Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני יודע שזו בקשה מוגזמת, כי באמת מ"ע SQ אמיתית תעלה הרבה יותר מ 5K :).

אבל עדיין אפשר לחלום ולשאוף למשהו.

ולעניניינו אנו:

1.ברצוני לשאוף לכמה שיותר SQ .

2.תוספת תקציב - אין :( - הכנות לחתונה (יש דברים טיפה יותר חשובים - וגם על זה אפשר להיתווכח :))

3. פתוח להצעות כגון : למכור רכיבים ולרכוש חדשים/יד שניה.

4. בדרך אלי 6 יריעות של אקסטרים לדלתות (מה שישאר לבגאז')

5. חשוב לציין שאני "מאוהב" בטויטר רך (מורל) , וטויטרים כגון: JBL,INFINITY לא באים בחשבון.

6. רכב - POLO 2006.

7. חייוט קיים - 2 גייג' מפוצל ל 3 של 4 גייג' (2 מגברים,קבל).

7. המערכת בחתימה - תתפרעו!

תודה מראש.

בוריס.

פורסם

קודם כל בוריס, אפשר להגיע לתוצאה יפה גם עם הרכיבים שברשותך.

1. תמכור את הJBL האחוריים.

2. תמכור את הפולס+הMT22.

3.תרכוש לך דוטק+MT22(יותר זול מאשר להחליף את המידים ואת הקרוסים שיש לך כיום) תשתמש בכסף של הפולס+הJBL ותוספת צנועה.

אני הייתי חוסך עוד קצת כסף במקומך ומוכר את ה6850 מוסיף עוד טיפה ורוכש מכשירים כמו אלפיין 9855 משומש או משהו בסגנון.

אבל בשלב הראשון תתייחס לשלושת הנקודות הראשונות שהעליתי.

השלב השני יהיה כיוונים נכונים מבחינת פאזות, והייתי גם שוקל בניית תיבה אטומה למידבאסים על הדלת של הפולו כי ברכב הנ"ל זה יחסית פשוט, התוצאה היא מאוד משמעותית במיוחד כי אתה יכול לתת זווית טובה לתגובת און-אקסיס(או יותר נכון אופ-אקסיס של 60-45 מאשר 90).

ניר

under construction..

פורסם
קודם כל בוריס, אפשר להגיע לתוצאה יפה גם עם הרכיבים שברשותך.

1. תמכור את הJBL האחוריים. כבר הוצאו להורג (מכירה) :)

2. תמכור את הפולס - מסכים +הMT22. - ראה סייף 3.

3.תרכוש לך דוטק+MT22(יותר זול מאשר להחליף את המידים ואת הקרוסים שיש לך כיום) תשתמש בכסף של הפולס+הJBL ותוספת צנועה. - יש לי הזדמנות לרכוש הייבריד (קרוסים +וופרים) מתצוגה ב 450 ש"ח - שווה?

אני הייתי חוסך עוד קצת כסף במקומך ומוכר את ה6850 מוסיף עוד טיפה ורוכש מכשירים כמו אלפיין 9855 משומש או משהו בסגנון. - לא בא בחשבון. (כבר ציינתי - יש לי הוצאות אחרות על הראש).

אבל בשלב הראשון תתייחס לשלושת הנקודות הראשונות שהעליתי.

השלב השני יהיה כיוונים נכונים מבחינת פאזות, והייתי גם שוקל בניית תיבה אטומה למידבאסים על הדלת של הפולו כי ברכב הנ"ל זה יחסית פשוט, התוצאה היא מאוד משמעותית במיוחד כי אתה יכול לתת זווית טובה לתגובת און-אקסיס(או יותר נכון אופ-אקסיס של 60-45 מאשר 90).

ניר

היתיחסויות באדום.

יש עוד הצעות?

פורסם

*********עריכה - כאן פורום אודיו. איחולים ומסרים אישיים ניתן להעביר בהודעות פרטיות , או בשרשורים ייעודיים באופ-טופיק.

שמר.

פורסם

בוריס,

לגבי ההייבריד אז כן, תקח את זה ב2 ידיים כי זה מחיר מעולה, רק הקרוסים עולים כ500 ש"ח.

לגבי האלפיין, זה נאמר כחומר למחשבה עתידית, והסיבה היא הסאונד של המכשיר שאתה עובד איתו, בור במיד ופיק קשה לריסון בהיי.

האלפיין כבר יותר מרוסן והקלריון מאוזן להפליא.

אבל זו דעתי האישית ואתה יכול לקחת את זה רק בחומר למחשבה.

ניר

under construction..

פורסם

ניר ידידי

את כל הדברים האלה אני כבר יודע ומזמן. ואם הייתי יכול, אז בכיף הייתי לוקח איזה 956 :).

טוב, תודה בינתיים, אני אעשה איטום בשבועות הקרובים ונראה מה העלאה.

בברכה.

בוריס.

• תוכן חדש...