Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם כוייל שנשרף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

הצילינדר ה4 לא עובד, ולא בגלל שאין לו ניצוץ.

צילינדר לא עובד ממספר סיבות אפשריות ולא רק סליל הצתה פגום.

פורסם

זה מזרק איציק.

מה-אתה-אומר. את התשובה כולנו ידענו כבר מההודעה הראשונה.

הגדיל ועשה ESI_TURBO שכבר ענה לפניך אבל מפאת הרצון ליצור קצת מתח ולראות את השתלשלות העניינים, הסרנו את ההודעה עד שיעדכן הבחור.

ותודה שעשית לחשמלאי שלו את העבודה...
:?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

צילנדר לא עובד כי (בהנחה שלא מדובר בכשל מכני של הצילינדר. סיכוי די קלוש אם התופעה מופיעה בפתאומיות) אין לו - או דלק, או חשמל (הצתה).

מכיוון שהקוייל הוחלף והדבר לא עזר , ובהנחה שהפלאג עצמו תקין (טעון בדיקה, גם זה עלול לקרות) - הדבר הבא הוא בדיקה אם מגיע דלק לצילינדר (כלומר מזרק, או בעייה חשמלית בפיקוד למזרק).

פורסם

סבבה. אני מאמין שהפלאג תקין, כי החלפתי אותו רק לפני 3000 ק"מ.

ואיך עובד החיישן (ECT)? איפה הוא נמצא, ומה הוא מודד? יש חיישן על כל צילינדר?

אם לא, איך זה שרק צילינדר אחד לא מפקד? בהנחה שהבעיה היא בחיישן..

פורסם

לידיעתך הכויל במנוע זה מגיע כחלק אחד ומחולק בפנים ל1+4 ול 2+3 .

מחיר הכויל סביר למרות שהמקורי עולה קצת יותר- קרוב לאלף למיטב זכרוני.

בכל מקרה , צודקים החבר'ה ומזרק מספר 4 לא תקין ככל הנראה.בעיה די שכיחה במנועים אלה.

מנסיון.עלות מזרק (תלוי בדגם כי יש שניים) היא בין 300 שקלים ל 800 שקלים לפני עבודה ומע"מ.

בהצלחה שרון

פורסם

העניין הסתיים בתיקון מזרק. אבל דווקא לא המזרק הרביעי, אלא השני מצד שמאל.

אני לאדע עד כמה הוא מקצועי או לא, אבל בסופו של דבר הוא לא זיין לי תשכל על הכוייל וכאלה

ואמר שהביעה לא הייתה מהכוייל. הוא הצטער על הטעות שלו ואמר שהדיאגנוסטיקה הראתה שהבעיה הייתה באחת ההצתות של הכוייל. קיצר, לאדע אם הוא שיקר בקשר לזה או לא, אבל בסופו של דבר הוא תיקן לי תטעות ולא ניסה לדחוף לי תכוייל.

הבעיה נפתרה ועכשיו אני שוקל אם לחפש מוסך חדש.

תודה לכולם ומצטער על החפירות., אבל זאת הדרך היחידה ללמוד.

ד"א, אם למישהו יש תשובה לשאלה ששאלתי בתגובה הקודמת שלי, אני אשמח

• תוכן חדש...