Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון ב' - פירושו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע בידי רישיון דרגה 02, שמותיר לי לנהוג ברכב פרטי עד 4 טון כמובן... ואני מחפש נואשות עבודה.. מידי פעם קופצות מודעות שמחפשות נהגים עם רישיון ב'... זה אומר שני גם חייב רישיון לדו"ג? כמה סמ"ק? יש אפשרות לבדוק באתר של משרד הרישוי, אבל איכשהו הצלחתי להסתבך, אז אם מישהו מוכן להסביר לי למה מתכוונים עם הרישיון ב' אהיה אסיר תודה...

יש לי פחד מוות מדו"ג, אבל אני כל כך נואש שאני שוקל ברצינות לעשות רישיון לקטנוע בקרוב מאוד... :?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

הבנתי.. תודה. אני רק לא מבין איך ההודעה שךיהגיעה מאוף טופיק לכאן, אבל לא משנה.. אם כבר אז כבר, שאלה נוספות - מחירו של רישיון 500 סמ"ק (דו"ג) זהה לזה של 50 סמ"ק? הכוונה לשיעורים....

שאלה נוספות שאני רוצה להבהיר - רישיון 02 עם וותק של שנה לא פותר אותי משיעורים על דו"ג, רק מתאוריה, נכון?

פורסם

בעגת הרחוב: רשיון ב' = רישיון לנהוג ברכב עד 4 טון

בהגדרת משרד התחבורע: רשיון ב' = רשיון לאופנוע עד 500 סמ"ק

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הבנתי.. תודה. אני רק לא מבין איך ההודעה שךיהגיעה מאוף טופיק לכאן, אבל לא משנה.. אם כבר אז כבר, שאלה נוספות - מחירו של רישיון 500 סמ"ק (דו"ג) זהה לזה של 50 סמ"ק? הכוונה לשיעורים....

שאלה נוספות שאני רוצה להבהיר - רישיון 02 עם וותק של שנה לא פותר אותי משיעורים על דו"ג, רק מתאוריה, נכון?

ההודעה הגיע מאופ טופי לכאן כי ההנהלה העבירה אותה לכאן, לא כי אלוהים התערב (כנראה :p ). כמובן שכתיבה בפורום הנכון מלכתחילה תחסוך להנהלה את הטירחה שבהעברת הודעות :wink:

פורסם

רשיון נהיגה לא פותר אותך משיעורים על אופנוע אלה רק מהתאוריה.

על 500 סמק תצטרך לעשות יותר שיעורים מכיוון שאתה צריך גם ללמוד את ההילוכים

בקטנוע 50 סמק אין הילוכים.

אבל אם אתה רוצה רשיון בגלל עבודה אז כדאי לך לעשות רשיון על 500 סמ"ק כי האופנועים של המשלוחים וכד' לאט לאט הופכים ל 125 סמ"ק

פורסם

עברתי תיאוריה היום,

רשיון דרגה ב' - רשיון לאופנוע עד 500 סמ"ק!

רשיון למשאית זה נדמה לי דרגה 7 עד 11 (לפי המשקל)

פורסם

אהמ.. תודה רבה.. למרות שזאת נראית שאלה פשוטה מאוד שאמורה להיות לה תשובה ברורה מאוד - מתקבל כאן סלט, אבל העיקר שהבנתי בסופו של דבר...

כתבתי מלכתחילה בפורום אוף טופיק מהסיבה שלא חשבתי שזה מספיק חשוב כדי להפריע בפורום הכללי, וחוץ מזה זה היה קצת אישי, אם כי שימושי גם לאנשים אחרים... בפעם הבאה אני אשקול את זה יותר טוב...

כרגע התכוונתי גם לשאול על ההילוכים של האופנוע, אבל קלטתי שזה לא שיעור נהיגה פה, וחוץ מזה אם הסתדרתי עם ההילוכים ברכב (שכמובן אין בהם שום דבר מסובך) אז אין סיבה שתיהיה בעיה באופנוע... תודה!

פורסם
הבנתי.. תודה. אני רק לא מבין איך ההודעה שךיהגיעה מאוף טופיק לכאן?

ההודעה שך שהיגעה לכאן מאוף טופיק,

כי נורא קשה לרדת עד למטה רק כדי לענות על שאלות של אנשים... :wink:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...