Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה המלצה לסאב שיוגבר במגבר Infinity REF 7541A התקציב שלי הוא עד 800 שקל

ראיתי כבר סאב בתקציב שלי של JBL ואני רוצה לקבל גם חוות דעת עליו. הדגם: GTO1502D 15 אינצ' 300 ואאט RMS .

תודה רבה לעוזרים.

מוכר את הבניות! במחיר מוזל!

+ מתנה לקונים

פורסם

בינתים לא שמעתי שום דבר טוב או איזה המלצה חמה על סאבים של JBL.

לדעתי תלך לכיוון המומלצים פה בפורום, פיניקס גולד אוקטן R, קיקר c12 או CVR, או רוקפורד P2 שאם לא מאוחר מידי תוכל למצוא פה במכירה בפורום ב650 עם תיבה אטומה ואחריות ל10 חודשים. :wink: בהצלחה.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אם אפשר יותר פירוט על הסאב של JBL ואם למישהו יש ניסיון איתו.

תודה לעוזרים.

+ מתנה לקונים

פורסם

שמעתי די מזמן שני דגמים שלהם

אני חושב שנשמע ממש לא רע!

אני מוכר סאב של מאגנאט דיסטרובר 350וואט RMS דופק יופי יופי בתיבה פתוחה (מקורית מעץ מלא)

אשמח להשמיע לך אותו (בערך בחצי מהתקציב שלך)

בכל מקרה לגבי עוד סאבים הייתי הולך לכיוון של יד שניה (מוזיל בהרבה) ובמחיר הזה אתה יכול לקבל סאב בהרבה יותר טוב מאשר בתקציב זהה חדש

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

אני רוצה דיוק אבל אם יש גם דיוק וגם עוצמה אז בכלל טוב

+ מתנה לקונים

• תוכן חדש...