Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו חברים יקרים אני רוצה לבנות מערכת לאוטו לא רוצה להשקיע יותר מדי כל דבר יהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו ואני לא מאמין בלהשקיע 3000 שקל על מערכת ובסוף גונבים אותה.. אני רוצה להשקיע בסביבות ה1000 בנתיים בלי המגבר!

זאת אומרת

סאב של פיוניר כבר מצאתי 350 שקל 12 אינטש 800 ואט

אתם אומרים זה יספיק?

ופנאל אני קונה גם משומש ב250 של פיוניר לא זוכר תדגם

אני צריך המצלמה על 2 רמקלולים לאחורה ו2 רמקולים לקדימה!!

תודה רבה לכם

האם בשביל לחבר את הרמקולים והסאב אני חייב תמגבר?

פורסם

חיפוש יכול לעזור לך בקשר לחובתו של המגבר למען הפעלת הסאב,

לגבי רמקולים מומלץ לשים זוג קדמיים טובים ביחד עם מגבר וסאב,

השאלה עם אתה מתכוון להשקיע יותר בסכום ולהוסיך מגבר?

עם לא אז זוג אחוריים של קנווד -400 שקל פלוס כל רמקול 6.5 בקדימה(במידה וזה המידה שלך) יספק לך תאוזן,

זה בתנאי שאין מצב שתקנה מגבר.

פורסם

למה שלא תקנה מגבר ?

לא ניתן לחבר 4 רמקולים לרדיו דיסק ולכן לא תוכל לקנות גם אחוריים וגם קדמיים.

הייתי ממליץ לך לקנות בתקציב הזה מגבר של פולס אודיו במחיר 500 ש"ח בתחנה מרכזית ישנה ולחפש קומפוננט קדמיים בפורום במחיר 300-400 שקלים ולהשאיר כמה שאפשר לחיווט והתקנה נורמליים.

אם תוסיף קצת כסף לסכום תוכל גם לרכוש HU יד שניה, חפש פה בפורום עד 500-600 שקלים אני בטוח שתמצא.

בהצלחה.

מושיק.

פורסם

אל תעשה את זה. אתה לא תוכל להפעיל את הסאב ואת הרמקולים ללא מגבר בצורה רצינית.

קנה קודם כל את המגבר והרמקולים,ורק לאחר מכן את הסאב.

בברכה.

מושיק.

פורסם

כל הקטע של לקנות פולס אודיו מתחנה מרכזית נשמע טוב

רק שמתי שתצטרכו להשתמש "באחריות" נראה כמה שירות תקבלו

וזה מניסיון של 2 חברים שנפלו בפח עם מגבר של פולס אודיו שנשרף להם אחרי איזה שנה

עדיף לקנות בעוד 100 שקל מחברה (ספק) מוכר ומכובד ולא מאיזה סתם באסטה של חובבן או סחורה גנובה או משומשת

אפילו שלא מדובר במגבר של 2000 שקל

כמו כן אם אין לך בעייה לקנות מגבר משומש אני ממליץ לך לחפש פה בפורום יש שם אחלה דברים במחירים טובים

שווה בדיקה !

פורסם
כל הקטע של לקנות פולס אודיו מתחנה מרכזית נשמע טוב

רק שמתי שתצטרכו להשתמש "באחריות" נראה כמה שירות תקבלו

וזה מניסיון של 2 חברים שנפלו בפח עם מגבר של פולס אודיו שנשרף להם אחרי איזה שנה

עדיף לקנות בעוד 100 שקל מחברה (ספק) מוכר ומכובד ולא מאיזה סתם באסטה של חובבן או סחורה גנובה או משומשת

אפילו שלא מדובר במגבר של 2000 שקל

כמו כן אם אין לך בעייה לקנות מגבר משומש אני ממליץ לך לחפש פה בפורום יש שם אחלה דברים במחירים טובים

שווה בדיקה !

צודק בהחלט. לא כדאי לחסוך 100 ש"ח שבסוף יעלו 300 (לתיקון המגבר)

לא חותם

פורסם

מסכים.

תמיד שווה להוסיף כמה מאות שקלים בודדים בשביל אחריות רצינית ולא של איזה חאפר שהיום הוא כאן ומחר אלוהים יודע לאן ברח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...