Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפקידו של שוטר תנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אינני יודע על איזה קטע כביש , באיזה תנאי מזג אויר , עומס תנועה וסוג רכב הוא לדעתך יכל "לתומו" לנסוע 150 . (סיבוב מוצא בשלג , יום ראשון ב 8 בבוקר עם כרמל דוכס ? )בשביל זה יש להם את סעיף האישום נהיגה שלא תואמת את תנאי הכביש גם את החוק זה בצדק לא מעניין כדי לא לתת שיקול דעת לאלה שאין להם זו בדיוק הבעיה עם משטרת התנועה , שהיא לא מחפשת את המטבע היכן שנפל לה אלא ליד הפנס , כלומר מה שקל אוכפים , בלי לבדוק באמת מה משקלו בתאונה ו/או במתים , למשל רוב התאונות נגרמות כתוצאה מכך שמכונית סוטה מנתיבה ופוגעת במכונית ממול , אז כמה פעמים ראית שאוכפים את זה ? .
בגלל ההתנהגות הזו והדיבור הרב על מהירות כגורם , רוב חובבי ההגה חושבים שזה מטרה לקופה , כי כול מי שמבין רואה מייד במה הם עוסקים באמת ומה באמת מפריע

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוכר הסיפור הזה.

בחולון בז'בוטינסקי פינת קראוזה היה פעם סיפור כזה.

אין שדה ראיה, יש תמרור עצור, תאונות (לא קשות) כל הזמן, שוטרים שמחלקים דוחות בסיטונאות.

לא עזר.

העבירו את ה"עצור" לצד אחר של הצומת. (כולה 2 רחובות קטנים חד סטריים) אותו סיפור, כולל השוטר והדוחות, ועדיין היו תאונות.

בסוף שמו שם כיכר קטנה ובזה נפתרה הבעיה סופית :idea:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בחולון מוטי ששון שם כיכר רק איפה שהוא יכול, כמו שצריך.

על ז'בוטינסקי יש 3 כיכרות, גם בשנקר, גם בקראוזה, גם בחנקין.

אבל אי אפשר "לככר" את כל הארץ.

אנשים צריכים ללמוד לעצור ולהסתכל לפני שחוצים.

אני עדיין לא הבנתי מה אתם מנסים להפיק מהשרשור הזה.

אנשים הם ייצור מוזר, עושים דברים שנראים להם נוח (גנב לא מבין שהוא עושה משהו שאסור?) ולרוב לא משהו שהוא חכם. זה לא רק בכביש ולא רק במה שקשור למכוניות\אופנועים.

הפתרון הכי יעיל שיהיה? לאסור מאנשים מלהתרבות אלא אם יקבלו רישיון שיצטרכו לעבור מבחנים מייגעים שיוכיחו שהם יכולים ורוצים לחנך ילד ולא סתם "בואו נעשה ילד איזה כיף זה שמחה".

אחרת מגיעים למצב שיש יותר מדיי ילדים, אין זמן (כי עובדים כל הזמן), לילדים משעמם, משחקים ברחוב, עושים דברים שלא אמורים לעשות ואין מי שיגיד להם לא.

"ילד" או נער, בן 18, לא יבין מה השוטר רוצה ממנו. "מה, סה"כ לא עצרתי, לא נכנסתי באף אחד!"

כמובן שפתרון זה לא ריאלי, אבל יכולים להתחיל לחנך מגן חובה, שם הילדים עוד קטנים ולא מבינים עדיין ואפשר להשפיע עליהם בקלות, הם יעבירו הכל לבית ספר יסודי וגם שם יש לחנך.

בכיתה ט' שמגיעים לבגרות כבר הרבה יותר קשה להשפיע, והרבה כבר בגיל 15 -16 מתחילים להיות עבריינים קטנים.

בקשר לשוטר - אם הבן אדם הוא בן אדם שיכול ללמוד ולהשכיל - בשני המקרים תלמד אותו (דו"ח, או שיראה שוטר ויבין שאוכפים את החוק), לעומת זאת אם הבן אדם לא לומד, גם דו"ח זה רק כסף ובטח איזה לולב בדמות שוטר בצומת לא תרתיע אותו.

