Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות לאחי מגבר 4 יציאות + סאב (אני מעדיף של פיוניר) בסביבות ה 1000 שקל ,

יש לכם אולי המלצות למגבר ולסאב , לא משנה לי העוצמה כל כך , ואני יודע שהמחיר של ההשקעה נמוך פשוט הוא לא מטורף על מערכות כמוני ואני רוצה שישמע טוב באוטו שלו

אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם .

פורסם

או כמו ש-NIVO המליץ לך תקנה רכיבים יד שנייה (ויש הרבה רכיבים טובים במחירים נמוכים בפורום) או שההמלצה שלי היא:

מגבר פולס אודיו המדובר (איך לא :lol: )

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150281

יעלה לך בתחנה המרכזית בת"א כ-520 ש"ח.

סאב קיקר C12

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130349

עוד כ-420 ש"ח.

ביחד 950 +- ויש לך מגבר וסאב טובים (יחסית).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בחור בשם SMAX מוכר P2 בתיבה אטומה עם אחריות ל10 חודשים ב650 שקל. (פה בפורום)

לפי דעתי שווה יותר מC12. הייתי מדביק לך פה לינק אבל אני עצלן.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
בחור בשם SMAX מוכר P2 בתיבה אטומה עם אחריות ל10 חודשים ב650 שקל. (פה בפורום)

לפי דעתי שווה יותר מC12. הייתי מדביק לך פה לינק אבל אני עצלן.

נכון, ה-P2 גם לדעתי יותר שווה מה-C12, אבל הבחור גם רוצה מגבר נורמלי אני מאמין, ואיפה תמצא כזה ב-350 ש"ח?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עם יד שנייה אני לא מתעסק היו לי 3 סאבים של רוקפורד בתיבה אחת שקניתי מיד שניה וכולם נהרסו לי למזלי תיקנו לי אחד מהם בזול ואת השאר מכרתי , אני מעדיף חדש ואני יודע שבמחירים האלו אני לא ישיג לי משהו ברמה טובה אלא משהו סטנדרטי , אבל אם יש לכם הצעות על חדש אני ישמח לשמוע.

פורסם

ולמעלה אני המלצתי לך על 2 רכיבים חדשים מהחנות. יותר טוב מזה? :wink:

ZOOM-ZOOM

פורסם

dan22,

במחיר של 1000 ש"ח האפשרויות הן מצומצמות ביותר. גם אני מצטרף להמלצות שקבלת מגיא (שומאכר).

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
או כמו ש-NIVO המליץ לך תקנה רכיבים יד שנייה (ויש הרבה רכיבים טובים במחירים נמוכים בפורום) או שההמלצה שלי היא:

מגבר פולס אודיו המדובר (איך לא :lol: )

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150281

יעלה לך בתחנה המרכזית בת"א כ-520 ש"ח.

סאב קיקר C12

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130349

עוד כ-420 ש"ח.

ביחד 950 +- ויש לך מגבר וסאב טובים (יחסית).

גיא.

שומאכר ידידי לצערי הרב עדיין לא יצא לי לראות את הסאב הנ"ל ב420 שקלים כולל תיבה.

המחיר שציינת אינו כולל תיבה ותיבה זה תוספת של בין 150-250 שקלים נוספים.

דבר שני שוב בפעם המיליון אני מציין שהמגבר הסיני הזה שכולכם התחלתם להמליץ עליו היה ונשאר (גם אחרי התרד של תמיר) זבל סיני! ושוב דימיון לא יהפוך אותו פתאום לאיכותי.

הייתי מחפש לפחות משהו נוסח פלטינום אודיו או סאונד סטורם שהם מגברים זולים יחסית אבל אמינים ומוצלחים יחסית! (לדעתי לפחות).

לפותח התרד.. בתקציב שלך תשקיע כ600 שקלים בסאב חדש ומגבר יד שנייה אתה יכול לקחת ללא בעיה כי מגברים הם בעלי בלאי מאוד נמוך ככה תוכל למצוא משהו איכותי פחות או יותר ואין חשש גדול מדי ליפול בזה.

פורסם
שומאכר ידידי לצערי הרב עדיין לא יצא לי לראות את הסאב הנ"ל ב420 שקלים כולל תיבה.

המחיר שציינת אינו כולל תיבה ותיבה זה תוספת של בין 150-250 שקלים נוספים.

דבר שני שוב בפעם המיליון אני מציין שהמגבר הסיני הזה שכולכם התחלתם להמליץ עליו היה ונשאר (גם אחרי התרד של תמיר) זבל סיני! ושוב דימיון לא יהפוך אותו פתאום לאיכותי.

הייתי מחפש לפחות משהו נוסח פלטינום אודיו או סאונד סטורם שהם מגברים זולים יחסית אבל אמינים ומוצלחים יחסית! (לדעתי לפחות).

לפותח התרד.. בתקציב שלך תשקיע כ600 שקלים בסאב חדש ומגבר יד שנייה אתה יכול לקחת ללא בעיה כי מגברים הם בעלי בלאי מאוד נמוך ככה תוכל למצוא משהו איכותי פחות או יותר ואין חשש גדול מדי ליפול בזה.

תיבה הוא יכול לבנות אצל נגר ב-50 שקל. מניסיון. של חבר האומנם אבל זה גם ניסיון. והסאב עצמו עולה כ-420 שקל, אם לא 400. ולידיעתך אני לא הייתי מאלה שאמרו שהפולס אודיו הוא מגבר סיני זבל ואני גם לא מאלה ששיבחו אותו. אני הייתי מאלה שפשוט הסתכלו ולא הגיבו, כי אין לי ניסיון איתו. אחרי התרד של תמיר, הוא נראה לי מגבר בסיסי דיי בסדר, שאמור לספק את הסחורה שלו. דרך אגב, לאחי היה מגבר של חברת STING שאין לי מושג מה זאת החברה הזאת וכמה הוא היה מוצהר רק היה רשום עליו 1200W V12, והמגבר עבד נון סטופ במשך שנתיים וחצי, ונכנס לפרוטקשנים רק אחרי שעה וחצי של נסיעה. מגבר סיני או לא, את שלו הוא עשה. ככה אני מאמין שגם הפולס אודיו ייתן את התמורה שלו.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...