Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בHU שלי ,kenwood kdc mp925

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

עכשיו עם תקופת החורף נתקלתי בבעיה מוזרה מאד בנגן שלי...

הוא ניגן דיסקים והכל כרגיל ואז הוצאתי איזה דיסק כדי להחליף ומאז אני לא מצליח להכניס דיסק כלשהו שהנגן יקרא אותו...

התופעה התחילה עם תקופת הגשמים...זה ממש מוזר, הנגן כאילו לא רואה שום דיסק לא משנה אם זה mp3 או רגיל. כמוכן כל שאר התכונות עובדות בלי בעיה(רדיו,זויות,כיוונים וכד')

עשיתי reset אך זה לא עזר...יש מצב שהעינית פשוט בגלל הקור מתמלאת אדים ולא קוראת כלום?

לרקע כללי, בקיץ אין שום בעיה...

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

האם זה קרה חורף שעבר שאתה כ"כ בטוח שזו תופעה של קיץ/חורף?

או שאולי התופעה הזו תחזור על עצמה גם בקיץ הקרוב?

תניע את הרכב, שים חימום הכי חזק והשאר את הרכב במצב זה כחצי שעה.

זה ידמה לך מצב קיץ הכי טוב שניתן - תנסה ותגיד לנו אם עבד או לא, לדעתי: לא.

פורסם

טוב היום היה יחסית יבש...נסיתי שוב להכניס דיסק אבל הוא מסרב לקרוא אותם...

לפי דעתי העינית יצאה מתיזמון...מה לשלוח אותו לתיקון?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

• תוכן חדש...