Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפטופ 12.1" מול 15.4"... מה עדיף??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק

שום מחשב מהסדרות הרגילות לא מיועד למשחקים

רק ה XPS

אבל - שים לב שהחומרה היא אותה חומרה.

במחיר מפולפל.

למעשה - כל חברת מחשבים שמכבדת את עצמה , כוללת סדרה מיוחדת לגיימרים.

אבל בשבילך זה לא רלוונטי כי אתה לא רוצה את ה 17 אינטש.

בארה"ב אפשר להזמין את דל עם כל חלק שמתחשק לך.

לא יודע איך זה בארץ אבל שווה לשאול אצל היבואן.

בכל מקרה

רק DELL :-D

עריכה

אם אתה לא מתכוון לשחק במחשקים עתירי גרפיקה = למה להתעקש על ה XPS דווקא?

פורסם

אפשר גם באמצע. אני קניתי עכשיו Inspiron עם מסך שטוח 14.1

הוא די קטן וקל (2.5) מבלי שהמקלדת תהפוך ללא נוחה או המסך ירגיש קטן.

יש רק עניין אחד שצריך לקחת לתשומת לב לגבי המסך:

הדגם שאני קניתי מגיע עם מסך ברזולוציה גבוהה מאוד: 1440 על 900

זה תענוג ברוב האפליקציות וכמובן לגרפיקה, ביחוד למי שאוהב כמה שיותר שטח מסך (פיקסלים) לעבודה בפועל ולא מפריע לו סרגלי כלים קטנים יחסית.

אבל - כמו שכבר אמרו פה - באינטרנט זה לא תמיד נוח. במצב ברירת המחדל הכל נראה די קטן. עכשיו, אפילו שהדברים קטנים, הם יחסית חדים וברורים גם מרחוק, בגלל שהפיקסלים קטנים. כלומר, בסוף ניתן לקרוא על המסך הזה פונטים הרבה יותר קטנים פיזית ממה שאפשר במסכים רגילים, אבל זה עדיין קטן.

הפתרון הוא Firefox שבו ניתן להגדיל את הפונטים בקלות ע"י CTRL + גלילת עכבר בכל אתר (באספלורר זה עובד רק בחלק קטן מאוד מהאתרים - כאלו שתומכים גודל טקסט אוטו') אבל גם אז, יש אתרים, בד"כ יותר מיושנים ושמרנים כמו YNET שבהם רוחב התצוגה נשאר קבוע בפיקסלים - בד"כ סביב 800 שאצלי זה יוצא קצת יותר מחצי מסך, וזה קצת מעצבן.

אני מניח שבשנה הקרובה, רוב האתרים יעברו לפורמט של רוחב משתנה בגלל שמסכים ברזולוציה גבוהה הופכים נפוצים מאוד, אבל כרגע יש הרבה אתרים בפורמט ישן של 600X800.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

בקיצור כמו שCEYAL אומר

רק הכרטיסי מסך של הXPS מיועדים למשחקים!

חד וחלק

רק הNVIDIA TO GO ...

כאשר ה7950 הוא כרטיס חזק מאוד - בעוד ה7400 הוא בינוני (במושגים של מחשבים ביתיים - שניהם נחשבים מפלצות לעומת רוב הבררה שהלפטופים באים איתם).

כל סטייה מזה יביא לביצועים חלשים ביותר במשחקים הדורשים תלת מימד.

עזוב אותך טורבו דורבו קאש... חרטא - אם השבב לא בנוי להריץ דברים כאלו - לא יעזור כמה זיכרון יהיה לו.

256 מגה זה מספיק בהחלט לכל משחק שתרצה להריץ על הלפ טופ.

מה שכן - גם מהיכרותי עם המחשבים של דל - יש להם "חור" בין ה12 ח17 במחשבים בעלי כרטי סמסך איכותי.

בקיצור - אם אתה רוצה משחקים - האופציה היחידה היא הXPS בגלל הכרטיס מסך.

או , שאתה יכול לחפש אצל חברות אחרות שיש להם משהו באיזור של מה שאתה מחפש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רק עוד הערה.

בארץ משום מה לא ראיתי אף אחד מוכר את המחשבים האלו עם NVIDIA אלא רק עם ATI 1400.

ה 1400 וה 7400 הם באותה הרמה.

משמעות הקאש הזה למעשה - אומרת שבכרטיס המסך יש 128 מגה OB ואתה מקבל עד עוד 128 מגה מהזיכרון הראשי.

אם יש לך גיגה ומעלה - זה לא מפריע בכלל.

פורסם

מממ, תגיד את זה לחבר שלי עם DELL עם ה7600 ותודיע את זה ללפטופ שלי עם 5600 (ישן אבל עדיין רץ :) )

או בקיצור - בהחלט מביאים מחשבים גם חדשים וגם הביאו יותר ישנים עם NVIDIA.

פשוט בארץ השוק הזה קצת חדש, ואנשים לא כ"כ מבינים וקונים כל מני בררות וסיפורים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ממי הוא קנה את זה?

בכל המקומות שביררתי , גם אצל היבואן הרשמי , כולם אמרו שאין NVIDIA

לא ש ATI גרועים - לדעתי הם באותה רמה אבל מרגיז שאי אפשר לשנות בניגוד למדיניות של דל שמאפשרת שינויים וזה מה שמבדל אותה

• תוכן חדש...