Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה מגבר + סאב

zame
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

למכירה סאב חדש של קנאוד מדגם kfc-w3009

לא היה בשימוש מעולם למעט בדיקת תקינות חד פעמית

יש על המסגרת של הסאב בצד שריטה ממש קלה ולא נראת לעין לא על הדופן שלו

או על הסאב עצמו

הסאב חדש ובאריזה שלו ונמכר עקב אי מקום ברכב

נתונים

800 וואט

ו 400 וואט נקי

סאב מצוין ושמור מאוד באריזה ארוז כחדש

מחיר בחוץ של הסאב 500 ש"ח במקרה הטוב

המחיר שלי ומחיר אחרון

370

ש"ח

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3&prod=73348&saleNo=1575632

עוד למכירה מגבר מצוין של פרימייר 4 ערוצים 1000 וואט

כל ערוץ 100 וואט נקי rms

ניתן לגישור לסאב

וכל ערוץ 250 וואט מלוכלך

המגבר שוכב אצלי כמעט שלושה חודשים ללא שימוש וארוז כחדש באריזה בגלל אי מקום ברכב החדש מהעבודה של אבא שלי אותו דבר הסיבה למכירת הסאב

המגבר בא עם יחידת באס קונטרול שליטה על הסאב מתא הנהג + אחריות ארצית של חברת s.g לעוד שנתיים ו 10 חודשים סך הכל אחריות 3 שנים

אל תשאלו אותי על המגבר כי אני לא שמעתי ממנו חוץ מפעם אחת במעבדת s.g לפני קנייה כי הוא לא חובר לעולם אבל אני יודע שיש מוצרים טובים לחברת פרימייר וזה לא חיקןי של פיוניר או משו יש לי אישית די וי די שלהם משולב עם רדיו דיסק + מסך והם עובדים כבר שנה וחצי ללא בעיות

ועוד משו הוא לא נכנס כל שנייה לפרוטקשן כמו המגברים של פולס אודיו או פלטיניום

מחיר אחרון למגבר 500 ש"ח

ותחפשו עד מחר אף חברה לא נותנת יותר 3 שנים אחריות

אאין גמישות במחירים חוץ ממצב אחד שאותו קונה רוצה את שני המוצרים יחד

פרטים נוספים בהודעה פרטית

או בפלאפון

0547332680

כפיר אני מאיזור פ"ת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...