פורסם

"הזוועה שבפרסומת ממחישה להם את מה שעלול לקרות להם אם יהיו מעורבים בתאונה והמחשבה על כך מעלה את האדרנלין..." שטויות במיץ, בדיוק כמו לומר שבחורה נאנסת אך ורק בגלל שהיא לבשה מיני או סטרפלס וכדומה.

באמת שאני לא יורד לסוף דעתך, אני אמרתי את מה שאמרתי על סמך מחקר שהתפרסם לא מזמן, מה שאתה אומר על בחורה שנאנסה כי התלבשה בצורה מסוימת זה דיבור רחוב של אנשים חמומי מוח, אני לא רואה את האנלוגיה בין מה שאמרת למה שאמרתי, מצטער.

אינני יודע על איזה קטע כביש , באיזה תנאי מזג אויר , עומס תנועה וסוג רכב הוא לדעתך יכל "לתומו" לנסוע 150 . (סיבוב מוצא בשלג , יום ראשון ב 8 בבוקר עם כרמל דוכס ? ) גם את החוק זה בצדק לא מעניין כדי לא לתת שיקול דעת לאלה שאין להם.
אתה מדבר על שיקול דעת, האם אתה מוכן לתת ל"אלה שאין להם" את שיקול הדעת לסטות מהנתיב שלהם? כאן ההזדמנות לציין שבמחקר של הטכניון עלה ש"סטייה מנתיב היא הסעיף המוביל כגורם לתאונות דרכים". ובגלל שבדיון הזה אנחנו מדברים על תפקיד שוטר התנועה, זה גם המקום להזכיר שכמות הדו"חות שרושמת משטרת התנועה על עבירות מהירות גדולה משמעותית מכמות הדו"חות על משמעת נתיבים, אי-איתות וכיו"ב. למעשה מהרגע שבו אתה מרשה לאדם לנהוג ברכב, אתה נותן לו שיקול דעת.

פורסם
ההנחייה הגורפת במשרד התנועה היכן שאני מתנדב היא לא לעשות "אמבושים".

רוב האכיפה נעשית כאשר הכחולים עובדים, האפוד עלינו וניתן לראות זאת.

למרות זאת אנשים ממשיכים לבצע את העבירה, גם שהם רואים את הניידת (זה פשוט מדהים, אתם לא תאמינו).

בקיצור - כך נוצר גם אפקט ההרתעה למי שמתכוון לעשות שטות והוא חושב פעמיים וגם הענישה אותה מגיע לעברייני התנועה.

כל מי שמדבר על העשרת קופת המדינה וכו' - דיי כבר לומר את זה.

זה משפט פשוט טיפשי, לשוטרי התנועה אין כנס חודשי עם שר האוצר בו מוסבר להם הגירעון וכמה הם צריכים להכניס לקופת המדינה.

נכון, יש להם יעדים מסויימים, אבל גם לכם בעבודה יש יעדים.

תפקיד משטרת התנועה הוא למנוע תאונות דרכים וזה מה שהם מנסים לעשות, במוצהר.

בתא'כלס? הם לא יודעים כ"כ איך וגם אתם לא.

אז הם מנסים לירות לכל הכיוונים (מהירות, תמרורים, החמרת האכיפה במקומות מסויימים וכו')..

כמו כן הונהגה לא מזמן מדיניות אכיפה חדשה, בה ייאכפו רק עבירות שהוגדרו ע"י המשטרה כגורמות תאונות דרכים, משאר העבירות הונחו השוטרים להתעלם.

זה כמו שאני יגיד שכל מי שמרוויח מעל המינימום מעשיר את קופת המדינה!

כי הוא משלם יותר מיסים!

לכן לא שווה לעבוד קשה ולהתאמץ, כי גם ככה לוקחים לנו הכל.

חלק נכבד משוטרי התנועה לוקח את התפקיד שלהם מאוד ברצינות והם מבינים שחיי אדם מונחים בכף ידם.

