Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(וכן אני יודע שהוא עבר הרבה יחסית)

שלום,

אני מעוניין מאוד לעשות טיפול בזמן הקרוב לאוטו קניתי אותו לפני כחודש הוא עשה טיפול קטן(בלי פלאגים ב87)

ולפני זה אין לי מושג מה ההיסטורייה שלו

עכשיו קיבלתי הצעת מחיר מUMI מורשה אופל וכמובן שלטעמי הם נורא נורא נורא יקרנים ומגזימים

אגב לקחתי ת'הצעה על הדרך כי בדיוק תיקנתי אצלהם בעייה באוטו של אימי (קורסה 2000)שגם בזה הם נסחפו (צינור דלק העבה זה שמחבר נראה לי בין המיכל לפייה משהו באורך של 30 ס"מ עלה 360 עם עבודה ומע"מ שזה המון לדעתי לצינור מסכן)

אני מצרף צילום של ההצעת מחיר לטיפול שלי..וגם לא נשמע לי הגיוני שזה שעתיים וחצי עבודה והמסנן מזגן מיותר מאוד

ומה זה P פזלון?

C חומר ניקוי מזרקים?

פזבו 3.0?

ובכל אופן אני חשבתי מאוד לעשות שם אבל לאור ההצעה הזאת אני ממש ממש לא רוצה לעשות אצלהם

מישהו יכול להציע לי מקום אחר?

חשוב לי החלפים אני לא רוצה לחסוך בחלפים אבל יש פה דברים נורא מיותרים נראה לי והעבודה 425 לפני מע"מ זה ממש לא נשמע לי ריאלי

אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות חלפים מקוריים (לא חלייפים) אשמח לשמוע...

ככה אני יוכל לעשות את הטיפול במוסך אחר וכל מוסך שפוי שמכבד ת'עצמו לא נראה לי שייקח לי יותר מ-200 על העבודה

מקווה שהעלתי נכון את הקובץ

תודה לכולם

http://www.mytempdir.com/1184030

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתה בוכה? נתנו לך הנחה של 0.0245% :lol:

בעצם, זה אפילו לא הנחה. זאת תוספת. מעניין מאיפה זה הגיע, אף על פי שמדובר רק ב 0.29 שקל.

באיזה איזור אתה מחפש את המוסך?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אה נכון שכחתי לציין

באיזור חדרה

וכמובן שההצעה ניתנה לי מUMI בחדרה א.כהן ובניו כביכול

ורגע אתה מסכים איתי שזה מופרז? או שאני סתם בכיין?

פורסם

פרט חשוב ביותר באופל:

מתי עשו לאחרונה טיימינג? אם אין לך היסטוריה של האוטו ואין לך מושג מתי עשו, עשה עכשיו.

יותר חשוב מטיפול ויותר חשוב מהכל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא יודע.אני מניח שזה המחירים של UMI. כנראה שתוכל למצוא מוסכים אחרים שיעשו את זה יותר זול, אבל תלוי איזה חלפים יכניסו לך.

על טיפול טיימינג+משאבת מים+ החלפת בלמים ואנטי פריז יצא לאבא חשבון של 4000 שקל ב UMI.

את כל הטיפולים האלה אני עושה לבד בחצר.

אז על עבודה אני לא משלם ובחנות חלפים אני קונה חלפים בחצי מחיר באיכות לא פחות טובה, אם לא יותר.

פילטר דלק אני קונה בערך בחצי מחיר

מצתים אני קונה 4 בסביבות 60

פילטר מזגן 80 - וזה עוד יצא לי יקר

מסנן אוויר כ40

שמן 80-100 (חצי סינטטי של ליקווי מולי)

*פזלון אני לא יודע מה זה.

כמובן שיש לזכור שהחלפים שלי הם כנראה לא אותם חלפים כמו שלך, למרות שגם אצלינו מדובר באופל.

