Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני עכשיו בן 17.5 ואני מיתלבט איזה אוטו כדאי ליקנות

יש לי בסביבות ה20 אלף אני מחפש אוטו שלא יאוכל הרבה דלק

שהחלקים והטיפולים שלו יהיהו יחסית זולים ושיראה בסדר.

אני חשבתי דווקא על פזיו 306 עם מנוע 1600 מה אתם אומרים עליו ?

פורסם

אם אתה רוצה חיסכון בדלק, הייתי ממליץ לך לרכוש פיאט פונטו.

בתקציב שלך יכולה לבוא לך פונטו דור ראשון, שנת 96-2000, עם מנוע 1250 סמ"ק.

רכב יחסית אמין (תלוי איך שמרו עליו ואיך טיפלו בו לאורך השנים), צריכת דלק נמוכה יחסית למכוניות מקבילות, עלות טיפולים וחלקי חילוף נמוכה.

בתקציב הזה (פלוס מינוס) נכנסות גם פיאט בראבו/ בראבה ומריאה, אפשר להשיג אותם עם מנוע 1600 סמ"ק.

פורסם

חלקים וטיפולים זולים + שיראה טוב אמרת ?

עזוב את ה-306 ולך על אחותה הקטנה ה-106.

גם נראית טוב וגם זולה לאחזקה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

תוכל לרכוש מאזה 323 בין השנים 96-97 (תלוי בגיר, אוטו\ידני).

שנתון יחסית גבוה, רכב מאוד אמין, חלקים זולים ואחזקה זולה.

אגב, גם סוזוקי בלנו אופציה מצויינית.

פורסם

קורולה, 323,באלנו מכוניות אמינות אומנם אבל האחזקה הכוללת תיהיה יקרהע יותר, אם זה ביטוח יקר יותר מאשר סופר מיני דוגמת הפונטו/106 והכי חשוב צריכת דלק גבוה בהרבה לכן עדיף שיתמקד במכוניות קטנות יותר כמו פונטו/106.

פורסם

הבאלנו לא תהיה חסכונית בדלק לעומת הקטנות, בסעיף הזה (חסכוניות) הקטנות מנצחות.

פאט פונטו תהיה חסכונית מאוד וזולה מאוד לתיקון ואף תפגין אמינות גבוהה אם טופלה כראוי.

לגבי הפיז'ו אין לי מושג, אני מניח שעלויות האחזקה יהיה דומות +-, היום הוספנו למשפחה 306 אז הזמן יספר גם עליה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מזדה בימבה 121. ידנית, עם הגה כח. גם יפה, גם אופה.
לגבי היפה אני חולק עליך, אולי לאיזה חיילת/סטודנטית שמחפשת רכב חמוד.

חוץ מזה, רכב טוב למדי.

פורסם

סוזוקי סוויפט סדאן. השנתון הכי גבוהה שתמצא בכסף שיש לך.

מומלץ לקיץ הישראלי , מזגן מקפיא!

חסכונית ואמינה במיוחד.

נסה למצוא עם הגה כוח.

המלצה : אל תקנה אפילו אם תמצא 1.6 אלא 1.3 , המנוע מספיק חזק וה1.6 חזק מדיי לרכב ויוצר סיכון גדול מדיי.

פורסם

סוזוקי סויפט זה הזבל הכי מזוקק שיצא לי לנהוג בו ושמתיימר להיקרא רכב.

אפס נוחות, אפס ביצועים, צריכת דלק מזעזעת (הדגם בו נהגתי היה יורו סויפט 1.3 אוטומטית שנת 02'), ומכוערת כמו החושך.

מצטרף להמלצות על פיאט אונו או פונטו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

106 או סאקסו יסדרו אותך! ואני לא מדבר על גרסאות הספורט... 1.4 ליטר או פחות! לדעתי יש להן יותר אופי מאשר לפונטו.

אפשרויות נוספות... פג'ו 205, סיאט איביזה עד שנת 96, רנו קליאו, מיצובישי קולט שנתון נמוך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
סוזוקי סויפט זה הזבל הכי מזוקק שיצא לי לנהוג בו ושמתיימר להיקרא רכב.

אפס נוחות, אפס ביצועים, צריכת דלק מזעזעת (הדגם בו נהגתי היה יורו סויפט 1.3 אוטומטית שנת 02'), ומכוערת כמו החושך.

מצטרף להמלצות על פיאט אונו או פונטו.

לא יודע בכמה הניסיון שלך עם האונו מסתכם, אבל אני הייתי לוקח בכל יום את הסויפט.

אביחי

פורסם

פעם ביליתי חצי שנה עם סוויפט וזה דרעק מבחינת נוחות נסיעה. הדבר היחיד הטוב בה זה המזגן האמין, שפועל כמו ריטרדר באוטובוס.

אונו יכולה לעשות את העבודה, אבל אני הייתי הולך על 205 1.4 מהמודל הכי חדש שנכנס לתקציב (FOREVER נכנס?) עם בדיקה נורמלית וקצת כסף בצד ליישור קו. מבחינת זמינות חלפים ומחירי טיפולים היא מנצחת (חולקת מכלולים עם מליון רכבים אחרים), והיא אפילו נעימה לנהיגה ומספקת ביצועים סבירים +.

• תוכן חדש...