אתם חושבים שתוכלו לבצע זאת אחרת? תנסו להתנדב פעם, להכיר את המערכת מבפנים ואז תגידו לנו אתם מה לא בסדר.

עד אז משפטי:"חיי האזרחים לא חשובים למשטרה", "השוטר בא להעשיר את קופת המדינה" הם סתם משפטי כעס ומירמור שלא נותנים לנו כלום.

אתה לא באמת רציני נכון?

כבר יצא לי לשמוע שוטרים שמדברים באילום שם בתוכנית של נתן זהבי ומה שנאמר על ידי שוטרים שם נוגד טוטאלית את כל מה שאתה כתבת. אם שוטר מספר שהמשטרה מתנהגת חרא, זה בשבילי אומר הכל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הפתרון הכי יעיל שיהיה? לאסור מאנשים מלהתרבות אלא אם יקבלו רישיון שיצטרכו לעבור מבחנים מייגעים שיוכיחו שהם יכולים ורוצים לחנך ילד ולא סתם "בואו נעשה ילד איזה כיף זה שמחה".

תגיד אתה שפוי ? אולי נהיה בסין ושם אם אתה יולד יותר משניים מאלצים את האישה להפיל ולא הורגים את התינוק

אחרת מגיעים למצב שיש יותר מדיי ילדים, אין זמן (כי עובדים כל הזמן) מי אמר לך לעבוד כול הזמן ? כי אתה רוצה גם ילדי וגם רמת חיים וגם זמן אישי ?, לילדים משעמם, משחקים ברחוב, עושים דברים שלא אמורים לעשות ואין מי שיגיד להם לא.כן אם ההורים לא מחנכים , ולא חושבים מספיק על רווחתו הנפשית של הילד זה נכון

"ילד" או נער, בן 18 הוא כבר לא ילד, לא יבין מה השוטר רוצה ממנו. "מה, סה"כ לא עצרתי, לא נכנסתי באף אחד!"התממות שהוא עצמו יודע שהיא התממות

כמובן שפתרון זה לא ריאלי, אבל יכולים להתחיל לחנך מגן חובה, שם הילדים עוד קטנים ולא מבינים עדיין ואפשר להשפיע עליהם בקלות, הם יעבירו הכל לבית ספר יסודי וגם שם יש לחנך.זה נכון שחינוך טוב מתחיל מגילאים צעירים , וזה נכון שילד שהוזנח נפשית/חינוכית והוא מה שנקרא ילד מפתח אם לא ישמור על עצמו וילך אחרי יצריו האפלים יהפך לעבריין .

בכיתה ט' שמגיעים לבגרות כבר הרבה יותר קשה להשפיע, והרבה כבר בגיל 15 -16 מתחילים להיות עבריינים קטנים.

אבל יש כאן התוספת של ילך אחרי יצריו , גם לו יש את היכולת לבחור ועובדה שהרבה ילדים ממשפחות הרוסות בנו עצמם לתפארת

גם דו"ח זה רק כסף ובטח איזה לולבבוודאי שאם הוא חושב שהוא לולב הוא לא ירתיע בדמות שוטר בצומת לא תרתיע אותו.

הנקודה היא שעברינים צעירים חושבים שכול שלטון החוק לא נוגע להם , כול האנשים מסביב לא נוגעים להם , ושהם יכולים לעשות מה שבז*** ולהתעלם מכול העולם . אז מרגע שזה מגיע לזה הוא סתם עלוב נפש שמקומו בבית הסוהר שילמד שיש אנשים יותר חזקים ממנו ושהוא קטן אמיתי .

וד"א איך זה שכול בריון נטפל רק למי שחושב שהוא חלש ? אבל כשהוא נתקל במישהו חזק הוא שם זנב?

בררכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אתה לא באמת רציני נכון?

כבר יצא לי לשמוע שוטרים שמדברים באילום שם בתוכנית של נתן זהבי ומה שנאמר על ידי שוטרים שם נוגד טוטאלית את כל מה שאתה כתבת. אם שוטר מספר שהמשטרה מתנהגת חרא, זה בשבילי אומר הכל.

