Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפסיכומטרי זה כמו חיידק אכזרי שכל פעם שממציאים לו אנטיביוטיקה הוא עובר מוטציה.

הכוונה היא שהמבחן הפסיכומטרי התפתח המון משנת 92, למעשה כל שנה הוא מתפתח ונעשה קשה יותר ומגעיל יותר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אל תעבדו על עצמכם לגבי השינוי ברמת הקושי,

רצה הגורל והקפאתי לימודים בשנת 2000 וחשבתי להשלים במקום אחר, לכן ניגשתי שוב לפסיכומטרי (כרגיל לא טרחתי ללמוד) בשנת 2001, קיבלתי ציון מאוד דומה.

והמסקנות שלי לגבי פסיכומטרי :

א. מי שנניח לפני עשר שנים היה מקבל X גם עכשיו יקבל X (סטייה של 3 % מעלה / מטה)...

ב. מהות השאלות לא השתנתה, השינוי הוא בעיקר שאז היה ניתן לשנן "מעט" (300 עמודים) ולקבל שיפור מסויים והיום צריך לשנן המון (1,000 עמודים).

ג. החברות שמעבירות קורסים "גוזרות קופון" שאין לו משמעות כמעט בכלל, ההמלצות שלי לחברי - בצעו בחינה ורק אח"כ תחליטו אם לגשת לקורס או לא.

בברכת שבוע נפלא

פורסם

ג. החברות שמעבירות קורסים "גוזרות קופון" שאין לו משמעות כמעט בכלל, ההמלצות שלי לחברי - בצעו בחינה ורק אח"כ תחליטו אם לגשת לקורס או לא.

בברכת שבוע נפלא

צודק, הייתי מוותר על הקורס בכיף.

אל תשכח שמשנת 92 עד 2001 רמת ההשכלה שלך גדלה.

איך הייתה הבחינה(מי שניגש היום)?

הבחינה הייתה סבירה לעומת כל המבני דמה, שעישנו קודם בקורס.

אין לי איך להשוות אותה לבחינה מ2001 כי אני לא יודע מה הייתה הרמה באותו זמן.

פורסם

גם אני ניגשת בפברואר.. :)

שיהיה לנו חודשיים מהנים של למידה :roll:

החברות שמעבירות קורסים "גוזרות קופון" שאין לו משמעות כמעט בכלל, ההמלצות שלי לחברי - בצעו בחינה ורק אח"כ תחליטו אם לגשת לקורס או לא.

וגם אני מאוד מסכימה עם זה..

ובכלל אני נגד קורסים, במיוחד האלה (כמו יואל גבע למשל) שלוקחים כמעט 6000 ש"ח לקורס..

פורסם

לטעמי, מי שיש לו את הנחישות הדרושה בשביל לקנות ספר,

ללמוד באופן עצמאי, לפתור את כל השאלות שם ולגשת לבחינה,

הוא כבר במצב טוב יותר - ב"כללי", בחיים - בלי קשר לציון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

על הדרך...

יש המלצות לקורס מסויים? אני מעוניין להתחיל כמה שיותר מהר, ולהגיע לבחינה של ה-1 באפריל...

ואני מתלבט לגבי איזה קורס ללכת אליו...

בגדול יש לי אופציה ללחת ללחמן ולשלם על הקורס 1500 שקל או לבחור כל חברה אחרת ולשלם בערך 5500, אני מוכן לשלם את האקסטרה כסף הזה אם זה שווה את זה...

השאלה קודם כל מופנית לכאלו שהלכו ולמדו בלחמן, איך ההתרשמות שלכם?

ושאלה נוספת לכלל האנשים שיודעים ועשו סקרים לפני לאן הכי מומלץ ללכת?

בכבוד רב

ותודה מראש

בקאל אופיר

פורסם

לדעתי כל הקורסים זה אותו הדרעק בלייבר אחר. (לבן)

לך ללחמן אם הוא יותר זול - בשביל 4000 שקל תקנה משהו יפה לחברה שלך במקום.

אם אין לך מספיק משמעת עצמית בשביל ללמוד לבד - לך על הקורס. 1500 שקל זה סכום סביר לדעתי לטובת העניין.

אם יש לך משמעת, קנה לחברה שלך ב5500 שקל משהו יפה.

Passt scho...

פורסם

קח קורס בלחמן וביתרה קח מורה פרטי במטמטיקה ועשה איתו את שעורי הבית או חזק/באר איתו

את הנושאים שקשים לך.זו עצתי.

אם אתה רוצה לעשות פסיכו' אחד וטוב,ותר על עבודה בזמן הקורס ותתמקד בקורס.

בהצלחה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...