Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תוהה למה צריך את זה?

אולי למדינות קרות, בהתנעה ראשונית כדי שכל הרכיבים יתחממן מהר יותר,

לא רואה סיבה אחרת לשמור על חום מתחת למכסה מנוע,

מה שמביאה אותי לשאלה כי ב106 לא הייתה לי כזאת וסקסו דוקא כן.

למה היא שם?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הסיבה העיקרית לשימוש בבטנה מבודדת בצידו הפנימי של מכסה המנוע היא השקטת הרעשים שהמנוע מפיק.

פורסם

לדעתי יש לבטנה גם חשיבות במניעת דהיה של הצבע על מכסה המנוע כתוצאה מטמפ' גבוהות שהמנוע עלול להגיע אליהן ולכן יש לבטנה פחות חשיבות איפה שיש שתי שכבות של פח (איפה שמוטות החיזוק).

מוטי

פורסם
לדעתי יש לבטנה גם חשיבות במניעת דהיה של הצבע על מכסה המנוע כתוצאה מטמפ' גבוהות שהמנוע עלול להגיע אליהן ולכן יש לבטנה פחות חשיבות איפה שיש שתי שכבות של פח (איפה שמוטות החיזוק).

מוטי

לא חשבתי על זה,

האמת שדיברנו לאחרונה בפורום על כך שיש צורך באוורור תא המנוע,

קיום הבטנה דווקא נראה לי סותר מטרה זו.

לגבי שקט, אני לא יודע האם יש קשר אבל המנוע הוא כמעט זהה והרעש בתוך תא הנוסעים זהה עם הבטנה או בלעדיה..

האמת שזה נראה יותר אסתתי אבל כל הג'יפה שהצטברה עליה, אין לי מושג אפילו איך לנקות.

שקלתי לאחרונה פשוט להוריד אותה.

פורסם

אני לא משוכנע גם כן לגבי עניין הרעש, יש מספיק איזורים אחרים שהרעש יכול לעבור החוצה דרכם.

לגבי הטמפ', לא הבנתי מה אתה אומר.

אני חושב שהבטנה מתפקדת כשכבת בידוד לחום הנפלט מהמנוע, פתחי איורור מן הסתם מורידים את הטמפ' מתחת למכסה המנוע אבל לרוב המכוניות אין פתחי איורור על מכסה המנוע.

מוטי

פורסם

המצב זהה אצלי - ב306 XR אין בטנה, בXT יש.

נראה לי שזה באמת כדי למנוע חום, מכסה המנוע שלי בXT קריר יותר מאשר בXR.

לאיזה צורך? לשמור על הצבע, שהחתולים יעדיפו את הXR של אמא ולא את הXT שלי, מי יודע?

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אני לא משוכנע גם כן לגבי עניין הרעש, יש מספיק איזורים אחרים שהרעש יכול לעבור החוצה דרכם.

לגבי הטמפ', לא הבנתי מה אתה אומר.

אני חושב שהבטנה מתפקדת כשכבת בידוד לחום הנפלט מהמנוע, פתחי איורור מן הסתם מורידים את הטמפ' מתחת למכסה המנוע אבל לרוב המכוניות אין פתחי איורור על מכסה המנוע.

מוטי

לגבי טמפ', התכוונתי שהחום לא יצא החוצה אלא יביא את הרכיבים לטמפ' עבודה מהר יותר.(נוזל קירור, שמן וכו')

אולי במדינות קרות כמו רוסיה נגיד, כאשר בחוץ טמפ' מינוס.

ניקח איפרזה טורבו, ככל שזכור לי לרכב אין בטנה. (לפחות בWRX ראיתי שלא הייתה)

• תוכן חדש...