עשה לי טובה,

שוטר, שאתה לא יודע בכלל אם הוא שוטר, עלה בתוכנית של פרובוקטור מהשורה הראשונה ואמר מה שאמר (לא יודע - לא הקשבתי) - אז מה?

אולי הוא ממורמר מסיבה מסויימת? אולי הוא סתם דביל, עבריין צעצוע בנשמתו, שלא קיבלו אותו לשום מקום אז הוא הלך למשטרה? (לצערנו יש גם כאלו).

אני לא דובר המשטרה ולא בא לסנגר עליה.

אני רק אומר שטענות ה-"בא להעשיר את קופת המדינה" ודומותיהן - אינן במקומן ומגיעות מתוך בורות.

פורסם

דניאל, מה שאני אומר הוא שהמחקר הזה מתייחס לקבוצת אנשים מצומצמת, אנשים חולים, בדיוק כשם שערכו מחקר על פדופילים שכאשר רואים תמונה של ילד מתרגשים ורמת האדרנלין עולה.

הפרסומת אולי לא מרתיעה את החלק המצומצם שמתרגש מלראות משפחה מתה, אבל על רוב האוכלוסיה הוא יעיל במטרתו (הרתעה- אני לא מדבר על שום דבר מעבר לכך).

פורסם

אני רק אומר שטענות ה-"בא להעשיר את קופת המדינה" ודומותיהן - אינן במקומן ומגיעות מתוך בורות.

אני אספר לך סיפור קטן, תגיד לי מאיפה לדעתך לקחתי אותו.

אדם נוסע על 100, מאותת ועובר לנתיב הימני כדי לצאת מהכביש המהיר, 150 מטר לפני היציאה עצמה, ניידת בשוליים עם שוטר שנותן דו"ח לרכב אחר.

האדם ברכב שנוסע על 100 יצא ביציאה ו100 מטר אאחרי שיצא מהכביש המהיר מישהו מהבהב לו בצורה פראית ונצמד אליו כמטר מהפוגש האחורי.

לאחר שהאדם במכונית מתרחק מהמכונית שמהבהבת לו במטרה לתת לה לעקוף, מסתבר לו שזאת ניידת שמסמנת לו לעצור (אפילו בלי מגפון אלא רק בהיבהוב מהיר של האורות הגבוהים).

האדם עוצר בצד והשוטר יוצא אליו בצעקות של "תגיד אתה ראית איך נסעת?" "אתה חותך אנשים על 140 קמ"ש", לאחר שהאדם מסביר לשוטר שהוא לא חתך ובטח שלא נסע על 140 אלא השוטר נסע על 140 כדי להדביק אותו, השוטר התפנה לבדוק מידות צמיגים, אגזוז, וכ"ו (רכב ספורטיבי). לאחר שהשוטר ראה שהצמיגים תקינים, החליט להתלבש על האגזוז. כשראה שאין בוחן תנועה קרוב שיוריד את הרכב מהכביש, הוציא את פנקס הדוחות שלו ונתן דו"ח על מעבר בין נתיבים ללא איתות ואיים על מתן דו"ח של "נהיגה בקלות ראש".

זה לא להעשיר את קופת המדינה? אגב, זה לא תסריט לסרט אמריקאי חדש, זה מה שקרה לי עם האוטו שלי. אז אני לא אעשה לך טובות, אני אמשיך לדבוק בטענה שלי ששוטרים מחפשים צעירים כדי לתת דוחות, ואל תשכח את הסיפור שמישהו בפשיטה ברמת גן קיבל דו"ח על זה שלא היו לו מיכסים לונטילים בגלגלים ואת זה שלא היה לו פח זבל באוטו. ואולי אני אקנה מצלמה חדשה לצלם לך את עשרות השוטרים שמחנים בחניות נכים ועוד שלל עבירות, נכון שזה לא יכול לגרום לפגישה בנפש או ברכב של מישהו, אבל קצת מוסריות לא תזיק להם. ומעל לכל זה, שוטר אמור לשמש דוגמה! אם צעיר רואה שוטר שמתפרע, תחשוב לבד הלאה מה עובר לאותו הצעיר בראש.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...