Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחבר בזוקה של קנווד , לרסיבר ביתי של JVC .

הבעיה היא שחוץ מחיבורי ה- RCA קיימים גם חיבורי חשמל (REMOTE,GND,P.CON)

מה עליי לחבר ולאיפה...?

תודה מראש לכל העוזרים.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

אתה צריך לראות כמה כתוב על המגבר. תצלם לנו את המגבר. מה כתוב עליו.

צריך לדעת כמה אמפר הוא צריך לעבודה!. כי עם הוא מעל 8 אמפר יהיה לך יקר לרכיב שנאי 220V ל 12V שיחזיק אותו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אתה צריך לראות כמה כתוב על המגבר. תצלם לנו את המגבר. מה כתוב עליו.

צריך לדעת כמה אמפר הוא צריך לעבודה!. כי עם הוא מעל 8 אמפר יהיה לך יקר לרכיב שנאי 220V ל 12V שיחזיק אותו.

אתה מתכוון מגבר=רסיבר או המגבר הפנימי של הבזוקה?

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

לא רסיבר! (רסיבר זה מגבר עם רדיו, וכל מיני אופציות!)

מה שיש לך על הסאב הוא מגבר! הוא אך ורק מגבר את האות שהוא מקבל.

ולשאלת המגבר הפנימי של הבזוקה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני יצלם ויעלה את התמונה יותר מאוחר תודה בכל אופן

פורסם

luckies,

לצורך הפעלת הסאב בבית, אתה תצטרך לרכוש ספק מתח מ - 220VAC ל 12VDC - 14VDC. הזרם של ספק המתח הנ"ל יהיה בהתאם לסאב. תסתכל איזה פיוז יש בסאב הנ"ל. ספק מתח כזה אינו זול ואני חושב שזה לא כל כך ישתלם לך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...