Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האימפרזה החזקה מכולן...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אם היתה מגיעה לארץ למישהו פה היה כסף לקנות אותה או את הרדארים שמן הסתם תהיה חייב כאן?

ואם כן היה למישהו את הסכום של הדבר הזה אם היה מגיע לארץ, אתה חושב שהוא היה קונה אותה?

בקיצור

עדיף שהיא שם... לפחות היא נוסעת.

פורסם

SIX4FLIFE, כל לנטיס / קורולה יודעת לנסוע במהרויות שלילת רשיון.

גם כאן יש איבואים ואימפרזות חזקות לא פחות.

וכולם נוסעים שמחים ומאושרים.

פורסם
האימפרזה של ליצ'פילד היא יוזמה פרטית של הסדנה שמבוצעת ע"יי קוזוורט

לא בשיתוף עם חברת סובארו

בעצם מדובר בפרוייקט פרטי ועצמאי לחלוטין כמו מכונית הקונספט של פרודרייב המבוססת על האימפרזה- p2

לפני שאתה טוען שאני זה שלא מדייק בקביעותיי , תבדוק את עצמך

מה את לוקח?

גם אני רוצה.

דבר עם קלארקסון ושאל אותו למה לעזאזל הוא משווה את ה-FQ400 עם המורצ'יאלאגו

פורסם

שתרצה לנהל דיון רציני בלי תגובות כמו אתה לא שפוי, מה אתה לוקח גם אני רוצה, לך תשאל את גרמי קלארקסון ולמה לסבתא יש גלגלים אז תחזור אליי

עד אז חבל על הזמן שלי

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

ו-SHIT HAPPENS זה הרבה יותר רציני הא?

בכל מקרה חביבי, אני מכבד את דעתך ולא מחפש לריב.

בבכל מקרה, הסוברו הזו בדיוק כמו ה-FQ מתבססת על אותה מכונית מקורית רק שהמיצו שופרה ע"י RALLYART והסוברו ע"י COSWORTH.

בעניין ההשוואה אכן בוצעה השוואה בTOP GEAR בין המיצו ללמבורגיני.

פורסם
תשמע, בכל מנוע מוגדש בנפח כזה נמוך , שמוציא הספקים עצומים , יהיה לאג גדול ושום מערכת "אנטי לאג" לא תעזור כאן

השאלה היא , אם זה בצורה חמורה כמו במיצובישי

אתה מחרטט אבאלה. לסובארו מנוע 2.5 ליטר, למיצובישי 2 ליטר, וזה הבדל עצום. גם במכוניות ראלי של סובארו יש מנועי 2 ליטר עם כל מיני טווין פלוץ וגיאומטריה משתנה, וגם בפרודרייב P2 יש את אותו צעצוע כמו במכונית הזאת, והם כולם מוציאים למעלה מ- 60 קג"מ בפחות מ-4,000 סיבובים.

חוצמזה, אני לא מבין בכלל מה רע בלאג. אני אוהב לאג. תנו לי לאג בכמויות, רצוי גם גל זיזים שפתוח 315 מעלות מהזמן. תודה.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
אתה מחרטט אבאלה. לסובארו מנוע 2.5 ליטר, למיצובישי 2 ליטר, וזה הבדל עצום. גם במכוניות ראלי של סובארו יש מנועי 2 ליטר עם כל מיני טווין פלוץ וגיאומטריה משתנה, וגם בפרודרייב P2 יש את אותו צעצוע כמו במכונית הזאת, והם כולם מוציאים למעלה מ- 60 קג"מ בפחות מ-4,000 סיבובים.

חוצמזה, אני לא מבין בכלל מה רע בלאג. אני אוהב לאג. תנו לי לאג בכמויות, רצוי גם גל זיזים שפתוח 315 מעלות מהזמן. תודה.

ענק!

I LIKE YOU

:)

• תוכן חדש...