*מחיפוש בגוגל, מצאתי שמדובר בנוזל קירור.לפי המחיר זה נראה דווקא זול(לשם שינוי)

אני משתמש בפרסטון 2 גלונים כל אחד ב40.

פורסם

זהו שלא...

ותמיד מתעסקים בזה

באופל קורסה אין טיימינג...ככה הבנתי וככה הובהר לי כמה פעמיים!

אולי מישהו יכול לתקן אותי?

יש רצועת מנוע זה כן...

אבל טיימינג אין

אני יודע בוודאות שבקורסה 2000 אין...

בזאתי גם הבנתי שאין...

וזהו... הקטע שאני לבד לא רוצה לעשות זה בטוח למרות שזה לא מצריך תואר אבל בכל זאת

הקטע של החלפים.. אני רוצה לקנות את אותם חלפים השאלה מאיפה ואני לא רוצה 4 פלאגים ב-60 שקל...

אני יודע שצריך פלאגים מיוחדים באופל עם 2 ראשים

שוב אני רוצה להשקיע על חלפים אין לי בעיה עם זה אבל לא להוט לעשות אצלהם גם בשל העובדה שהם מגזימים עם המחיר של העבודה למה ה"עבודה" צריכה לעלות 500 שקל(עם מע"מ)

והחלפים גם כן לא נשמע לי סביר בכלל המחירים האלו

פורסם

זה שאני קונה פלגים ב60 שקל זה לא אומר שאני קונה פחות טובים מהמקוריים. אני קונה בידיוק את אותם הפלגים שמרכיבים בחברה רק שאני לא קונה מ UMI. כשאתה קונה מUMI(לא רק, גם כל שאר המוסכים) הם לוקחים גם כסף לעצמם על כל פריט שהם מרכיבים.

כשאתה קונה בחנות חלפים זה יוצא יותר זול כי החנות לוקחת לעצמה פחות אחוזי רווח על המוצר.

פורסם

אבל עדיין מילא תגיד 200%

אבל זה 300%

אם נגיד אתה קונה את אותו פלאג ב-15 בחברה מוכרים אותו ב-45-50?

ואגב מאיפה אתה קונה??

ואיך אני יודע מה מתאים ומה לא? מה מומלץ?

אם זה ככה לפי איך שאתה אומר אז במחיר של ה"עבודה" במוסך מורשה אני כבר יכול לעשות את אותו טיפול ועוד ישאר לי עודף לתוספים למינהם..

פורסם

אתה ניכנס לאתר של חברה מוכרת וטובה לדוגמא NGK ומחפש בקטלוג איזה פלאג מתאים לך. הולך לחנות חלפים ומבקש.

או שאתה הולך עם פלג שלך לחנות חלפים או שאתה מקווה שהמוכר ידע איזה אתה צריך.

אם אני לא טועה המקוריים הם של חברת BERU אבל אני לא בטוח.

קטלוג של BERU

פורסם
פרט חשוב ביותר באופל:

מתי עשו לאחרונה טיימינג? אם אין לך היסטוריה של האוטו ואין לך מושג מתי עשו, עשה עכשיו.

יותר חשוב מטיפול ויותר חשוב מהכל!

באתר זה יש את מירב הדגים של "הכורסאות" :

http://www.corsasport.co.uk/board/forumdisplay.php?fid=27

כאן תוכל לברר אם המנוע של הוא ע"י שרשרת או חגורה , על פי ידיעותי , מנוע המונע על ידי שרשרת אינו מצריך טיפול טיימינג.

עמי ש.

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
אבל עדיין מילא תגיד 200%

אבל זה 300%

אם נגיד אתה קונה את אותו פלאג ב-15 בחברה מוכרים אותו ב-45-50?

..

אל תתפלא, המוסכים (בעיקר המורשים) שוחטים במחירי חלפים.

אני זוכר שכשעשיתי לדודה שלי טיפול לפאסאט מודל 2000, רכשתי לה פלאגים של NGK עם 3 אלקטרודות ב 116 ש"ח ,מאותו הדגם בדיוק שמרכיבים במוסכים מורשים של צ'מפיון, ובצמפיון אותם פלאגים עלו בסביבות ה 250.

