Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לגבי MONDEO 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי NISSAN ALMERA 2002 נפח מנוע 1800CC.

בעוד כי חודש אני מחליף את הרכב לרכב חדש .

ברצוני לרכוש MONDEO 2007 ,מבקש לקבל חווד דעת לגבי הרכב -העם יש בעיות מיוחדות או פגם

כל שהוא ברכב הנ"ל.

אני מחפש רכב נוח לנסיע ואמין.

אני מבקש בפורום לקבל חווד דעת, מכיוון שאין לי מקור אחר לשאילות וברצוני לקבל תשובות מוסמכות.

בתודה מראש.

פורסם

רכב מצויין, ללא כל ספק, אמין מרווח מאוד, אבל יש בקטגוריה הזאת רכבים מודרניים יותר, איכותיים יותר.

שווה לבדוק את הB4, את ה-6 ואת האקורד, ואם התקציב מאפשר אז במיוחד את הפאסאט.

פורסם
רכב מצויין, ללא כל ספק, אמין מרווח מאוד, אבל יש בקטגוריה הזאת רכבים מודרניים יותר, איכותיים יותר.

שווה לבדוק את הB4, את ה-6 ואת האקורד, ואם התקציב מאפשר אז במיוחד את הפאסאט.

אם התקציב שלך באיזור ה 200 אלף,אז מומלץ דווקא לא ללכת על הפסאט,אלה על רכבים אחרים,הפסאט אומנם רכב מעולה בכל פרמטר,אך, בסכום הזה,ניתן לרכוש רכבים טובים עוד יותר, יחס כסף לרכב,הפסאט יקרה מאוד.

פורסם

עוד לא קנית אוטו, וכבר אתה רב מי ישב מקדימה :p

קודם כל , הגדר תקציב, דרישות, ונוכל לעזור לך.

אולי המונדיאו אופציה כרכב ליסינג...

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

GL-10 כתב:

אם התקציב שלך באיזור ה 200 אלף,אז מומלץ דווקא לא ללכת על הפסאט,אלה על רכבים אחרים,הפסאט אומנם רכב מעולה בכל פרמטר,אך, בסכום הזה,ניתן לרכוש רכבים טובים עוד יותר, יחס כסף לרכב,הפסאט יקרה מאוד.

אני לא יכול לחשוב על מכונית אחת אפילו במחיר של הפאסאט שיותר טובה ממנה או מציעה יותר בתמורה למחיר, וניתן לראות זאת לפי זה שלא הצעת שום מכונית אחרת.

הפאסאט ללא ספק הטובה בקטגוריה, ואפילו לא נופלת מהרבה מכוניות סלון.

פורסם

סתאם לשם דוגמא אחת:

סקודה סופרב , לפי מבחנים וחוות דעת בארץ ובעולם,אני לא נהגתי עליה עדיין,לפי כל מה שקראתי ושמעתי,מבחנים\השוואות, הרכב הזה נותן יותר בהכל מהפסאט.

פסאט היא דיי רחוקה מלהיות בקטגוריה של מכוניות סלון.

פורסם

המונדאו רכב מעולה. בתור בעלים של אחד אני מאוד מרוצה וממליץ.

אבל, השנה אמור להגיע לארץ הדגם החדש ולכן אני ממליץ לך להמתין

להגעתו.

בכל מקרה כדאי שתעשה נסיעת מבחן במספר רכבים בקטגוריה (B4, 6, אקורד ועוד)

ותחליט מי מהם מתאים לך יותר.

בהצלחה,

גלעד

פורסם

כמו שאמר קודמי מה שיכול להחליט זה אתה ונסיעת מבחן.

מה ישב עליך טוב יותר ומה ההרגשה לנהוג בהן.

לגבי הסופרב זה רכב שמבוסס על רכב ישן משנות ה90

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

GL-10 כתב:

סתאם לשם דוגמא אחת:

סקודה סופרב , לפי מבחנים וחוות דעת בארץ ובעולם,אני לא נהגתי עליה עדיין,לפי כל מה שקראתי ושמעתי,מבחנים\השוואות, הרכב הזה נותן יותר בהכל מהפסאט.

פסאט היא דיי רחוקה מלהיות בקטגוריה של מכוניות סלון.

הסקודה סופרב מבוססת על הפאסאט הקודמת שייצורה החל בתחילת השנות ה-90.

הפאסאט החדשה הרבה יותר מודרנית מהסופרב הישנה והמתוחה מאוד שסקודה ייצרו.

פורסם

במוסף הרכב של הארץ, בדקו את המכונית הטובה ביותר עד 200K, לא מאותה קבוצה (כלומר נציג לכל קבוצה).

התוצאות בסוף היו:

סובארו פורסטר

BMW סידרה 1

ואז הפאסאט

בכל מקרה, סע לנסיעת מבחן...

פורסם

אלו לא היו התוצאות בסוף, אלא מבחן הקנייה של בוחני הארץ, שהצרכים שלהם לא בהכרח תואמים לאלו שלך או שלי. התוצאות הסופיות היו דווקא פאסאט במקום הראשון, פורסטר שני וב.מ.וו שלישי. מעבר לכך, המבחן הזה לא ממש מתיימר למצוא את הקנייה הטובה ביותר ב-200K אלא לתת אפשרויות לפי קבוצות (משפחתית גדולה, מיניואן, רכב שטח וכולי). לכן אי אפשר ממש להתייחס לתוצאות באופן המתאים למבחן השוואתי.

באשר למונדיאו - היא כבר מתיישנת ומוחלפת תוך כשנה ולכן לא מומלצת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו שרוני אמר, המונידאו אמנם מצויינת וטובה מאוד בגמנט שאליו היא משתייכת, אך היא גם מיושנת יחסית ועומדת להיות מוחלפת בדגם כל-חדש שונה לגמרי.

תמונות של הרכב פורסמו ונראות מבטיחות.

כדאי לחכות (אנחנו מחכים עם ה-6 להחלפה )

אמיר.

• תוכן חדש...