Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של סאונד סטורם וי900.2 ומחובר לו סאב בשל פיוניר TSW-306C. עכשיו אני רוצה להחליף את הסאב לאחד יותר רציני אז השאלה שלי היא האם המגבר יסחוב את הסאב הזה של פיוניר (TSW-121SPL)

זה המגבר שעכשיו אצלי באוטו

http://www.audiomallusa.com/audio/home.html?target=p_962.html&lang=en-us

זה הסאב שאני רוצה לקנות

http://www.epinions.com/pr-Pioneer_TS-W121SPL_Car_Subwoofer/display_~full_specs

איך הוא יסחוב את הסאב הזה בסדר המגבר?

פורסם

ע"פ הנתונים של המגבר באתר אז נראה לי שיסחוב בכיף, אבל יכול להיות שהנתונים מופרחים קצת?

320X2 RMS??

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לפי הנתונים היבשים על הנייר הוא יסחוב גם יסחוב אבל אני לא מאמין למה שכתוב נראה לי מוגזם

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

ממש לא יחזיק אותו.

המגבר מוצהר רחוק מהמציאות. אולי הוא 90W RMS (ואני נחמד אליו) לערוץ וזה בגישור יהיה נגיד 300W RMS. מקסימום 400W

המגבר עם 2 פיוזים של 25. זה ממש לא הגיוני

הסאב הוא 2 סלילים. של 4. וזה אומר שהוא יהיה 2 אום.

והמגבר לא יחזיק אותו. ולתת לכל סליל 100W בחיבור רגיל. לא יהיה אפקטיבי.

רק כדי לבדוק משהוא.

איך הסאב שלך מחובר היום? בגישור?

ואיך הגיין שלך? פתוח למקסימום? או סגור?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
ע"פ הנתונים של המגבר באתר אז נראה לי שיסחוב בכיף, אבל יכול להיות שהנתונים מופרחים קצת?

320X2 RMS??

מופרחים מאוד...

תסתכל למטה יש שני פיוזים של 25 אמפר כל אחד

זה לא יכול להיות יותר מ90 RMS לערוץ בלחץ...

פורסם

מבחינת מה שאתם אומרים על המגבר אתם צודקים.

אבל אלי רק שתדע שהסאב כתוב שהוא 2 סלילים של 8 אוהם, כך שבחיבור סופי הוא 4 אוהם.

חוצמזה שהסאב יחסית לא נציל ואם להתייחס ברצינות למגבר ובידיעה שהוא מופרך לא נראה לי ששווה לך להשקיע בסאב כזה.

תשקיע את הכסף בקניית מגבר נורמלי ולאחר מכן אם לא יספק אותך תחסוך לקניית סאב אחר.

לדעתי גם אם תחשוב על להחליף את הסאב שלך לסאב כגון קיקר cvr עם תיבה נכונה ומותאמת לspl (הבנתי מההודעה שזה מה שאתה מחפש) זה יפסיק לך די והותר לדעתי.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...