Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשותי קליאו B שנת 2001. ובעייתי היא זאת: כאשר אני מאותת או לוחץ על הבלם, האור בלוח שעונים של הפנס ערפל האחורי נדלק לי ללא סיבה הגיונית ומהבהב ביחד עם האיתות או ברגע הלחיצה על הבלם! כמו כן כאשר אני לוחץ על הבלם האור בלוח שעונים נדלק לי גם ( כאשר אני נוסע ללא אורות ביום ).

בנוסף לזאת יש לי בעיה באזעקה! כמעט תמיד אחרי שאני נועל את הרכב עם האזעקה. היא נדלקת לאחר כמה דקות. ונכבית לבד. ואני צריך לפתוח את הרכב ולנעול אותו שוב.

האם יש קשר בין התקלות הללו? בעיית חשמל? ואיך ניתן לתקן? כמה עולה?

אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי...:cry:

פורסם

בהחלט תקלה אקסקלוסיבית אבל משהו פה מריח כמו התקנה לא מקצועית של האזעקה. פרט מתי הבעיה התחילה? אחרי שינוי, תיקון, התקנה כלשהי?

הייתי מתחיל מניתוק האזעקה שכנראה הותקנה בצורה חאפרית/לא נכונה. יכול להיות שהחיבור שלה לאורות לצורך הבהוב לא נעשה טוב, ללא דיודות או כל התקנה לקויה אחרת.

פורסם

התקלה הראשונה נובעת מאחד הפנסים האחוריים שהארקתו אינה טובה.

הדלק אורות הרכב והפעל אתות, בכל פעם לצד אחר, וראה באיזה פנס מאחור יש פעולה לא נכונה שבה האור האחורי מהבהב חזק עם האתות ובו יש את הבעיה. בנושא האזעקה אין לי תשובה.

חשמלאי רכב מטפל ומתקן זאת.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך לחשמלאי רכב טוב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

גם רון כתב את זה פעם. רפי תוכל להסביר מה הקשר בין דווקא האורות האחוריים לבין עמעום בלתי רצוי של אור הדש בורד?

• ספונסר פורום
פורסם

הוחלפה מתישהו מנורה בפנסים האחוריים?

יתכן שהורכבה נורה מגע יחיד במקום מגע כפול.,בעת לחיצה על הבלם הזרם עובר דרך המגע של הנורה שמקצר בין 2 הפנים וחוזר ללוח השעונים.

פורסם

esi turbo צודק ויתכן בהחלט שהורכבה נורת מגע אחד (במקום 2 מגעים) המקצרת בין 2 פחיות המגע כך שלחייצת בלם מדליקה גם את אורות תאורת לוח השעונים (אין הבהוב של לוח השעונים).

בגלל שהפעלת אתותים גם משפיעה ושגם נורת בקרת אורות הערפל נדלקת ב"חגיגה" הזאת אז עדיין חשדי מתמקד בהארקת פנס/ים אח'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לי יש רנו קליאו 2000 וגם לי יש את אותה הבעיה,

כשאני מאותת שמאלה גם אצלי זה קורה שבלוח מכוונים החיווי של הפנס ערפל נדלק ומתעמם לסירוגין.

אולי זה נובע מהמתקין של המערכת שלי ברכב שביקשתי ממנו לסדר לי גם את הנורה של התא מטען שלא פעלה.איך אפשר לעלות על התקלה?

• תוכן חדש...