או 8k אז זה ממש לא קיט איכותי. ושוב כמו שנאמר אתה לא תקבל איתו רפלקטור שזה דבר בין החשובים

Got To love It

פורסם

נשמע כמו שיא החאפריות מצד יבואן סיאט.

מה שמגיע במכונית מקורית זה לא קיט אלא מערכת קסנון מקורית עם D2S.

4100 עד 6000 זה מה שמגיע במכוניות מקוריות (מבחינת הצבע). 8000 ומעלה זה פחות עוצמתי ויותר לא חוקי, אין קשר לאיכות.

אגב, אתה תמיד יכול להחליף נורות לגוון אחר. זה שקנית קיט 6000K זה לא אומר שאי אפשר לקנות נורות 4100K או 12000K.

פורסם

לא אמרתי שקניתי קיט 6 k .וואלה אם אתה יכול למצוא לי מקום שמוכר קיט 4100K זה מאוד יעזור לי! ואם זה גרמני אז בכלל יעזור!...לא ראיתי עכשיו מקום כזה. מוכרים קיטים של 6-8 ומה שבא עם מכונית יוקרה זה 4100 ויש לו רפלקטור . זה מה שמבאס לקנות אוטו עם קסנון אבל בלי רפלקטור.

שוב אם תוכל לתת לי מקום בארץ שמוכר קיט 4100 גרמני אני אודה לך!

Got To love It

פורסם

כמו שאמרתי, אתה יכול לקנות נורות קסנון 4100K, מה שקובע את הגוון זו הנורה.

פורסם
שמע גבר...יש לי סיאט איביזה 07 אבל ספורט...בקשר לקסנון...לא מגיע מחול ולא כלום...מרכיבים את זה בארץ חברה בשם רדיו מילנו והקסנון זה קוריאני..עולה 2500 שקל גם אני שאלתי..עכשיו בגלל שהפנס אין לו אופטיקה ..יכול לקרות מצב שתסנוור נהגים אחרים..אז גם על זה ביררתי בזמנו חח...אם אתה רוצה פנס עם אופטיקה יעלה לך 2000 שקל כל פנס זאת אומרת 4 לזוג. השאלה אם אתה מוכן להשקיע על זה...לגבי סן רופ...הוא לא בא מהפעל גם. יש חברה בארץ שעושה את הסאן רופ לכל הרכבים גם אלה שכתוב בקטלוג שיש להם..זה הכל נעשה בארץ. אם יש לך עוד שאלות לגבי סיאט שלח הודעה אין משהו שאני לא יודע נראה לי על האוטו. אני גם מחפש קסנון לסיאט לסיאט שלי אבל אני רוצה משהו גרמני אין כל כך איפה למצוא \=

הסאן רוף מותקן בחו"ל עם כל הקונסולה המקורית והכל.

מה זה אופטיקה ? אולי אתה מתכוון רפלקטור (עדשה) כמו שיש באנג'ל אייס?

ולא ניתן להשיג פנסים עם הרפלקטור מחוץ ליבואן.. היבואן מוכר באלפי שקלים..

פורסם

אחי אני כתבתי שאיינגל אייז אפשר לקנות רק אצל היבואן..וכתבתי גם שיעלה לך 4000 שקל על הזוג. מה שהם עושים זה שמים את הרפלקטור באור גבוה ואז מחילים,זאת אומרת שהאור הרגיל יהיה איפה שהאור גבוה והפוך.

ולגבי הסאן רופ..תקשיב גבר. זה מותקן בארץ נקודה! אין שום סיאט איביזה שבא מהמפעל בספרד עם הסאן רופ! לא משנה איזה דגם אתה קונה. יש חברה בארץ שעובדת עם סיאט ואני חודש פוולסוואגן שהם עושים למכוניות את הסאן רופ וזה סגור. אני גר בנהריה עכשיו אני רכשתי את הסיאט שלי בת"א היה יום מכירות מיוחד..כעבור 3 חודשים בערך היה גשם משהו מטורף...אני נכנס לאוטו ורואה דליפה איפה שיש את הידית למעלה בגג. לא ימשיף לחפור על הסיפור בקיצור יש במוסך בצ'מפיון בת"א בבני ברק מישהו שאני מכיר והוא הסביר לי שהאוטו במקור לא מגיע עם סאן רופ ובעיקרון זה לא אחריות של סיאט אלה של החברה ושאתמול היה לו מישהו עם fr והיה לו גם בעיה כזאת..אבל סיאט מתפלים בזה כי הם בשיתוף איתם.

Got To love It

פורסם

אבי,

1) הגנטים של ה FR והקופרה זהים בגודל - בקופרה הגנט קמור (פחות יפה לדעתי).

2) הצביעה של הפנסים היא תוספת של 2300 שח לקופרה. ב FR זה חלק מהמיפרט

3) כנל הגג, מקורי (מחול!!!) ב FR ואופציה בתשלום בקופרה, לדעתי בערך 4500 שקל

4) נכון, בחול הקליפרים של ברמבו אדומים - לארץ מגיע משהו אחר, כי הם לא אדומים.

5) נהגתי על הקופרה, הרכב חזק מאוד, קשיח מאוד, קצת נוטה לתת היגוי אבל נראה לי שככה זה עם כל כך הרבה סוסים בגלגל הקדמי. ההגה סביר (לא מה שהיה פעם ברכבי ספורט) אהבתי את העיצוב של ההגה. קצת אפרורי מבפנים אבל סך הכל תמורה מעולה לכסף. לא אהבתי את הגאנטים ואם אני אזמין לי אחת אני אנסה להחליף אותם.

• תוכן חדש...