Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

זה שוב לגבי אכילת השמן שבדקתי במדויק באיזה עשן מדובר!

אחרי זמן רב של כול מיני בדיקות שעשיתי אני הבנתי במדוייק שיש לי עשן לבן ולפי כול הידע שרכשתי עם הזמן הבנתי שמדובר באכילת שמן...קניתי גומיות שסתומים כדי להחליף וחשבתי שזה ימנע תעשן אבל ברכב שלי אופל אסטרה שנת 92 נפח המנוע 1400 אי אפשר להחליף גומיות אלה בלי להוריד ראש מנוע כמו בשאר הרכבים אז זה קצת בעיה ויותר משתלם להביא יבוא של מנוע עם אחריות!

(דרך אגב אני משתמש בשמן 10W40 אחרי הטיפול שעשיתי ולא יודע איזה שמן היה לפני זה).

אז עכשיו נישאלת השאלה:

1).האם סוג השמן יכול להיות טלוי באכילת השמן?

2).מה אני יכול לעשות כדי לעבור טסט עם העשן הזה בדרך חוקית בלי הרבה הוצאות עד להחלפת המנוע עצמו?

3).עם סוג שמן אחר או תוסף מנוע ימנע זאת?

בברכה אלכס

פורסם

אלכס תפסיק לרוץ כל הזמן להחליף מנוע.

שמן בצמיגות 20/50 מינרלי, בתוספת תוסף למניעת עשן יתר הנמכר ברשתות עשה זאת בעצמך,

כדוגמת אייס והום סנטר. במחלקת הרכב, ( יש באשקלון?), יוכל למנוע עשן יתר על מנת שיעבור טסט, ויקטין את תצרוכת השמן, בסבירות גבוהה מוכר הרכב השחיל לך תוסף(דבש) למנוע הרכב.

יש תוסף יקר שעלותו 150 שקל, שבשימוש בו יחד עם שמן 40 מינרלי תוצרת סונול, יצמצם את תצרוכת השמן יעלים עשן, ישקיט רעשים במנוע, ויאריך את חיי המנוע, ויגרום לך לשקול שוב אם כדאי להחליף כלל מנוע, אני לא דוגל בהחלפת מנוע, אם כי אני גם לא חסיד של תוספי שמן למינהם שתועלתם לזמן קצר בלבד.קימם תוסף בעלות של 150 שקל המכר בחנויות חלקי חילוף לרכב, ותועלתו מידית מעלים עשן, משקיט את המנוע, ומקטין בהרבה את תצרוכת השמן, אני מניח שהוא מעלה מעט את הדחיסה,

התוסף היקר שהזכרתי הוא לטווח ארוך, והשינוי מורגש מיידי.

קימים תוספים איכותים נוספים בשוק כדוגמת MOA. מתוצרת BG. החברה שמשווקת היא חברת פטרוטק, שמשווקת כידוע את התוסף לדלקBG44K.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום!

לגבי תוסף שמן אמרו לי שזה מחזיק לפחות איזה 3 חודש, אני רוצה משהו בלי כאב ראש עם יש איזה שהו פטנט או משהו אחר אשמח לשמוע!!!

תודה רבה!

בברכה אלכס

פורסם

אלכס, עד שלא תכתוב בצורה ברורה תהודעותש'ך, בלי סלנג, בלי .... ובלי תקשקושים - השרשורים שלך יינעלו.

אם קשה לך לשמור על הרמה בפורום אנא השתמש בכתבן כמו שכבר המליץ לך חברנו צביקה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...