Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח התרד, אני מצטרף להמלצה לוותר על ה6X9 ולקנות סאב.

ולגבי המגבר אני בכלל הייתי קונה מגבר יד שניה כי נראה לי שהתקציב שלך יספיק לך למגבר מעולה ביד שניה ולא למגבר בינוני וחדש. אני קניתי את הRS4 שלי ב1200 ונראה לי שזה פותר לך המון בעיות שיש מגבר 4 ערוצים חזק (100X4 2X325). כי אז אם בא לך אתה יכול לשדרג לסאב חזק בלי להיות חייב לקנות מונו וגם לשדרג לקומפוננט יותר טוב בעתיד אם תרצה.

אם יש דבר שמעצבן זה שבא לך לשדרג אבל המגבר מגביל אותך.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

כן.

תוותר על ה6*9 ותקנה סאב נחמד במקום.

בשביל מורל פולס וסאב של 200RMS בערך מגבר של 60RMS לערוץ יספיק לך.

אבל למה לקחת את הקיקר? סתם יקר.

הCS60.4 של JBL יספיק לך. מניסיון. הוא גם נכנס לך לתקציב בול.

אתה גם יכול לקחת את הפולס אודיו שמדברים עליו בפורום לאחרונה.

הוא מוצהר 100 RMS לערוץ.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

תחפש מישהו שנוסע לדיוטיפרי ותבקש ממנו שיביא לך את המגבר של אינפיניטי 7541Aב200$ והוא יעשה לך את העבודה כמו שצריך ואפילו תחסוך קצת.

מוכר את הבניות! במחיר מוזל!

+ מתנה לקונים

פורסם
תחפש מישהו שנוסע לדיוטיפרי ותבקש ממנו שיביא לך את המגבר של אינפיניטי 7541Aב200$ והוא יעשה לך את העבודה כמו שצריך ואפילו תחסוך קצת.

במקרה במקרה !!!

שבוע הבא אני נוסע לדיוטי פרי אם לא יהיו תקלות ביום סיירות !

דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין.

אני אישית מתכוון להביא את האינפיניטי.

בקשר לת'רד. אל תקח 6X9 , רק סאב.

פורסם

חד משמעי כן!

6X9 די מיותר

במידה ותרצה להתחשב מעט בנוסעים מאחורה חפש 6X9 יד שניה ואל תוציא על שום 6X9 מעל 200 שקל

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

טוב, אני יודע שכמה אנשים פה יקפצו עלי, אבל לדעתי, אם מדובר בסט של פולס לקדימה - אז דווקא כן מומלץ לשים 6*9 מאחור (ולחתוך אותם לתדרים עד גובה של 100-110 הרץ בערך). וכמובן אם תרצה, אז אפשר להוסיף סאב.

מה שקורה זה - שהפולס הקדמיים, פשוט לא מפיקים באס חזק מספיק כדי להשתלב יפה עם הסאב, ונוצר "חור" בתדרי הביניים, שה6*9 יכולים בכיף להשלים אותו.

סאב בד"כ עובד באזור ה30-70 הרץ, ורמקולי ה6*9 בדיוק מתחילים באזור ה70 הרץ, וקדמיים מתחילים מעל 80-90 הרץ (אני מדבר על הפולס). (זה בהכללה גסה יחסית).

לכן התווך הקטן הזה באמצע לא מכוסה ע"י אף אחד מהאלמנטים חוץ מה6*9 (אלא אם כן הסט מקדימה חזק מספיק - כמו k2p).

מתוך נסיון אישי - יש לי מילניום מקדימה (5.25"), 6*9 פולס מאחורה, וסאב 12" של פירלס XXLS.

כשקניתי את הסאב, חשבתי לנתק את ה6*9, אבל כשניתקתי אותם, נוכחתי לגלות שהיה חסר משהו בצליל... אז החזרתי אותם, ומאז אני לא מנתק אותם.

אני לא פוסל את האפשרות שכשאני אשתדרג לרמקולים יותר רציניים מקדימה, אני כנראה אפטר מה6*9, אבל בינתיים הם לא הולכים לשום מקום - והרבה אנשים יעידו לך שהמערכת נשמעת ממש טוב יחסית להשקעה האפסית כמעט בציוד ובהתקנה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

מצטרך להמלצה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם אינך מעוניין לוותר כליל על התקנת רמקולים מאחור, בצע התקנת רמקולים בסיסיים , וחבר אותם לHU ישירות, אם ברכב ישנם חורים מוכנים ל 6X9 , כן, התקן 6X9 בסיסיים של קנווד או של מורל פולס.

אם כך יהיה הדבר יש לוודא לבסוף, קטביות הרמקולים אל מול קטביות הסאב.

עם כל הכבוד לכל ה"טרנדים" המתחלפים, המהירים, המיותרים לדעתי, למגברים הזולים, כאן בפורום,

הייתי מציע לך לבצע רכישה של מגבר איכותי מתאים (מבחינת הספקים ודינמיות) ברמה גבוהה. כך לא תצטרך לשדרגו בעתיד.

לדעתי ומנסיוני ,עדיף מגבר איכותי ופחות חזק, ממגבר חזק פחות איכותי, נכון, קל יותר למכור, וקל יותר לרכוש מגבר זול. ל"אניני הטעם" , ולאוהבי איכות בעיקר, עדיף לא להתפתות. וגם:

למרות שהמגברים בעלויות המינמליות, אינן פסולים, שימו לב למקרים הרבים של הרצון של מי שרכש כאלה, למכרם ולהתקדם.

לכן, עדיף לחסוך את הטרחה ואת הפרשי הסכומים שבן קניית המגבר הבסיסי החדש למכירתו כמשומש , לא רק זאת, גם, הצורך לעיתים רבות לבצע שינוי כזה או אחר, ו//או התאמה בחיוט למגבר אחר, הן מבחינת גודל פיזי ומיקום החיבורים על המגבר, והן מבחינת החיוט בנתונים חשמליים נדרשים.

המגברים של קיקר מומלצים, הם יקרים יותר, ויש לוודא שאינך מתפשר על נתוני המגבר אל מול המחיר, כלומר הנתונים צריכים להתאים ליחידות המותקנות.

צריך לזכור את הדבר ה"ברור" שנראה לי שנוטים לשכוח, שהתקנה ראויה ומקצועית ללא פשרות בחיוט איכותי ,מתאים , מולחם ומעוגן כנדרש, כיוונים מדויקים אל מול התקנות מיקומים ראויה, ורמקולים/קומפוננטים שמותקנים בצורה איכותית (פיזית) , חשובים יותר מסוג המגבר, כל שכן מגבר איכותי , יניב תוצאות מדהימות, טובות ואיכותיות יותר, גם אם הוא פחות חזק, ולמרות כך, ובבקשה לא לשכוח זאת.

מי שרוצה רעש וכח על חשבון איכות,ובמקום איכות, יכול ל"חסוך" כסף ממה שתיארתי לעי"ל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נכון דני,

יש אנשים שמחליפים אותם מהר כדי להתקדם,

אבל יש אנשים שבשבילם זה מספיק, והדרישה שלהם מהמערכת היא לא כזאת איכות גבוהה , אלא פשוט, "לשמוע בסבבה", ואין טעם לשקיע במגבר יקר, מגבר בסיסי ואמין יעשה את העבודה מעולה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...