Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי ללכת על הקומפוננט לקדימה של מורל פולס 6.5", מאחורה כבר עומד אצלי הפיוניר 350W

ראיתי מס' HU במחיר המבוקש 1000 שח, קראתי שרשורים קודמים אבל עדיין לא ברור לי מה עדיף

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411350 הפאנאסוניק 5301

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=385330 הפיוניר 5850

כמו כן הבנתי שבתחנה המגבר PUlse audio זול משמעותית בסכום של 500-600 אפשר לרכוש.

עכשיו הנה מס' שאלות:

1) איזה HU עדיף במחיר של 1000 שח? גם דגמים שלא ציינתי

2) האם היו בעיות של מגברים פגומים או משהו בסגנון אשר נרכשו בתחנה הישנה שידוע לכם כלומר האם אפשר לרכוש בתחנה בראש שקט ?

3) מה לגביי תומקאר,אני מתכוון לרכוש את המגבר בתחנה להגיע לחנות ולרכוש שם את המורל ור"ד ולהתקין הכל בחנות, איך החנות, ההתקנה השירות?

תודה

אביב

פורסם

1000 שקל

פנסוניק 5401

רדיו דיסק מאוד מומלץ פה, לי אישית אין ניסיון איתו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לדעתי הפיוניר בנוי הרבה יותר איכותי ועמיד לאורך זמן מאשר הפנסוניק!

כדי לך לראות את זה במציאות כדי להחליט!

אני הייתי בוחר בפיוניר!

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

מצטרף לדעתו של שחר (למען הגילוי הנאות, הוא אחי).

חבר משותף של שנינו רכש את הפנסוניק כאשר הגיע אלינו הופתעתי מאיכות הפלסטיקה הירודה.

נראה ומרגיש כמו המכשירים שמוכרים באוטודיפו ב-500 ש"ח. (מבלי לפגוע באף אחד)

הדבר הבא שמעניין במכשיר הזה הוא רמת האלקטרוניקה שלו ואיכות הסאונד, שזה בעצם הפרמטר העיקרי.

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

לגבי הHU היה לי בעבר פיוניר 7750, ועכשיו יש לי את הפנסוניק 5301, למען האמת אולי הפאנל נראה קצת זול אבל אני נהנה איתו יותר, לדעתי הוא יותר איכותי ומקצועי מהפיוניר.

בכסף הזה הייתי הולך עליו בלי לחשוב פעמיים באמת שאהבתי אותו.

206 XS

• תוכן חדש...