Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חברים. היום התקנתי ברכב מגבר מונו בלוק של הייפוניקס(לבד). משום מה צצו כמה בעיות בדרך(בעיקר סוף ההתקנה). לפני כן היה לי מגבר 4 ערוצים של סאונדסטורם שאליו הייה מחובר קומפוננט מקדימה וסאב על ערוצים 3+4 בגישור. כשחיברתי את המונו חיברתי לו את הסאב ולערוצים שהתפנו במגסר הוותיק חיברתי רמקולים אחוריים.

הבעייה היא כזו: המונו כן עובד (או שכך ניראה לי) הוא דולק הוא לא ניכנס למצב פרוטקט(הגנה)אבל אני לא שומע שהוא מפעיל את הסאב כמו שצריך. אם בכלל יש לי רדיו דיסק של פיוניר 5800mp ויש 3 יציאות למגבר מה שעשיתי הוא כך: לפני ההיפוניס שהייה מחובר היו מחוברים 2 כניסות הrca ערוץ 1+2 שזה לקומפוננט במגבר ה4 ערוצים וליציאה השנייה של הrca ברדיו דיסק היה מחובר צמד הrca השני של ערוצים 3+4 לסאב. אז פירקתי את הrca של ערוצים 3+4 של הסאב וחיברתי לשם את הrca החדש של המונובלוק ואת הrca שהוצאתי משם חיברתי ליציאה השלישית ברדיו דיסק שנקראת rear output (כפי שהסבירו לי לעשות אבל אני לא שומע כמו שצריך את הסאב מהמונובלוק ובנוסף הרמקולים האחורים 6X9 שמחוברים כרגע למגבר של ה4 יציאות במקום מה שהייה שם ליפני הסאב. אני שומע את הרמקולים מתפקדים כאילו הם סאב צריך עזרה לפיתרון הבעייה דחוף... אני מקווה שתבינו אותי ככה ושהסברתי הכל כמו שצריך...

תודה רבה לכולכם אני אשמח לפתור את הבעייה בעזרתכם אם יש משהו לשנות בחיבורים אני אשמח לדעת.

***נערך והוספו סימני פיסוק. להבא ת'רד כזה יימחק***

פורסם

moshebh,

התאור שתארת בהודעה שלך לא ברור מספיק. בכל מקרה אני חושב שיש לך חיבורים לא נכונים.

ב - HU יש 3 יציאות RCA.

יציאת FRONT - עליך לוודא שהיא מחוברת למגבר 4 ערוצים, לערוצים שמגבירים את הקומפוננט. כנראה ערוצים 1+2.

יציאת REAR - עליך לוודא שהיא מחוברת למגבר 4 ערוצים, לערוצים שמגבירים את ה - 6/9 האחוריים. כנראה ערוצים 3+4.

יציאת SUB - עליך לוודא שהיא מחוברת למונובלוק, שאליו מחובר הסאב.

לאחר שתוודא שכל החיבורים מחוברים כמפורט לעיל, תצטרך לבצע כיוונים מתאימים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...