Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם ,

מדובר (שוב!!) במגאן שלי...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

(ראו תמונה בסמלון...).

יש איזה בעיה שהיתה מופיעה (יותר נכון נשמעת) פעם ב...ועכשיו זה פעם בדקה!

כאשר לוחצים תוך כדי נסיעה ברקס יחסית חזק שומעים כמו איזה פאק (נקישה חזקה) מהכיוון הקדמי תחתון של האוטו.

אני לא יודע אם מדובר בצירייה או משהו בסגנון. ההגה עובד מצויין , אין להגה נטיות , אין רעשים בסיבובים...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

יש לפעמים נקישות קלות בהתחלת נסיעה (זה כנראה צירייה)

עליי לציין עוד משהו...לא מזמן הוחלפו 2 תושבות מנוע וגיר. הבעיה הנ"ל היתה גם לפני ההחלפה...יכול להיות סיכוי שהרעש בא מכיוון המנוע? כלומר שהמנוע זז ונותן מכה ולכן הנקישה החזקה הזאת או שזה לא הגיוני וכנראה שזה מצרייה / תפוח / מסרק או מהחלקים המסריחים שם למטה?

הרעש גם נשמע לפעמים אם עולים על איזה בור או ביוב גבוה במעט.

הרעש הזה משגע אותי וכשהלכתי לעשות כיוון פרונט לא מזמן (כי החלפתי צמיגים) לא אמרו שיש איזה בעיה עם החלק התחתון כלומר הכל נראה יחסית תקין (בשביל רכב 97 שעבר 250000 ק"מ...*כן אני יודע זה הרבה*)

תודה תודה תודה לכל מי שיענה...שבוע טוב !

Renault Megane 1997 1.6L RT Manual

אלופים במוסכים

פורסם

בקשר לנקישות (מעבודה בליסינג עם רכבים גרועים כאלה) הרעש יכול להיות מכיוון תושבת מנוע קרוע או חופש

שברולט קפריס קלאסיק 5000 V8

אחחח איזה אוטו יש לי:-D:-D

פורסם

הרעש גם יכול להגרם מצינורית בלם חופשית, שמקבלת מכה בכל פעם שנמצאת בלחץ עקב הפעלת משאבת בלם.

גש למוסך, וחזור לעדכן בפורום מה היתה הבעיה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני חושד גם בתושבת מנוע אבל 2 תושבות הוחלפו. האם יתכן שלא נעשתה עבודה טובה? זה נעשה במוסך מורשה של רנו

אני גם לא חושב שזה ממשאבת בלם כי זה קורה רק בבלימה. הרוב בבלימה אבל גם לפעמים כאשר אני עולה על בור או משהו בסגנון. הגיוני שזה תושבת אבל באותה מידה גם הגיוני שזה צירייה או אחד מהאלמנטים התחתונים.

בכל מקרה אני יגש ויעדכן.

אגב , הנקישות קורות יותר כאשר הכביש רטוב ! אין לי מושג למה

אגב , מצטער על כל הנקודות , סתם צורת התבטאות. אני ישתדל מאוד לא לעשות זאת...(אופס!)

אם למישהו יש מושג מה זה (עדיף מניסיון) אני יודה לו מאוד כי אני לא רוצה להסחב במוסכים ושהמנהל מוסך יגיד לי שהם לא עולים על הבעיה כי חוויתי כבר פעם או פעמיים כאלה

Renault Megane 1997 1.6L RT Manual

אלופים במוסכים

פורסם

אני גם לא חושב שזה ממשאבת בלם כי זה קורה רק בבלימה.

אני דווקא חושב שזה כן צינור חופשי, כיוון שזה קורה רק בבלימה.

אם למישהו יש מושג מה זה (עדיף מניסיון) אני יודה לו מאוד

יודה שלום. גש למוסך. אין טעם שאנשים שלא בדקו את האוטו ינחשו. גם ההשערה שלי היא יריה באפילה. גש למוסך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...