Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נכון שמחייבים סרט צילום קרוב משפחה תבע מישהו והתמונות היו ממצלמה דיגיטלית והשופטת לקחה את התמונות והם אלה שעזרו ''לנצח'' במשפט.

פורסם

יש איזה תקנה שאומרת שאם התמרור מוצב בצד שמאל של הכביש, הוא תקף לגבי פניה שמאלה ואם בצד ימין, אז הוא תקף לכל הכיוונים. זה מה שידוע לי לפחות לגבי עצור, תן זכות קדימה ותמרורים כאלה. יש מצב שבזה השתמשו במשפט לגבי התמרור של המהירות?

פורסם

אני כמעט בטוח שלא, הרי למיטב ידיעתי בישראל למעט נתיבי האצה אין מהירות מיוחדת לנתיבים, כמו באוטובאנים בגרמניה למשל שבנתיב השמאלי מותר לנהוג הרבה יותר מהר מאשר בימני.

לפי מה שהבנתי מהאשכול בכניסה מצד אחד של הכביש היה תמרור שמודיע על דרך עירונית, ובכניסה השנייה לאותו כביש לא היה תמרור.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
יש איזה תקנה שאומרת שאם התמרור מוצב בצד שמאל של הכביש, הוא תקף לגבי פניה שמאלה ואם בצד ימין, אז הוא תקף לכל הכיוונים. זה מה שידוע לי לפחות לגבי עצור, תן זכות קדימה ותמרורים כאלה. יש מצב שבזה השתמשו במשפט לגבי התמרור של המהירות?

לא תקף לגבי תמרורי הגבלת מהירות, כניסה לדרך מהירה (שלט כחול עם שני פסים אנכיים), כניסה לשטח עירוני (בית בתוך עיגול) ועוד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...