Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..יש ברשותי טויוטה קורולה 99

יש לי אותה משהו כמו קצת פחות מחודש והיום אני בא מנסה לפתוח תאוטו (**תאוטו=את האוטו) עם השלט ולא מצליח החלפתי בטריה ולא עזר...

מה יכולה להיות הבעיה ?

ובמידה ואני פותח תאוטו (****תסלחו לי , אני עדיין בתאוטה ולכן טעיתי שוב. תאוטו=את האוטו. בקרוב תהיה תאוצה) עם המפתח והאזעקה פועלת יש דרך פשוטה לנטרל אותה? מדובר באזעקה של

bosch

תודה מראש...

פורסם

מתחת למכסה המנוע, היכן שצופר האזעקה נמצא, ישנו מקום למפתח, שבעזרתו ניתן לנטרל את האזעקה באופן ידני.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא מכיר ספציפית את האזעקה של בוש ולא יודע איזה ניתוקים יש לך כדי להגיד האם נטרול ידני של האזעקה יבטל רק את הצופר או גם את הניתוקים. מה שבטוח אף אחד בפורום לא יסבירלך כיצד לעקוף את הניתוקים מסיבות ברורות. עוד מעט יבוא דני ובטח יסביר ספציפית על בוש.

לגבי השלט, אין לך שלט שני כדי לבדוק איתו?

פורסם

אין לי עוד שלט...

לגבי הניטרול ידנית עם מפתח...אני יחכה לעוד דעות אני לא רוצה להגיע למצב שאני עם אזעקה פועלת ולא יודע מה לעשות

פורסם

ברוב האזעקות ישנו מפתח קטן שבא עם האזעקה. במידה והשלט לא עובד ניתן לכבות את צופר האזעקה בעזרתו, אוליי יש גם אזעקות שזה מנטרל גם את הניתוקים.

אם אין לך מפתח קטן כזה אז אין לך.

פורסם

ליד המכסה מנוע צריכות להיות שתי תיבות - אחת של הקודן ואחת של האזעקה הכללית לאוטו, לשתיהן יש מנעול שמכוסה בגומי שמגן עליו. תמצא את התיבה של האזעקה ותסובב שם המפתח הקטן שאמור להיות לך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...