ההבדל היחיד שעל הפלאגים שהוצאתי מהרכב שלה היה מוטבע הסימן של צ'מפיון, ואני חושב שזה לשימוש מוסך בלבד( כלומר לברר אם הרכב מטופל במורשה במסגרת תקופת האחריות וכו'), כי אחרת זה לא מעניין אף אחד שיש סמל של הגנבים האלו על פלאג של יצרן כמו NGK.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כול 15 טיפול , אני אישית מרגיש שכשאני לפני טיפול האוטו די זוועה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

שלום לך,

אני מציע לך לגשת לא.צ. אוטומטיק שגם הם מורשים של UMI והם נמצאים בחדרה.

אני מטפל שם באופל אסטרה שלי, ומאוד מרוצה.

גש לשם וקבל הצעת מחיר, אזור תעשייה דרומי ברחוב המסגר - 046247878

לעניין הרכב שלך,

לרכב שלך יש רצועת טיימינג, ורצועת מנוע.

אל תתפשר על חלפים מקוריים לרכב, אני עם רכב מודל 1995 ולא מתפשר. תאמין לי שווה כל שקל.

לפני שבועיים עשיתי טיפול 15000+ החלפת טיימינג+ החלפת רצועת מנוע+ מותחן + ברקסים קדמיים + שמן מנוע+פילטר שמן, ושילמתי 1800 ש"ח כולל מע"מ.

פורסם
שלום לך,

אני מציע לך לגשת לא.צ. אוטומטיק שגם הם מורשים של UMI והם נמצאים בחדרה.

אני מטפל שם באופל אסטרה שלי, ומאוד מרוצה.

גש לשם וקבל הצעת מחיר, אזור תעשייה דרומי ברחוב המסגר - 046247878

לעניין הרכב שלך,

לרכב שלך יש רצועת טיימינג, ורצועת מנוע.

אל תתפשר על חלפים מקוריים לרכב, אני עם רכב מודל 1995 ולא מתפשר. תאמין לי שווה כל שקל.

לפני שבועיים עשיתי טיפול 15000+ החלפת טיימינג+ החלפת רצועת מנוע+ מותחן + ברקסים קדמיים + שמן מנוע+פילטר שמן, ושילמתי 1800 ש"ח כולל מע"מ.

תודה אני אבדוק שם גם למרות שלא נראה לי כי הם מגזימים לגמריי למרות ש-1800 נשמע לי דיי סביר אבל עדיין

אני לא רואה שעשית טיפול גדול... איפה פלאגים? איפה פילטר אוויר? איפה פילטר דלק? לפי מה שאמרת לי זה בכלל לא נשמע כמו "טיפול 15" שמן ופילטר שמן זה לא כזה ביג דיל...

ומה זה ברקסיים קידמיים? רפידות אתה מתכוון בטח..

לדעתי במוסך סביר לא מדבר על חאפרים... זה לא היה יוצא ככה אני למשל בהצעה הנ"ל שקיבלתי..

לא נראה לי בכלל לעניין לשלם 500 שקל רק על העבודה ועזוב שהם מפריזים בחלפים זה ממש הרצחת וגם ירשת...

אני חושב שאני אקנה חלפים.. בעצמי ולא אתפשר אני אקנה ת'טוב ולא ת'זול... וגם אם אני אקח את ההכי טוב ועוד אקנה תוספים למינהם אני לא מאמין שהחלפים יצאו לי יותר מ-500 שקל..

על עבודה לא נראה לי שאני צריך לשלם יותר מ-200

זה סה"כ טיפול

ובקשר לטיימינג... אני כבר לא יודע חלק אומרים לי שכן חלק אומרים שלא...

אין דעה מגובשת..

מישהו יודע אוליי אם יש טיימינג או אין טיימינג?

• תוכן חדש...